Što se tiče "Android" instalirajte `CityGid` - korisnu i funkcionalnu aplikaciju

kako instalirati android sitoid

Odlučili ste instalirati aplikaciju "CityGid" na mobilni uređaj, tabletno računalo ili računalo, ali ne znate što je to i koliko je uopće isplativo za preuzimanje? Pročitajte naš članak!

karakteristike

Trenutno, svi mobilni ručni uređaji opremljeni su ugrađenim uređajima modul GPS navigacije. Omogućuje vam da lako pratite svoju lokaciju i bez ikakvih poteškoća kretanje u potpuno nepoznatom gradu. Međutim, da biste ga koristili, trebali biste instalirati aplikaciju kao što je CityGid na vašem multimedijskom uređaju.

Radi na svim najnovijim verzijama operacijskog sustava Android. I dokazala se kao pouzdana, korisna i najvažnije - prilično funkcionalna aplikacija. Naravno, postavlja se pitanje odmah nameće: „Što je s” Android „set” SitiGid „” Samo želim napraviti mali upozorenje: poželjno je nabaviti licencu za ovu aplikaciju, a zatim sve naknadne nadopune programa, dobit ćete besplatno automatski. Također, od vas će biti na raspolaganju širok izbor mogućnosti kartice, koje možete preuzeti besplatno.Naravno, ako ne želite potrošiti novac na kupnju licence, na World Wide Webu možete pronaći opcije pomoću kojih možete besplatno postaviti "CityGid" na "Android". Međutim, morat ćete sami ažurirati aplikaciju.

instalacija

kako instalirati sitigid na androidPa kako instalirati "CityGid" na "Android"? Razmotrite verziju pomoću licence. Za početak, naravno, treba ga kupiti. Sljedeće na posebnom mjestu morate preuzeti instalacijsku datoteku, ali prije nego što trebate unijeti licenčni ključ. Preuzimanje bi trebalo slijediti Android verziju, u pravilu, datoteke se nalaze na stranici ažuriranja.

Zatim izravno pretvorimo u rješenje pitanja o tome kako instalirati "CityGid" na "Android". Postoje dva načina za to.

Prvi

Koristimo poseban instalater. Ako još nemate instaliranu aplikaciju, instalirajte ga s tržišta Play, preuzmite AppInstaller. Zatim spojite telefon na računalo i kopirajte instalacijsku datoteku "CityGid" na memorijsku karticu.

Budući da aplikacija CityGid nije s tržišta, potrebno je potvrditi okvir ("Postavke" - "Aplikacije" - "Nepoznati izvori") kako biste omogućili instalaciju.

Pokrenite instalacijski program (AppInstaller), pronađite aplikaciju "CityGid" i kliknite "Run Setup".

Drugi

sitigid na android besplatnoPostoji još jedan način, kao na "Android" instalirajte "CityGid". Možete upotrijebiti preglednik izravno. Ova je opcija svestrana.

  • U početku morate omogućiti instalaciju aplikacija iz nepotvrđenih izvora.
  • Zatim trebate kopirati raspored distribucije "CityGid" na memorijsku karticu.
  • Pokrenite preglednik.
  • Unesite adresna traka: sadržaj: //com.android.htmlfileprovider/sdcard/name instalacijske datoteke. I kliknite "Pokreni".
  • Sada ostaje samo potvrditi instalaciju.
  • Tada samo trebate aktivirati program. Da biste to učinili, pokrenite "CityGid" i unesite ključ (licenca). Sada možete preuzeti karte.

Dakle, kao što vidimo, u rješavanju pitanja kako instalirati Android City na CityGid, nema ništa komplicirano. Ali sada nije zastrašujuće posjetiti bilo koji nepoznati grad, jer ova aplikacija neće dopustiti da se izgubite, pružajući najpotpuniju informaciju.

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Zanimljivo je: kako ažurirati "Android" putem računala?Zanimljivo je: kako ažurirati "Android" putem računala?
Emulator `Android` na računalu. Kako pokrenuti emulator `Android`Emulator `Android` na računalu. Kako pokrenuti emulator `Android`
Kako će Android raditi na prijenosnom računalu?Kako će Android raditi na prijenosnom računalu?
Upute: kako instalirati na upravitelju datoteka`Android`Upute: kako instalirati na upravitelju datoteka`Android`
Kako rutiti `Android`: uputeKako rutiti `Android`: upute
Pojedinosti o tome kako staviti emotikone na InstagramPojedinosti o tome kako staviti emotikone na Instagram
Igra PES. Kako instalirati PES na AndroiduIgra PES. Kako instalirati PES na Androidu
Kako instalirati aplikacije s računala na Android: službene i druge metodeKako instalirati aplikacije s računala na Android: službene i druge metode
Vatrozid za Android: vrste aplikacija i njihove mogućnostiVatrozid za Android: vrste aplikacija i njihove mogućnosti
Kako omogućiti i konfigurirati GPS na AndroiduKako omogućiti i konfigurirati GPS na Androidu
» » Što se tiče "Android" instalirajte `CityGid` - korisnu i funkcionalnu aplikaciju
LiveInternet