Samantha Ronson: Biografija i kreativnost

Rođen iz Londona, Samantha Ronson, poznati profesionalac Američki pjevač i DJ, već dugi niz godina popularan. Njegova karijera u glazbenom polju Samantha je iznenađujuće započela s pop glazbom, što je njegov glavni žanr (u kojem se razvija i trenutno), ali s rapom.

stvaranjeSamantha RonsonU dobi od 16 godina, naša junakinja pridružila se rap grupi Law Lifes. Samantha Ronson sa svojim dječačkim stilom može biti vrlo korisno da stane takvo druženje, ali je ubrzo izabrao drugačiji put. Počela je zanimati plesnu glazbu. Samantha Ronson ide na glavu u pop kulture, piše nove pjesme i album Red, koji sadrži 4 pjesme. Jedan od najzanimljivijih i najpopularnijih njezinih radova Ukoliko to će Kiša, Pull My kosu, Budala, a također objavljen u 2013. Pjesma Ljeto Sam Vejle na kojoj je snimljen isječak. Godine 2000. Judith se pokušava snalaziti na novom polju - televiziji. Sudjeluje u emisiji Nove godine na popularnom kanalu MTV. Tada je nekoliko puta pokušao postići uporište na TV-u, ali uzalud. Morat će se vratiti na svoj kanal - glazbu.

Samantha Ronson: osobni život

Samantha Ronson FotografijaVrhunac popularnosti Samante pada na 2008. godinu. Svi žuti tisak počinje objavljivati ​​članak o članku koji govori o privatnom životu djevojke. Susreće poznatu, uspješnu glumicu, pjevačicu i dizajner odjeće Lindsay Lohan. Nakon nekog vremena, Lily i Samantha Ronson shvaćaju što ih privlači jedni drugima. Ne oklijevaju, razgovaraju o svojoj ljubavi i ozbiljnim namjerama cijelom svijetu. Ljubitelji su hrabro govorili o svojoj seksualnoj orijentaciji. Paparazzi su usko pratili razvoj njihovih ljubavnih odnosa. U medijima su se počeli pojavljivati ​​fotografije Samantha Ronson i Lee Lohana, na kojima su djevojke izgledale sretne i bezbrižne. 2008. godine najavljuju svoj angažman, au rujnu iste godine sudjeluju. Ljubitelji slavnih koji su se već zaljubili u ovaj par i vjerovali da njihov dom vlada idilom, nije ni pretpostavio da su problemi s kišom u ovoj obitelji. Tijekom romana, koji je bio zaista turbulentan, djevojke su se razdvajale, pokušavale se zaboraviti sa intrigama i ponovno su se spojile mnogo puta, okrećući se stranaka. Nakon isteka romantike, Lindsay je izjavila da je ljubav prema prvom za sve tri godine, čak i ako je njihov roman "otrovan".

modernost

samantha ronson privatni životNakon završetka njihovog odnosa, DJ je otišao u New York i zaronio je u svoj bivši rad. Noćno i noćno je provela iza daljinskog upravljača i počela snimati pjesme. Istovremeno, djevojka postaje vlasnik New York kluba The Plumm. No, "grad kontrasta" ne impresionira pjevačicu i želi otići u Los Angeles. Odlučuje ostati tamo dugo. Njegov raspored je dopunjen nalogom za nastupe i održavanje tematskih večeri. Istodobno, počinje putovati u gradove Amerike, stalno prenositi fotografije svog odmora na Internet i započinje psa. Trenutno, naša junakinja živi u Los Angelesu, radeći na svojim projektima. Sada znaš tko je Samantha Ronson. Fotografija pjevača pričvršćena je na ovaj materijal. Oni dokazuju da imamo vrlo neuobičajenu osobnost.

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Laura Haddock: Biografija i karijeraLaura Haddock: Biografija i karijera
Zene koje su muške poput muškaracaZene koje su muške poput muškaraca
Pjevačica Natalie. biografijaPjevačica Natalie. biografija
Alexander Yarmak: biografija pjevačaAlexander Yarmak: biografija pjevača
Samantha Fox: legenda o svjetskoj glazbiSamantha Fox: legenda o svjetskoj glazbi
Samantha Young - novo ime u žanru romanskog romanaSamantha Young - novo ime u žanru romanskog romana
Samantha Cameron: biografija, činjenice iz životaSamantha Cameron: biografija, činjenice iz života
Brian Littrell: Biografija i kreativnostBrian Littrell: Biografija i kreativnost
Ben Bruce - biografija i kreativnostBen Bruce - biografija i kreativnost
Ekaterina Boldysheva: biografija i kreativnostEkaterina Boldysheva: biografija i kreativnost
» » Samantha Ronson: Biografija i kreativnost