Kako konfigurirati zvuk na sustavu Windows 7 pomoću upravljačkog programa

Jedno od ključnih pitanja koje moraju riješiti većinu vlasnika osobnih računala je: „Kako postaviti zvuk na Windows 7?”. Ako prije nego što je jedini izvor zvuka bio zvučnik sustava, sada proizvođači nude dobre višekanalne rješenja. kako postaviti zvuk na Windows 7Međutim, njihov potencijal može ostati nerealizirana ako ne znate kako podesiti zvuk na Windows 7. Ovaj se problem može riješiti na različite načine, od kojih je izbor ovisi o zahtjevima korisnika. Dakle, jedan je dovoljan da se sustav barem nešto za igru, a drugi želi podržati ASIO, a treći čitanje, kako postaviti zvuk na Windows 7 ima za cilj postići duboke i čiste frekvencije.

sadržaj

  Početak

  Za audio izlaz i obradu na bilo kojem računalu odgovara audio adapter ili zvučna kartica. Fizički, to može biti zasebna karta od tekstolita, na kojoj se nalaze čipovi i elementi trake. Za spajanje na priključak na matičnoj ploči, nalazi se klizač kliznih kontakata. Ovo se rješenje zove diskretno, često dopušta postizanje prihvatljive kvalitete zvuka.

  prilagodba prozoraDruga opcija predstavlja ugrađeni uređaj. Sastoji se od činjenice da čip postavlja proizvođač na matičnu ploču, pa se neki elementi (napajanje) koriste zajedno. Jednostavno i jeftino. Međutim, kvaliteta nije uvijek na odgovarajućoj razini.

  Da bi kartica reproducirala audio stream, potrebno je instalirati poseban upravljački program - upravljački program. Korisnici koji su zainteresirani kako postaviti zvuk na Windows 7, potrebno je znati da se ponekad banalno zamjenski driver za novu verziju (oni povremeno ažurira programere) omogućuje bolji zvuk. Uz to, ponekad se dodaju i nove postavke programa na sučelje.

  Zaključak: vozač koji se instalira mora biti jedna od najnovijih inačica, a ne ona koju nudi operacijski sustav.  podešavanje

  Na upravljačkoj ploči nalazi se odjeljak "Zvuk". Ovdje možete odrediti uređaj koji će sustav koristiti za izlaz zadanog zvuka. To je osobito važno za računala s nekoliko zvučnih rješenja.postavljanje zvuka na prijenosnom računalu Nedavno, postoji više takvih, budući da čak i grafičke kartice dobivaju mogućnost izlaza audio streamova. Sve nepotrebne komponente na popisu trebaju biti onemogućene (desna tipka miša).

  Ako sada usmjerite na glavni uređaj, gumbi "Properties" i "Configure" postaju aktivni. U postavkama morate odrediti željeni način rada - stereo ili višekanalni. Usput, postavljanje prozora omogućuje vam jednostavnije mjesto na elementima zaslona - da vidite što i što je konfigurirano.

  Nakon toga morate otvoriti "Svojstva". Ovdje na ploči poboljšanja trebali biste onemogućiti (!) Sve nepotrebno. Je li moguće ostaviti kompenzaciju tonova i ekvilizatora (za ljubitelje visokih ili niskih frekvencija).

  Kartica "Advanced" omogućuje vam određivanje izlaznog formata. Primijećeno je da ako je izložen na što drugo osim „16 bita, 44 kHz” je ekvalizator nakon svakog ponovnog pokretanja nije aktivan. Za sve ostale slučajeve preporučuje se odabir "24 bit, 96 kHz".

  Postavka zvuka na prijenosnom računalu je slična.

  Dijelite na društvenim mrežama:

  Povezan
  O tome kako poboljšati zvuk na prijenosnom računaluO tome kako poboljšati zvuk na prijenosnom računalu
  Upute: kako dodati zvuk na prijenosno računaloUpute: kako dodati zvuk na prijenosno računalo
  Nedostaju audio uređaji, što da radim?Nedostaju audio uređaji, što da radim?
  Kako promijeniti zvuk sustava Windows 7 Dobrodošli: osnovne metodeKako promijeniti zvuk sustava Windows 7 Dobrodošli: osnovne metode
  Nakon instalacije sustava Windows 10, zvuk je izašao i nema zvuka: kako riješiti problemNakon instalacije sustava Windows 10, zvuk je izašao i nema zvuka: kako riješiti problem
  Nakon ponovne instalacije `Windows 7`, zvuk ne funkcionira: opis uzroka i vodič za…Nakon ponovne instalacije `Windows 7`, zvuk ne funkcionira: opis uzroka i vodič za…
  Za plavuše, a ne samo: što učiniti ako je u računalu bilo zvukaZa plavuše, a ne samo: što učiniti ako je u računalu bilo zvuka
  Zvuk ne radi nakon ponovne instalacije `Windus 7 `- što da radim?Zvuk ne radi nakon ponovne instalacije `Windus 7 `- što da radim?
  Koji su vozači potrebni za Windows 7?Koji su vozači potrebni za Windows 7?
  Rad s zvukom. Zvuk kroz HDD u raduRad s zvukom. Zvuk kroz HDD u radu
  » » Kako konfigurirati zvuk na sustavu Windows 7 pomoću upravljačkog programa
  LiveInternet