Wobblers of Kosadak - velika kombinacija cijene i kvalitete

Za ribolov sa predenje koristeći različite vrste mamaca, uključujući wobblers, prelja i neodlučni, dzhigolovki, mekani plastični mamac Popper i drugi. Veliki broj ribolovaca radije koriste prvu od ovih baits. Mami - mami da oponašaju ozlijeđeni ili bolesni ribe (au nekim slučajevima pada u vodu raznih insekata i glodavaca), koji je glavna hrana za grabežljive ribe kao što su štuka, smuđ, štuka, som, klen i drugi. Odabirom ove vrste mamaca, ribari moraju uzeti u obzir vrstu tipova vodnih tijela, vremenskim uvjetima, žive ribe u njoj, lov dubinu. U skladu s tim odabrane ili potonuće mami djeluju na površini vode, sa ili bez krila, male ili velike, različitih boja.

sadržaj

  čoporima KosadakaVelika uloga u izboru mamaca za uobičajenog ribara koji igra svoju cijenu. Dobra kombinacija cijene i kvalitete je Wabblers Kosadaka. Oni su imitacije marke modela, kao što su Smith, ponton, Daiwa, Mega Bass, Jackall i drugima, ali istovremeno imaju vrijednost narudžbe ispod. Ovi mami teško može nazvati „varanje”, a to je dobro „kopija”. Njihova je kvaliteta na visokoj razini. Igraju dobro, privlačeći predatorsku ribu. Kosadakci su privlačni i zastupljeni su raznim oblicima i bojama. Ove baits su izrađene od kvalitetnih sirovina. U proizvodnom procesu koriste se čvrste plastike. Bilo mamac Kosadaka ima dobru ravnotežu, što mu omogućava da se pravilno kretati u vodi, ali ribari osigurava česte ugriza. Među mami marke, postoje neki koji se koriste za ribolov s predenjem, postoje i za zimski ribolov.wobblers kosadaka  Kosadakovci nisu samo slični izgledu baits svjetski poznatih tvrtki. Cjelokupna unutarnja struktura je precizno kopirana. To čini mamce smatra nevjerojatno blizu izvornika u kvaliteti. Unutarnja "sličnost" čoporaca Kosadaka s njihovim dragim "djedom baka" dokazuje se fotografiranjem X-zrake. Recenzije wobblers ove tvrtke su općenito pozitivni. Ali postoji jedan nedostatak. Košadakovi voskovi imaju slabe čeljusti.

  Stoga, da bi povećali utjecaj ribolov mamac na udice preporuča se zamijeniti podatke. Međutim, zamjena Tees kompenzira cijenu wobblers Kosadaka, koji u prosjeku varira od 100 do 300 rubalja, dok je izvorni brand koštati oko 1.000 rubalja. Cijena dobrog časopisa ne prelazi pedeset rubalja. Ako uzmemo u obzir da je kvaliteta ribolov je gotovo isti, tvrtke stjecanje wobblers Kosadaka korist je očita. Riba-grabežljivac nije važan, mamac za koju će vrijednost padati. Privlači ga pokret sličan kretanju njezina glavnog plijena - ranjena riba.

  recenzije o wobblersNaravno, govoreći mamci za lov ribe, nije potrebno tvrditi da je neki mamac "dobar", a drugi nije. Sve ovisi o mjestu i uvjetima ribolova, i, naravno, o sposobnostima i iskustvu ribara. Dakle, isti wobbler u različitim uvjetima može dokazati da je i win-win opcija i potpuno irelevantan mamac.

  Dijelite na društvenim mrežama:

  Povezan
  Značajke pike ponašanja i što uhvatiti štuka u jesenZnačajke pike ponašanja i što uhvatiti štuka u jesen
  Spinning `Kosadaka` - izvrstan alat za ribolovSpinning `Kosadaka` - izvrstan alat za ribolov
  Ribolov. Koji je mamac bolji za štuka?Ribolov. Koji je mamac bolji za štuka?
  Ribolov. Kako uhvatiti glodalicu?Ribolov. Kako uhvatiti glodalicu?
  Jesen: lov ribe u studenom za predenjeJesen: lov ribe u studenom za predenje
  Najprivlačniji wobblers na štuka: ocjena (fotografija)Najprivlačniji wobblers na štuka: ocjena (fotografija)
  Što su mamci za ribolov?Što su mamci za ribolov?
  Wobblers TsuYoki - jeftin mamacWobblers TsuYoki - jeftin mamac
  Wobblers na šikaruWobblers na šikaru
  Wobblers na štucuWobblers na štucu
  » » Wobblers of Kosadak - velika kombinacija cijene i kvalitete
  LiveInternet