Kako vjetrenjač ribolovne linije na šipku za trimer

Osnovna pravila za navijanje ribolovne linije na kolut su prilično jednostavna, ali postoje neki trikovi o kojima sada razgovaramo. Početnici ribolova snažno se potiču da odmah razumiju, kako vjetar vjetar ribolov na crtama trimer pravilno, tako da kasnije neće doći do poteškoća.

sadržaj

  Da bi dalje kada ribolov lijevanje ribolov linije i glatke, neophodno je da je potomak od kalema glatko, bez otpora, a ne stvarati trenje. Da se to postigne je moguće ako se ispune kalem ribolov line, tako da je udaljenost do perla nije više od 1,5 do 2 mm, inače petlja će se zaustaviti i, prema tome, pređe uplitanje. Prilikom punjenja kalema koristite tkanu ili monofilamentnu ribolovnu liniju.
  kako vjetroviti liniju na kolutAko je izbor pao na monofilni tip, a zatim, kako bi se vijugala linija na špulji, trebali biste koristiti jednu od sljedećih metoda.

  Prvi način

  Potrebno je pričvrstiti crtu na sjedalu koluta, otvoriti skele, koristeći bilo koju metodu ribarski čvor, spojite kraj crte na špulu, a zatim zatvorite skele. Također je vrijedno napomenuti da je postavljanje linije napravljeno pod određenom napetosti, što stvara prilično ravnomjerno i pravilno polaganje.

  Drugi način  Potrebno je smanjiti kolut s strune u spremnik od strane tkanine ili tkanine (da ne prima rez) pritisnuti ribolov liniju na formi štapa, blagi otpor prema vjetru ribolov liniju na kalem. Također je moguće nametnuti kalem string olovkom ili perom i vjetar ga na kolut pod napetosti. No, u ovom slučaju ne možete bez pomoći.

  kako vjetar vjetar ribolov na crtama trimerPogledajmo sada kako se vjetar vrti na ribarskoj liniji, ako je odabrana vrsta tvrde šipke.

  Kada namotaju krutu vodu, dovoljno je baciti špajicu u spremnik s toplom vodom. Iz tople vode, linija će malo omekšati i završit će mnogo ravnomjernije.

  Kako vjetrenjač ribe na špilji upravo prije ribolova? Krivulja pletene linije na kalemu provodi se na sljedeći način. Potrebno je staviti kolut i redak u spremniku vode (moguće je to učiniti na plaži, lijepo bobina izravno u tijelu vode) i namotavanje ribolov liniju na kalem.

  Voda uvijek stvara malu otpornost, što omogućuje postizanje ravnomjernog i pravilnog navijanja linije na navoju svitka i izbjegavanje uvijanja.
  Sve ove metode se koriste bez uporabe posebne opreme za navijanje linije.
  zavojite linijuDanas je u ribarskim trgovinama predstavljen veliki izbor posebnih prilagodbi. Postoje različite izvedbe: s usisnim čašama za pričvršćivanje na stolu ili s učvršćivačima izravno na šupljinu. Ovi uređaji omogućuju vam pravilno, brzo i jednostavno kruženje na različitim vrstama zavojnica, bez inercija i množitelja, bez vanjske pomoći.

  Također, novi ribolov treba čvrsto zapamtiti osnovna pravila o tome kako vjetrobransko stablo vjetrobranskog stakla na kolu bez pogrešaka:

  • Nemoguće je velika brzina pušiti ribarsku liniju, inače su šanse za bacanje mamca gotovo jednake gotovo nuli;
  • Ne možete koristiti ribolovnu liniju koja je deblja od one na kojoj je namotan kalem za svitak;
  • vrlo je važno ne pretjerivati ​​napetost istodobno. Dovoljno čvrsto navijanje rezultate u formiranju petlje, tako da postoji rizik, ne samo da biste dobili osloboditi od spirala, ali i stvaranje novih kovrče pravo na kalem.
  Dijelite na društvenim mrežama:

  Povezan
  Kako popuniti ribolovnu liniju u kolutu trimeru i koja je bolja za ovu upotrebu?Kako popuniti ribolovnu liniju u kolutu trimeru i koja je bolja za ovu upotrebu?
  Naučimo kako pravilno popuniti crtu s trimeromNaučimo kako pravilno popuniti crtu s trimerom
  Kako pravilno pletu kuke za ribolov? Osnovne metodeKako pravilno pletu kuke za ribolov? Osnovne metode
  Ribolovne tajne: kako pravilno sakupiti ribu?Ribolovne tajne: kako pravilno sakupiti ribu?
  Gumica za ribolov s vlastitim rukama - korisna stvar u arsenalu ribaraGumica za ribolov s vlastitim rukama - korisna stvar u arsenalu ribara
  Kako pravilno navlačiti ribolov na inercijskom kolutuKako pravilno navlačiti ribolov na inercijskom kolutu
  Bočni štap za ribolov za uspješan ulovBočni štap za ribolov za uspješan ulov
  Klasični ribolov, ili Kako opremiti plutajuću ribuKlasični ribolov, ili Kako opremiti plutajuću ribu
  Kako pravilno vezati ribu s remenicom?Kako pravilno vezati ribu s remenicom?
  Gardnerova petlja: kako se obuću za dobivanje bogatog ulovaGardnerova petlja: kako se obuću za dobivanje bogatog ulova
  » » Kako vjetrenjač ribolovne linije na šipku za trimer
  LiveInternet