Kako postaviti satelitsku antenu sami

Informacijska tehnologija trenutačno je ubrzana u brzom razvoju, pružajući sve više mogućnosti modernoj osobi. Unatoč postupnom razvoju Internet TV, na prvom mjestu u popularnosti i kvaliteti emitiranja je satelitsko emitiranje, kao što je to može dati jasnu sliku o digitalnoj slici u bilo koje doba dana ili noći. Zato mnogi ljudi razmišljaju o tome kako postaviti satelitsku antenu i je li moguće to učiniti sami. Odgovor na to je da, jer je prilično dostupno svakoj osobi pod povećalom za konfiguriranje satelitska oprema tehnologije.

sadržaj

  Dakle, prije svega, treba zapamtiti da su najpopularnije sateliti koji emitiraju do sada su 73 ruskom jeziku kanala Sirius, Amos i Hotbird. Glavna prednost postavljanja posuđa je njegova cijena, jer ćete prije ili kasnije u potpunosti platiti troškove satelitske opreme. Uostalom, većina televizijskih kanala emitira se bez kodiranja i stoga je potpuno slobodna.

  Kako postaviti antene, i što je potrebno za to? Da bismo pokrili ovaj problem, započnimo sa skupom standardnih antenskih antena:

  1. Zrcalo (ploča) - služi za primanje signala iz satelita, a mogu imati dimenzije promjera od 60 do 129 cm.
  2. Pretvarač - je uređaj za transkodiranje signala na frekvenciju kojom slijedeći uređaj - prijemnik radi.
  3. DVC - prijemnik - izravno prima dekriptirani signal iz pretvornika i prenosi ga na vaš digitalni uređaj (TV, plazma i tako dalje). Pored toga, standardni isporuke obuhvaća DiSEq (Diseko), uređaj za spajanje više pretvarača u jednu cjelinu, i kablove i nosače. I, naravno, ne zaboravite na kvalitetne pričvršćivače s kojima ćete trebati usmjeriti antenu na satelit u smjeru jugozapada.


  Postoje mnoge prednosti, gdje možete pronaći odgovor na pitanje kako postaviti satelitsku antenu na vlastitu, ali ako analiziramo puno njih, svi radovi mogu se svesti na nekoliko koraka:

  1. Priprema opreme za ugradnju. U ovoj fazi, prema uputama, prikupljate samu ploču, pridržavajući ga zagrade i sve druge tehničke dijelove. Ovdje je važno obratiti pažnju na činjenicu da morate pažljivo spojiti kabel "F" na priključak koji se nalazi na dnu posude na prijemniku. Otvaranjem poklopca naći ćemo ekran na kojem će biti nekoliko priključaka, od kojih jedan instalira kabel. Nakon toga, pretvarači su spojeni na rastavljanje, koji je zauzvrat fiksiran kroz posebni priključak na prijemnik.

  1. Kako postaviti satelitsku antenu za dobivanje dobrog i kvalitetnog signala? Sada nastavljamo do najkritičnijeg dijela cjelokupne operacije - postavljanje satelitske antene. Dakle, učestalost primanje za podešavanje Sirius satelitski prijemnik za koju svrhu je brzina izložiti 27500, 11766 polarizirana frekvencije „N”. Prijemnik ima dva prijam signala band - crvene i žute pokazuje prve priključne ploče i razinu signala. Žuta traka određuje kvalitetu signala. Obično odmah nakon spajanja zadnju crvenu traku pokazuje signal negdje na razini od 35-40%, a žuta približava nuli. Nakon toga, ostaje namjestiti kvalitetu signala okretanjem antene kako bi pronašli najprikladniju poziciju za signal. Te bi trebao okrenuti ploču s podešavanjem prijamnika dok god je kvaliteta signala ne povećava za 65-70%, što će vam jamče visoku kvalitetu slike u svim vremenskim uvjetima. Dakle, kako postaviti trobojnicu satelitske antene, sada znamo. treba podesiti bočne konvektori s postavljanjem odgovarajuće frekvencije signala za amplifikaciju (Amos - 10.722 frekvencija, polarizacija „H”, a drugi za brzinu 27500- 11034 Hotbird frekvencija, polarizacija «V», brzina 27500). Nakon toga pritisnite tipku SCAN na prijemniku, a sustav će vam automatski pronaći i pohraniti sve moguće kanale.

  Sada je pitanje kako postaviti satelitsku antenu nije teško za nas, jer je, znajući posebnu instalaciju cijelog sustava, ispravna postavka može biti samostalno.

  Sretno gledanje!

  Dijelite na društvenim mrežama:

  Povezan
  Kako postaviti kanale na LG TV s vlastitim rukamaKako postaviti kanale na LG TV s vlastitim rukama
  Koja je frekvencija televizijskih kanalaKoja je frekvencija televizijskih kanala
  Koju vrstu satelitske televizije želite uživati ​​gledajući?Koju vrstu satelitske televizije želite uživati ​​gledajući?
  Kako spojiti TV `Tricolor`? Samopovezivanje "Tricolor TV"Kako spojiti TV `Tricolor`? Samopovezivanje "Tricolor TV"
  Sputnik `Tricolor` - kvalitetna televizija u svakoj kućiSputnik `Tricolor` - kvalitetna televizija u svakoj kući
  Televizija je ... Koje su vrste televizije?Televizija je ... Koje su vrste televizije?
  Kako sami postavljati satelitske kanaleKako sami postavljati satelitske kanale
  Postavljanje "Telecarda": upute, značajke i preporuke korak po korakPostavljanje "Telecarda": upute, značajke i preporuke korak po korak
  Gdje pronaći satelitsku TV bez pretplateGdje pronaći satelitsku TV bez pretplate
  Što je kartiranje? Način štednje gledanjem satelitske televizije ili gledanja satelitske televizijeŠto je kartiranje? Način štednje gledanjem satelitske televizije ili gledanja satelitske televizije
  » » Kako postaviti satelitsku antenu sami
  LiveInternet