Kako crtati vuk olovkom - korak po korak crtanje

Kako nacrtati vuka olovkom? Vuk je, kao i svaka druga životinja, teško prikazati. Da biste privukli vuk, ne morate imati poseban talent za umjetnika, važno je imati iskustvo u crtanju životinja, jer nema više izražajne životinje nego vuk. Posebna je poteškoća crtanje olovkom, kao u crnim i bijelim sjenama, teže je prenijeti izražajnost očiju i jasnoću linija.

Dakle, svejedno, kako crtati vuka s olovkom? Ovdje ćemo proći kroz korake kako bismo saznali kako.

Kako crtati vuka s olovkom

Da biste privukli tijelo vuka, najprije morate prikazati tri ovalna oblika i povezati ih s linijama. Pokušajte napraviti linije malo zakrivljen, jer to je živo biće, i nema ravne linije. Nadalje, od središnjeg ovna potrebno je izvući šape, a isto tako i sa stražnjim ovalom. Ovdje također trebate odabrati linije vrata i lagano povucite prednji ovni prema naprijed. Također će biti potrebno izvući male ovalne na savijanje šape - kako bi se pojednostavnile daljnje poteze. Tako stvorimo kostur vukova.Kako crtati vuk

Zatim moramo stvoriti obris vukova. Da bismo to učinili, spojili smo rubove ovalnih s linijama promatrajući sve savijene šape, vrat i glavu. Isto tako moramo nacrtati malo zakrivljenu liniju sa stražnjeg ovna, koja će biti rep. Kružimo sve naše linije kako bismo stvorili konturu.

Dodamo vunu u konturu vuka, do repne volumena, u glavu - uši, oči, nos, usta, i dajemo mu sve ruffiness. Šape se kruže sa svim zavojima, dodaju im nokte i vunu. U budućnosti ćemo dodati sive nijanse na vunu, i na mjesta na kojima bi trebale biti sjenila - sjene. Uklonimo sve glatke linije sa crteža, samo crte koje prikazuju vunu trebale bi ostati na crtežu, a mi pružamo izražajnost očima.

Slikani vukovi

Slikani vukovi

Tako smo odgovorili na pitanje: "Kako crtati vuka s olovkom?".

Postoji mnogo načina za crtanje ovih i drugih životinja. Sve ovisi o tome kako želite prikazati vuka. Hoće li stajati, lagati, sjediti, gdje će izgledati. Sve ovisi o vama i vašem iskustvu crtanja životinja.

Ako je crtež stilova podijeliti složenost, a zatim crtati s olovkom će biti najteži, ali i najčešći. Drugi, ne manje uobičajen, način crtanja - posebne kreme. Vuk je izražajna životinja s mnogo nijansi vune, a bolje je koristiti posebne krede za prenošenje cjelokupne palete nijansi sive, crne, smeđe boje. Ali bolje je to učiniti s obojenim olovkama ili bojama.

Slikani vukovi

Zahvaljujući vještoj kombinaciji boja, možete postići zadivljujuće rezultate u crtaćim vukovima i drugim predstavnicima životinjskog svijeta.

Razmotrili smo pitanje kako nacrtati vuka olovkom, korak po korak, rastaviti, što se sastoji od procesa crtanja vuka. Isto tako, istražili smo koje metode crtanja vukova i kako ih dati volumenima, a shvatili smo s različitim stilovima crtanja tih životinja. Po mom mišljenju, kako nacrtati vuka i što koristiti za crtež je individualna stvar, i svi odluče za sebe kako to učiniti.

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Crtanje sat: kako nacrtati SpitzCrtanje sat: kako nacrtati Spitz
Kako crtati planinsko jasen s olovkomKako crtati planinsko jasen s olovkom
Kako nacrtati mačiće korak po korakKako nacrtati mačiće korak po korak
Kako crtati nos s olovkom?Kako crtati nos s olovkom?
Kako nacrtati list javorova olovkom? Podrobna uputaKako nacrtati list javorova olovkom? Podrobna uputa
Posjet `Školi čudovišta`, ili Kako nacrtati `čudovište visoke`Posjet `Školi čudovišta`, ili Kako nacrtati `čudovište visoke`
Kako izvući lekciju za crta - crtežKako izvući lekciju za crta - crtež
Kako lijepo privući medvjeda?Kako lijepo privući medvjeda?
Kako nacrtati jež korak po korakKako nacrtati jež korak po korak
Kako crtati papagaj u olovku u fazama? Otkrit ćemo!Kako crtati papagaj u olovku u fazama? Otkrit ćemo!
» » Kako crtati vuk olovkom - korak po korak crtanje