Kako crtati Sunce? Učinite isto kao i mi!

Bog je stvorio čovjeka na svoj lik i sličnost, i konačno, iu tebi, stvoritelj se probudio. Jeste li izgubili mir i spavate u potrazi za odgovorom na pitanje kako crtati Sunce? Ništa je lakše! Samo trebamo raditi kakvi jesmo.

kako nacrtati sunceApsolutno imate pravo ako mislite da je "crtić" Sunce lako izvući. Uostalom, kad pogledate pravi svjetlost, koja je visoka na nebu (ne izgledajte predugo), vidite samo veliku lopticu zasljepljujućeg svjetla. I nacrtajte krug u stanju bilo koje osobe - Međutim, nećemo trčati naprijed, mi ćemo vam reći kako privući sunce u fazama.

Korak 1 - velika kugla svjetla

kako crtati zalazak suncaPronađite dva različita, ali različita promjera, okrugle predmete odgovarajuće veličine za list papira (tanjur, šalica, novac ili CD). Okružite onu koja je manja na takav način da se krug ispravan oblik ispostavio.

Korak 2 - pojedinost lica

Još jedan jednostavan korak. Usta su samo krivulja s dva "zagrada" na krajevima. Oči i obrve su par dvaju kratkih konveksnih segmenata. Imajte na umu da su usta izvukla na lagani kut, što čini lice Sunca malo zanimljivijima nego li lijeva i desna strana bili simetrični. Slobodno eksperimentirajte, vaš unutarnji umjetnik najbolje zna kako nacrtati sunce kako bi stvorio jedinstvenu svijetlu osobnost vašeg crtića.Korak 3 - zrake

kako privući sunce u fazamaStavite pripremljeni objekt veće veličine na vrh radnog dijela Sunca, ali nemojte ga kružiti, ali primijenite vertikalnu točkastu liniju duž tog kruga.

Uklonite predmet i nanesite još jednu kružnu točkastu liniju oko sunčanog lica, ali uz jedan uvjet: svaki udarac mora ležati samo između dvije oznake velikog kruga.

Provjerite je li slika ispravno slijedila upute. Ovo je jedan od najvažnijih koraka na putu svladavanja dijela slikarstva pod nazivom "kako nacrtati sunce".

Korak 4 - Dodavanje krivulja

Vrijeme je da dodamo nekoliko krivulja suncu na crtani film. Daj, napokon, da se sjaji!

kako nacrtati sunce

Postavite olovku na bilo koju točkastu liniju s vanjskog sloja i izvucite konkavnu glatku liniju do najbližeg udarca iz unutarnjeg kruga.

Proširite zakrivljenu liniju do sljedeće točke iz vanjskog kruga.

Nastavite crtati krivulje u istom duhu dok ne dobijete prvi sloj sjajnih zraka.

Korak 5 - konačni niz krivulja

Ovo je izborna lekcija u fascinantnoj znanosti o tome kako nacrtati sunce. Dakle, ako ste zadovoljni rezultatom, možete preskočiti ovaj korak.

kako crtati zalazak suncaBit ovog koraka je nacrtati još jedan isprekidani krug između iscrtanih zraka, ali trebate malo više podijeliti. Nacrtajte male krivulje koje povezuju gotove grede i isprekidane linije gornjeg reda kako je prikazano na slici. Dobit ćete drugi sjajni sloj.

Korak 6 - Dekoracija

Imajte na umu da sunce nije samo narančasto, ima svijetlo crvenu konturu oko lica. Ista boja treba biti obojana preko donjeg dijela zraka drugog sloja. To stvara dojam o širenju topline i činjenici da je zvijezda stvarno jako vruća.

Nadamo se da ste uživali i bili sigurni to najveća zvijezda Naš je svemir jednostavan i lagan. i ovdje kako crtati zalazak sunca Sunce? Vi ćete sljedeći put saznati. Nacrtajte s nama!

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Kako crtati lijepo minion u fazama?Kako crtati lijepo minion u fazama?
Kako lijepo privući medvjeda?Kako lijepo privući medvjeda?
Kako crtati orao u olovku korak po korakKako crtati orao u olovku korak po korak
Profesionalni algoritam: kako nacrtati osobu u odjećiProfesionalni algoritam: kako nacrtati osobu u odjeći
Kako crtati baku: korak-po-korak uputeKako crtati baku: korak-po-korak upute
Kako crtati dječaka brzo i lijepo?Kako crtati dječaka brzo i lijepo?
Kako privući masku lijepo?Kako privući masku lijepo?
Kako privući meme u olovku korak po korakKako privući meme u olovku korak po korak
Kako crtati Foxy. Korak po korakKako crtati Foxy. Korak po korak
Kako crtati kauč u fazamaKako crtati kauč u fazama
» » Kako crtati Sunce? Učinite isto kao i mi!
LiveInternet