Config - što je to? Konfigurirajte snimanje. Konfigurirajte konfiguraciju

Ako igrate Counter Strike, definitivno ste čuli kako jedan od vaših prijatelja postavlja posebne parametre pokretanja. Što konfiguracija ne razumije svima, ali mnogi igrači na vrhu profesionalnih igrača postavili su za sebe posebne parametre. Da nova konfiguracija nije bila beskorisna, potrebno je detaljnije razumjeti.

terminologija

Slušajući riječ "config" odmah idemo na internet. Ovdje uvijek možete pronaći informacije o svemu i svima. Naravno, poželjno je da se u Wikipediji opisuje nerazumljiva riječ. Ne želim tražiti dodatne informacije.config što je

Dakle, u slobodnoj enciklopediji susrećemo koncept "web.config". Prikazuje se datoteka koja definira parametre za ASP.NET web aplikacije. Za običnog korisnika takve informacije neće dati puno.

No, te informacije mogu nas dovesti do konfiguracije, za to je ova datoteka i gdje se upotrebljava. U "web.config" također postoje informacije o određenim parametrima, stanju sesije, određenim vezama i pogreškama.

U programu

Ako je to konfiguracija za "CS", postoji datoteka s konfiguracijom koja je potrebna za prilagodbu programa ili operacijskog sustava. Što se tiče igara, postoji mnogo mogućnosti. Postoje datoteke s uobičajenim parametrima, postoje određene postavke u vezi s izvedbom.

Najvjerojatnije ste saznali da konfiguracija za "CS" može povećati broj okvira u igri. To znači da će jedna datoteka lako poboljšati performanse sustava.

teškoće

Važno je shvatiti da ta datoteka nije tako jednostavno konfigurirati. Čak i ako pokupite na internetu idealnu konfiguraciju za vas, najvjerojatnije će se pojaviti u pogreškama i greškama. Nemoguće je instalirati konfiguraciju s interneta bez uma. Možda u njoj postoje neke skrivene ili zabranjene opcije.

Od postojanja Counter Strike 1.6, identificiran je velik broj "varanje" datoteka. I dobro je ako igrači uočavaju prisutnost takvog zabranjenog dokumenta na vrijeme. Bilo je slučajeva kada su korisnici dobili stalnu zabranu.config za kc

Obično su te datoteke bile konfiguracije za snimanje "COP 1.6". Igrač je počeo pucati bolje, ne shvaćajući da se u dokumentu nalaze varalice. Budući da je neopravdana prednost u igri zabranjena, igrači su čekali problem.

datoteka

Bez obzira na verziju igre, konfiguracija je predstavljena datotekom s proširenjem cfg koja se nalazi u korijenskoj mapi. Automatski se izrađuje i može biti u različitim mapama. Na primjer, ako se igra kupuje na Steam, onda ga morate pretražiti u mapi cstrike_russian. Ako imate CS: GO, konfiguracija se nalazi u mapi cfg.

Među ostalim, možete instalirati datoteku Autoexec.cfg. Ova opcija automatski se učitava pri pokretanju. Nakon toga, datoteka config.cfg počne se preuzimati. Ako želite pokrenuti parametre iz druge datoteke, morate je aktivirati s konzole.

lansiranje

Dakle, da biste aktivirali konfiguraciju za CS: GO, trebate upotrijebiti konzolu. Ako datoteka ima drugačiji naziv, trebao bi biti napisan exec nick.cfg. U ovom slučaju, izvršitelj pokazuje da želimo aktivirati naredbu, a nick označava naziv onoga što želimo aktivirati, a cfg je proširenje konfiguracijske datoteke.

Zapamtite, da nije bilo problema s pokretanjem novih parametara, važno je da su datoteke pohranjene u posebnoj mapi. Ako govorimo o Counter Strike 1.6, onda ovu mapu cstrike. No konfiguri za CS: GO pohranjeni su u mapi cfg.

Ako želite pokrenuti postavke koje su u neku drugu mapu, a zatim konzola će morati navesti cijeli put, ali prije toga mora nužno ukazivati ​​exec.

Automatski prikaz

Kao što je već spomenuto, možete konfigurirati konfiguraciju jednom zauvijek. To je prikladno ako ste pronašli samo one parametre koji vam trebaju za svaki početak. Potom preimenujte mapu config.cfg u autoexec.cfg i jednostavno ga pustite u mapu u kojoj treba biti konfiguracija.configs za cs goTakođer možete koristiti konzolu -exec nameconfig.cfg u parametrima pokretanja za igru. U tom retku nameconfig treba opisati naziv datoteke.

montaža

Glavna prednost konfiguracija je da se oni lako uređuju. Na taj način možete preuzeti parametre svoje omiljene kibernetske luke, ali ispraviti ih za vaše računalo. Uostalom, konfiguracija često utječe na razlučivost zaslona, ​​brzinu pokazivača i druge pojedinačne karakteristike, što je bolje odabrati za sebe.

Da biste konfigurirali konfiguraciju, preporučuje se upoznavanje sa svim dostupnim parametrima. Zatim je lakše urediti dokument ili stvoriti novu. Da biste otvorili datoteku cfg, kliknite ga desnom tipkom i otvorite ga pomoću Notepad.

