Kako sinkronizirati iPhone kontakte s Gmailom: savjeti, savjeti i upute

Danas moramo odgonetnuti kako sinkronizirati iPhone kontakte s Gmailom. Nije tajna da su moderni mobilni uređaji blisko povezani s raznim internetskim uslugama. Google računi na telefonima i tabletima često se aktiviraju. Omogućuju vam da brzo upotrebljavate mnoge mogućnosti Googlea. Ponekad vlasnici proizvoda "jabuka" trebaju sinkronizirati kontakte s računom "Google". No taj proces često prati i neki problemi. Koje? Kako mogu sinkronizirati iPhone s Gmailom? Sve će to biti raspravljeno kasnije. Zapravo, lakše je odgovoriti na postavljena pitanja nego što se čini.

Priprema

Kako mogu sinkronizirati iPhone kontakte s Gmailom? Za početak, trebate se pravilno pripremiti za postupak. To je nužno radi izbjegavanja kvarova ili kvarova.kako sinkronizirati kontakte iphone s gmailom

Prije rada s "Google" morat ćete prekinuti sve prethodno instalirane sinkronizacije. Ispravna provedba postupka može se zajamčiti samo kada se rad obavlja samo jednom uslugom.

Preporučuje se i zatvaranje svih programa, igara i aplikacija koje su minimizirane. Ovo je sve o pripremi. Nema daljnjih naznaka u vezi s ovim pitanjem. Kako mogu sinkronizirati kontakte iPhone 4 s Gmailom?

Od iPhonea do "Google"Sve je izuzetno jednostavno. Zapravo, čak i početnik vlasnika "jabuka" pametnih telefona će se nositi s tim procesom. Da biste uspostavili sinkronizaciju, najprije morate dodati Google račun na svoj telefon. Samo tako će biti moguće prevesti ideju u stvarnost.kako sinkronizirati kontakte iphone 4 s Gmailom

Što treba učiniti konkretno? Bit će potrebno:

 1. Omogućite mobilni uređaj. Pričekajte dok ne bude spremna otići. Ako je smartphone već uključen, morate zatvoriti prethodno otvorene programe.
 2. Idite na izbornik Postavke - iCloud.
 3. Odaberite stavku "Mail, adrese, kalendari".
 4. U prozoru koji se pojavi kliknite na "Dodaj račun".
 5. Istražite predloženi popis usluga. Kako mogu sinkronizirati iPhone kontakte s Gmailom? Da biste to učinili, kliknite Google redak.
 6. Unesite tražene podatke. Obično je naziv / nadimak, e-adresa na Googleu i zaporka. Zatim kliknite gumb "Dalje".
 7. Odaberite podatke koji će biti sinkronizirani. U našem slučaju ovo je "Kontakti". Vi samo trebate premjestiti prekidač koji se nalazi nasuprot odgovarajuće oznake na "On" položaj.
 8. Kliknite "Spremi".

To je sve. Ako je sve ispravno učinjeno, sinkronizacija podataka započet će za nekoliko sekundi. Postoji operacija u automatskom načinu rada. Korisnik ne mora izvršavati nikakve dodatne radnje.

Od Googlea do iPhonea

Od sada je jasno kako uskladiti iPhone kontakte s Gmailom. A što ako trebate preokrenuti operaciju? To znači, za prijenos podataka s Googlea na iPhone?

Nije tako teško kao što se čini. No, u pravilu se većina operacija provodi pomoću računala. S ovim uređajem prikladnije je raditi putem e-pošte. Kako mogu sinkronizirati kontakte s Gmailom na svojem iPhoneu 6?kako sinkronizirati svoje iPhone bilješke s Gmailom

Dovoljno je slijediti sljedeće upute:

 1. Otvorite Google. Prijavite se na e-poštu s postojećeg računa.
 2. Kliknite ikonu Gmail u gornjem lijevom kutu prozora.
 3. Kliknite gumb "Kontakti".
 4. Na vrhu stranice koja se pojavi kliknite na tekst "Više ... / Više ...".
 5. Kliknite "Izvoz ...".
 6. Označite grupe kontakata koje želite prenijeti. U odjeljku "Format" označite okvir pored kartice vCard.
 7. Kliknite gumb s oznakom "Izvoz".
 8. Primljeni dokument se preuzima na pametni telefon koristeći bilo koju aplikaciju. Možete koristiti iFunBox ili iTunes.

Od sada je jasno kako uskladiti iPhone kontakte s Gmailom u oba smjera. Ako želite prenijeti podatke s pošte na telefon, možete upotrijebiti još jednu tajnu.

Brzi izvoz

Koji? Brza sinkronizacija kontakata s Gmailom temelji se na posebnom načinu prijenosa vCard. O čemu se radi?

Da biste brzo prenijeli telefone s e-pošte na iPhone, potrebno je izvršiti sve prethodno predložene korake (do 7 uključenih). Tada će rezultat vCard-a morati poslati e-poštom na adresu konfiguriranu na iPhone uređaju. Nakon - otvorite dokument s pametnog telefona i odaberite "Napravi novi" ili "Dodaj postojeće".kako sinkronizirati kontakte s Gmailom na iPhone 6

Umjesto zaključivanja

Danas smo naučili kako sinkronizirati iPhone bilješke s Gmailom, kao i kontakte i druge podatke. Zapravo, sve je puno lakše nego što se čini. Glavna stvar je imati e-poštu na Googleu.

Nema više potvrđenih i učinkovitih načina sinkronizacije vašeg pametnog telefona s Googleom. Pridržavajući se predloženih algoritama, u roku od nekoliko minuta možete prenijeti kontakte, bilješke i kalendare u Google poštu.

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Prijenos kontakata s Androida na Windows Phone: savjeti, preporuke i uputePrijenos kontakata s Androida na Windows Phone: savjeti, preporuke i upute
Kako uskladiti glazbu na iPhoneu: praktični savjetiKako uskladiti glazbu na iPhoneu: praktični savjeti
Kako uskladiti iPhone s iTunesom: detaljan vodičKako uskladiti iPhone s iTunesom: detaljan vodič
Kako prenijeti kontakte s iPhonea na iPhone: uputeKako prenijeti kontakte s iPhonea na iPhone: upute
Kako mogu sinkronizirati iPhone kontakte s Androidom? Prijenos kontakata s iPhonea na AndroidKako mogu sinkronizirati iPhone kontakte s Androidom? Prijenos kontakata s iPhonea na Android
Kako vratiti kontakte na iPhone uređaju? Kako vratiti iPhone iz iClouda? Vraćanje tvorničkih…Kako vratiti kontakte na iPhone uređaju? Kako vratiti iPhone iz iClouda? Vraćanje tvorničkih…
Kako uskladiti Android i računalo na mnoge načine?Kako uskladiti Android i računalo na mnoge načine?
Sinkronizirajte svoje računalo s Androidom na mnoge načineSinkronizirajte svoje računalo s Androidom na mnoge načine
Želite li saznati kako kopirati kontakte na SIM kartici na iPhone uređaju?Želite li saznati kako kopirati kontakte na SIM kartici na iPhone uređaju?
O tome kako koristiti iCloudO tome kako koristiti iCloud
» » Kako sinkronizirati iPhone kontakte s Gmailom: savjeti, savjeti i upute
LiveInternet