Kako staviti pjesmu u status "U kontaktu": jednostavan način za računalo i mobilni telefon

Nemojte zanijekati činjenicu da je virtualna komunikacija došla do izražaja za mnoge ljude širom svijeta. Brojke koje simboliziraju broj registriranih korisnika na društvenim mrežama, ponekad šokiraju. U Rusiji, možda, jedna od najpopularnijih stranica za poznanstva, komunikaciju, zanimljive sadržaje, informacije, glazbu i video materijale i, naravno, fotografije su masovni mediji pod nazivom "U kontaktu".

Mnogi su dugo koristili tu mrežu, možda čak i od njezina stvaranja, misleći da su u potpunosti razumjeli sve zamršene radove. No, kako pokazuju praksu i statistike, a koje ne možete zavarati i ne trošiti, korisnici pokreću samo mali dio "gadgeta" web mjesta i prilike koje nude kreatori web mjesta. O jednom od njih, onaj koji ne bi trebao proći neopaženo, razgovarat ćemo danas, a ako to odredite, onda tema članka: kako staviti pjesmu u status "U kontaktu"?

kako staviti pjesmu u status u kontaktu

Koja pitanja će odgovoriti članak?Da biste pravilno i produktivno radili, morate planirati aktivnosti u fazama i razumjeti što treba slijediti. Ako neodgovorno pristupate tom pitanju, ne biste trebali računati na uspjeh. Stoga nije neophodno odrediti točke koje će biti pažljivo obrađene:

  1. Prvo ćemo pogledati metodu: kako staviti pjesmu u status "U kontaktu", biti na društvenoj mreži pomoću osobnog računala.
  2. Neka nam objasniti interes pitanja mnogih korisnika koji se odnosi na mogućnost da se stavi svoju omiljenu glazbu u svom statusu stalno ili, jednostavno, zauvijek. Je li moguće to učiniti?
  3. Zaključno ćemo pokušati razjasniti situaciju za korisnike mobilnih uređaja, naime, analizirat ćemo kako staviti pjesmu u status "U kontaktu" na telefonu? Usput, valja istaknuti da je ova metoda potpuno prikladna za one koji idu na društvenu mrežu na tabletu.

Pa, sad je vrijeme za odlučujuće djelovanje.

kako staviti pjesmu u status u kontaktu zauvijek

Kako staviti pjesmu u status "U kontaktu", čineći ga atraktivnim prijateljima i strancima

Već dugo nije bila moderna pisati citate poznatih osoba, dajući ih za svoje vlastite misli, pričvrstivši ih na nadimak na stranici. Sada je mnogo zanimljivije uspostaviti glazbu i potražiti braću u duhu i ukusu. Budući da stavite pjesmu u status "U kontaktu", ostavljajući mrežu s računala:

  1. Najprije odaberite svoju omiljenu melodiju na kartici "Glazba", koja se nalazi na lijevoj ploči mreže i omogućite je da je reproducira. Ako nemate vlastite preuzete pjesme, upotrijebite pretraživanje (ikonu povećala) i odaberite željenu pjesmu.
  2. Na samom vrhu središta, odmah će se prikazati EQ reprodukcija. Desna strana ovog panela je ikona roga ili točke okružene dvostrukim redovima traka (ovisno o verziji softvera). Pomakni pokazivač miša iznad nje i ako je prikazan: Prijenos audio snimke, onda ste na pravom putu.
  3. Stavite kvačicu na stavku: "Na mojoj stranici" i spremite.

kako staviti pjesmu u status u kontaktu na telefonu

Još jedan način

Postoji još jedan vrlo jednostavan način postavljanja glazbenog sastava na svoj status. Da biste to učinili, na glavnoj stranici kliknite ikonu "Promjena statusa". A zatim stavite krpelj: "Prijenos glazbe u status" i spremite postavke.

Opcija za mobilne uređaje

Idite na svoju stranicu i slijedite upute:

  1. Odaberite svoju omiljenu pjesmu i igrajte je.
  2. Najvažnije pravilo: prebacivanje s mobilne verzije web mjesta na punu verziju.
  3. Zatim se svi koraci identični onima opisanim za postavljanje pjesme na status s računala. Kliknite zvučnik i postavite potvrdne okvire na stavke: "Prijenos audiozapisa", "Na moju stranicu".

U zaključku, treba dodati da se igraju pjesmu u statusu „u kontaktu” zauvijek kao svoju posjetnicu, to je lako: „Prijenos na mojoj stranici” jednostavno uredite ime i spremiti novi, ne zaboravite staviti okvir na

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Likbez: Kako stvoriti stranicu u `Kontaktu`?Likbez: Kako stvoriti stranicu u `Kontaktu`?
Likbez: kako napraviti vezu u `Kontakte` na zidu?Likbez: kako napraviti vezu u `Kontakte` na zidu?
Kako izbrisati javnu stranicu `U kontaktu `jednom i za sve?Kako izbrisati javnu stranicu `U kontaktu `jednom i za sve?
Kako voziti na kontakt s djevojkom? 5 tipičnih mrežnih pogrešakaKako voziti na kontakt s djevojkom? 5 tipičnih mrežnih pogrešaka
Naučili smo kako dodati audio zapis u `Kontakt `Naučili smo kako dodati audio zapis u `Kontakt `
Likbez: kako napraviti stranicuLikbez: kako napraviti stranicu
Kako izbrisati pjesme `u kontaktu `, dodati i urediti audio zapiseKako izbrisati pjesme `u kontaktu `, dodati i urediti audio zapise
Što je "VKontakte" SP i kako ga instaliratiŠto je "VKontakte" SP i kako ga instalirati
Vk-gs.com - recenzije web stranicaVk-gs.com - recenzije web stranica
Kako vratiti poruke u kontaktuKako vratiti poruke u kontaktu
» » Kako staviti pjesmu u status "U kontaktu": jednostavan način za računalo i mobilni telefon
LiveInternet