Obično se na početku dokumenta nalaze naredbe koje dodjeljuju veze, a poslije - općenitije parametre.config za snimanje

osoblje

Što je konfiguracija? To su dodatni parametri koji čine igru ​​ugodnijom i praktičnijom. Unatoč činjenici da je moguće dodati naredbe varanja, ovi igrači koriste parametre za povećanje "fps" i smanjenje zaostajanja.

FPS je kratica, koja označava okviri po sekundi. Sve ovo prevesti kao "okviri u sekundi". Na kraju, ako je ovaj pokazatelj visok, tada sama igra ima glatku animaciju. Samo ta vrijednost je jedan od ključnih prilikom odabira grafičkih ubrzivača.

Ali ako se to dogodi da je vaše računalo prosječno i karakteristike sustava ne daju idealnu "sliku", možete potražiti konfiguraciju za povećanje "fps".

Općenito, pitanje kadrova je prilično kontroverzno. Naravno, ako računalo daje indikator od 120 ili više sličica u sekundi, onda vam nije potrebno nikakvo poboljšanje. Ako je njegova vrijednost do 30-40, onda poboljšanja neće ometati. Ali čak i za one koji imaju visoku "FPS", konfiguracija je potrebna kako bi se balansirala brzina i drastične promjene.

konfiguracijsku konfiguraciju

Često se takve razlike javljaju kada se promijeni mjesto. Ovdje stoji u mračnoj sobi, a zatim istrčao u otvorenu zemlju, a neprijatelji bacio dim, a onda je granata eksplodirala pored i tako dalje .. Sve je to jako učitava PC i „FPS” pada.

Ostale prednosti

No, znajući što je konfiguracija, razumijete da to nisu samo parametri za poboljšanje FPS-a. Postoji veliki broj timova koji oslobađaju igru ​​"smeće". Možete izbrisati nepotrebne dijelove, leševe i druge nepotrebne virtualne stvari.

Moguće je optimizirati mrežne postavke. Ponovno, konfigurirajte veze. Za neke igrače, oni su vrlo korisni. Možete staviti komade na kupnju oružja. Unatoč činjenici da će vam uštedjeti samo 4-5 sekundi, još uvijek može pomoći. Tu su i kombinacije za skakanje, granate itd.

vara

No konfiguracija za snimanje češće se smatra prijevarom. Bez obzira na to, sve dodatne "nezakonite" prednosti u igri zabranjene su. Čak i osjetljivost kretanja, nagla kretanja, ubrzanja itd. Mogu se jednako pripisati varati. Iako nisu svi takvi timovi zabranjeni. Moramo pažljivo provjeriti svaki od njih i misliti je li vrijedno rizik da budemo u stalnoj kupelji, slične prednosti.

config za snimanje kc 1 6

Gdje to dobiti?

Konačno, gdje mogu dobiti konfiguraciju? Većina igrača pokušava odabrati svoje mogućnosti. Neki stvaraju dokument i dodaju ga u mapu. Neki djeluju u drugačijem scenariju: preuzimaju konfiguracije cyberportaša i ispravljaju ih. Neiskusni igrači jednostavno mogu preuzeti postavke i instalirati ih. No, u potonjem slučaju, neke od naredbi možda neće funkcionirati, a drugi dio možda neće ispravno raditi.

Realne konfiguracije igrača su na njihovim službenim stranicama u javnosti, ili u profilu na Twitchu. Neke organizacije e-sportske organizacije prenose datoteke s konfiguracijama svojih igrača.

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
DHCP poslužitelj: Instalirajte, omogućite i konfigurirajteDHCP poslužitelj: Instalirajte, omogućite i konfigurirajte
Kako instalirati konfiguraciju u `KS GO` i kako napisati vlastiti?Kako instalirati konfiguraciju u `KS GO` i kako napisati vlastiti?
Kako konfigurirati Ubuntu mrežuKako konfigurirati Ubuntu mrežu
CSS: Kako poništiti postavke igreCSS: Kako poništiti postavke igre
Cisco usmjerivači: konfiguracija, modeli. Mrežna opremaCisco usmjerivači: konfiguracija, modeli. Mrežna oprema
Kako pokrenuti `Witcher 3` na slabom računalu? Kako optimizirati igru ​​pod slabom…Kako pokrenuti `Witcher 3` na slabom računalu? Kako optimizirati igru ​​pod slabom…
Naredba msconfig (Windows 10): Kako unijeti postavke konfiguracije sustavaNaredba msconfig (Windows 10): Kako unijeti postavke konfiguracije sustava
Svojstva datoteka: osnovne informacije i upravljanje objektimaSvojstva datoteka: osnovne informacije i upravljanje objektima
Kako otvoriti Registry Editor: upute za korak po korakKako otvoriti Registry Editor: upute za korak po korak
Pojedinosti o uklanjanju veza u CS CS-uPojedinosti o uklanjanju veza u CS CS-u
» » Config - što je to? Konfigurirajte snimanje. Konfigurirajte konfiguraciju
LiveInternet