Kako doći do imena za grupu na društvenoj mreži?

U bilo kojem društvena mreža postoje zajednice od interesa. Biti vlasnik ili administrator takvog virtualnog kluba nije samo zanimljiv, već i profitabilan. To omogućuje stvaranje novih poznanika, dodajte prijateljima više ljudi, promovirati svoje proizvode i usluge ili zaraditi novac oglašavanjem drugih proizvoda. No, svi ne znaju kako bi zajednica imala velik uspjeh korisnicima web-lokacije, trebate izraditi izvorno ime za grupu.

Naziv grupe

Jednostavna magija riječiAko zajednica ima usko fokusiranu temu, poželjno je nekako označiti u naslovu. Možete upotrijebiti metafora, na primjer, nazvati dobrotvorni fond "Big Heart" i organizaciju ekoloski radnika - "Green Leaf". Ako je grupa posvećena određenoj marki, nema smisla izmišljati nešto zamršeno. Za kavanu bit će dovoljno samo za njena imena i bilješke poput "ukusne hrane". Ako ćete promovirati ustanovu u određenom gradu, naziv skupine može uključivati ​​lokaciju stvarnog objekta.

Kako se izdvojiti s popisa konkurenata?

Mnogi korisnici društvenih mreža nalaze nove zanimljive zajednice na stranicama prijatelja. No, problem je što jedna osoba može biti navedena u stotinama grupa, a da među njima nije zanimljivo ime, nije tako jednostavno. Rješavanje ovog problema i postati vidljiviji nije uopće teško. Dovoljno je napisati odabrano ime za grupu u "Classmates" u velikim slovima i okružiti ga sa svim simbolima. To mogu biti standardni "psi", ili upitnici, ili smiješne stranice.

Nazivi za grupe su kratki

Nazivi za grupe "VKontakte" također su neobični i kratki, a sastoje se od nekoliko slova. Najlakši način je napisati skraćenicu, ali možete ga malo preokrenuti, ostavljajući dva ili tri prva slova za svaku riječ. Na taj način, također može zapisati običnu riječ, skrivajući skriveni smisao u njemu. Ako želite, možete spremiti slova različitih visina (glavna slova svake riječi da biste ih ostavili), ali imajte na umu da je prošao moda pisanja "ograde", a mnogi korisnici su ljuti.

Zašto je ime za grupnu kreativnost i nezaboravno?

Postoji način da se zove zajednica, opisujući uobičajene navike stanovništva naše zemlje. Na koji način, na primjer, ime grupe za grupu: "Žvaka za žvakanje klubskih kuhara"? Silly - kažete? Ipak, u takvim se zajednicama sastavljaju stotine tisuća ljudi. I sve, tako da je zanimljiv natpis koji objavljuje naviku, pojavio se na popisu na stranici. Odabir tematskih slika i glazbe također skuplja velik broj prijatelja u takvim virtualnim klubovima. Naravno, za postavljanje ozbiljnih informacija takva zajednica neće raditi, ali je moguće zaraditi dobar novac na oglasima koji se nalaze u njemu.

Naziv grupe u grupnim kolegama

U skladu s time, dolazi do imena za grupu, nemojte se bojati maštanja. Imajte na umu da se zajednica uvijek može preimenovati, baš kao i promjena smjera. Vjerojatno je da će nakon takve modernizacije mnogi sudionici napustiti to, ali uvijek možete pozvati one koji su zainteresirani za novu temu i ime. Osim toga, dosadna grupa može se prodati ili dati pod potpunom kontrolom nekome od prethodno imenovanih administratora.

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Kako stvoriti vlastitu grupu "VKontakte": upis i razvoj nove udrugeKako stvoriti vlastitu grupu "VKontakte": upis i razvoj nove udruge
Kako izbrisati zajednicu u `VKontakte`: detaljne uputeKako izbrisati zajednicu u `VKontakte`: detaljne upute
Kako zatvoriti grupu: jednostavan i brz načinKako zatvoriti grupu: jednostavan i brz način
Nekoliko načina kako naučiti administratorsku grupu `facebook`Nekoliko načina kako naučiti administratorsku grupu `facebook`
Kako promovirati grupu VKontakte? Učinkovite metodeKako promovirati grupu VKontakte? Učinkovite metode
Kako stvoriti grupu na Facebooku? Kako stvoriti i promovirati grupu na FacebookuKako stvoriti grupu na Facebooku? Kako stvoriti i promovirati grupu na Facebooku
Kako oglašavati grupu "VKontakte"? Promocija grupe "VKontakte"Kako oglašavati grupu "VKontakte"? Promocija grupe "VKontakte"
Stvaranje zajednice `VKontakte`: najpopularnija grupaStvaranje zajednice `VKontakte`: najpopularnija grupa
Pojedinosti o tome kako pronaći grupe na FacebookuPojedinosti o tome kako pronaći grupe na Facebooku
Opis zajednice "KONTAKT": što napisati za javnu interes?Opis zajednice "KONTAKT": što napisati za javnu interes?
» » Kako doći do imena za grupu na društvenoj mreži?
LiveInternet