Kako uključiti "Steam Guard" ili "Steam" za zaštitu

Podatkovni su podaci uvijek ugroženi. Posebno one koje se mogu naći na Internetu. Vjerojatno se mnogi suočavaju s hakerskom poštom i sve ostalo. Zato ćemo danas razgovarati o "Steam Guard".

Kad vam treba

Danas mnogi entuzijasti računalnih igara imaju uslugu "Steam". Da biste imali priliku upotrebljavati taj sustav, morate izraditi vlastiti račun, nakon čega će sve značajke programa biti dostupno u najvećoj mogućoj mjeri. Budući da u "Steam" možete kupiti razne igre, napadači često gledaju na profile bona fide korisnika. U ovim trenucima dolazi do "Steam Guard".

kako pretvoriti steam stimulus

Što je to?

Sada moramo saznati što je čuvar? Nakon toga, moguće je nastaviti s pitanjem kako uključiti "Steam Guard". Sam po sebi, ovaj sustav je sredstvo dodatne zaštite osobnih podataka. Ona odgovara na prvu razinu informacijske sigurnosti. Ako odlučite aktivirati čuvara, tada će pristup vašem računu biti znatno otežan.

Nakon što ste dobili handle o tome kako igrati igru ​​„para” ili kako kupiti igračku u „poticaj”, što je prije moguće, pokušati aktivirati sustav Guarda. Uzmite račun, potvrdite ga poštom. Nakon toga aktivacija može provesti. Nakon što pokrenete ovaj sustav zaštite, pristup računu neće biti moguće bez dodatne provjere / provjeru e-pošte. Na elektronku će biti poslana pristupni kod koji će morati unijeti svaki put kada pokušate da ide na „Steam”. Dakle, vaši podaci će biti bolje zaštićena.

Sada je vrijeme za detaljnije razmatranje kako uključiti "Steam Guard".

kako uključiti Steam u igri

Prvi korak: PotvrdaDa biste počeli upotrebljavati funkciju "Steam Guard", najprije morate preuzeti i instalirati "Steam". Nakon što je program instaliran, registrirajte se. Obrazac za prijavu je vrlo jednostavan, proces ne traje jako dugo. No zadržite svoju e-poštu u blizini - vrlo brzo će primiti pismo iz podrške "Steam" uz zahtjev za potvrdu registracije. Potvrda je gotova, idi naprijed.

Važno je da u vašem računu vaša e-pošta ima potvrđeni status. Bez nje nećete moći naučiti kako uključiti "Steam Guard". Ako još niste bili aktivirani, požurite da to učinite. Pogotovo ako vaš račun u "Steam" već broji mnogo kupljenih igara. Doista želite izgubiti?

Drugi korak: uključivanje

U redu, potvrđena je poštanska adresa. Što je sljedeće? Gdje omogućiti "Steam Guard"? Uključuje se u postavkama vašeg računa. Nakon aktivacije pošte, ponovno pokrenite "Steam", a zatim pričekajte da se pokrene. Idite na postavke profila. Tamo možete jednostavno pronaći karticu "Upravljanje postavkama". Idite u ovaj ured. Uključiti. To je sve. Sada svaki put kada uđete u Steam, bit ćete prisiljeni unijeti poseban zaštitni dodatni kôd, koji će biti poslan na vašu potvrdenu poštu. Osim toga, ako netko pokuša autorizirati bez vašeg znanja, to neće funkcionirati bez poznavanja zaporke vašeg elektroničkog. Tako je jednostavno i jednostavno uključiti dodatni sustav za zaštitu osobnih podataka.

gdje uključiti poticaj Steam

Tu su i problemi

Nažalost, nitko ne radi bez neuspjeha. Dakle, čak i uz upotrebu značajke "Steam Guard", možete naići na niz problema i problema. Jedan od njih - kako uključiti "Steam Guard" - već smo razmotrili. Ali postoje i drugi trenuci koji vam mogu pružiti neke neugodnosti. Što možete očekivati ​​i kako se nositi s problemima? Razgovarajmo o tome.

Prvo i najčešće pitanje: "Zašto kôd aktivacije ne dolazi?" Vrlo često se ovaj problem raspravlja s obzirom na neke programe. To je usluga "Steam" koju nije ignorirala. Odgovori su otprilike isti. Ako na adresi e-pošte niste primili kôd za pristup računu, provjerite je li poruka stigla u mapu Neželjena pošta. Vrlo često agenti pošte označavaju slova poput oglašavanja i neželjenih objekata. Zatim dodajte dvije adrese na popis kontakata: [email protected] i [email protected]. Sada zatražite novi kôd.

Poticaj za paru

Još jedna stvar koja vam može pružiti dodatnu nevolju jest taj da svaki put kada se prijavite na račun s istog uređaja, morate je ponovo aktivirati. Zapravo, ovo je mali pad sustava. Postoji nekoliko rješenja. Za početak, pokušajte ponovo pokrenuti Steam. Ako se problem nastavi, isključite program i preimenujte datoteku ClientRegistry.blob, a zatim ponovo pokrenite "Steam". Tu datoteku možete pronaći na istom mjestu kao i sama "Steam" (primjerice, C: Programske datoteke Steam prema zadanim postavkama). Ako se problem nastavi, samo ažurirajte program bez brisanja datoteka igre. Ako ne, zatražite tehničku podršku. Tada samo morati čekati. Zapamtite da neka pisma ne mogu doći odmah - vrijeme ponekad traje do 3 sata.

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Steam Guard za autentifikaciju autora. Kako se povezati: praktični savjeti i trikoviSteam Guard za autentifikaciju autora. Kako se povezati: praktični savjeti i trikovi
Kako vratiti račun "Steam"? Vodič za brzi početakKako vratiti račun "Steam"? Vodič za brzi početak
Kako staviti novac na `Steam`: pomoći pravi igračKako staviti novac na `Steam`: pomoći pravi igrač
Što je Steam Guard, kako ga omogućiti i konfiguriratiŠto je Steam Guard, kako ga omogućiti i konfigurirati
Как активировать `Стим Гуард`: руководствоКак активировать `Стим Гуард`: руководство
Kako povezati "Steam" na "Twitch" i poštuKako povezati "Steam" na "Twitch" i poštu
Zašto ne dodaje prijatelje u `Steam `: rješavanje problemaZašto ne dodaje prijatelje u `Steam `: rješavanje problema
Steam klijent nije pronađen - što učiniti i kako riješiti padSteam klijent nije pronađen - što učiniti i kako riješiti pad
Gdje su screenshotovi u `Steam` - upute za pronalaženjeGdje su screenshotovi u `Steam` - upute za pronalaženje
Projekt Steam: kako saznati trošak računaProjekt Steam: kako saznati trošak računa
» » Kako uključiti "Steam Guard" ili "Steam" za zaštitu
LiveInternet