Serija "Rajske jabuke". glumci

Danas ćemo govoriti o filmu "Raj jabuke". U nastavku su prikazani glumci i uloge. Riječ je o vrpci koja kombinira žanr melodrame, obiteljskog filma i društvenog filma. Redatelj je bio Valerij Devyatilov. Slika se sastoji od 12 serija i izdana je na zaslonima u 2008.

sažetak

Prvo, raspravljamo o snimci filma "Rajske jabuke". Glumci su prikazani u nastavku. Slika je podijeljena u tri ciklusa. Svaki od njih pokriva zaseban životni ciklus od 3 generacije heroja koji žive u malom provincijskom gradu. Akcija počinje u šezdesetim godinama i završava u naše vrijeme. Glavni lik je Carmen. Nakon smrti roditelja, živi s tetom Shura u Abinsku. Djevojka se upozna sa studentom Moskovskog državnog sveučilišta Pavel. Između mladih ljudi postoji roman. Završava odlazak obitelji muskovica u rodni grad.

nebeski glumci jabuka

Ključni igrači

Carmen i Pavel Naumov glavni su likovi u filmu "Rajske jabuke". glumci Olga Filippova i Alexander Pashkov obavljao je ove uloge.Olga Filippova rođena je 1977. godine, 23. siječnja u Moskvi predgrađu. Bio sam treniran u glazbenoj školi, agenciji za modele, tehničkom fakultetu. Nakon što je primila stručno obrazovanje. Diplomirala je na glazbenoj školi Gnessin. Bio sam na stazi s Grigoryom Gurvichom. Igrao je u kazalištu "Bat". Postao je "lice" tvrtke "Sukhoi". Ona je debitirao u filmu, nakon što je igrao ulogu u filmu "Mixer".

Zbog Aleksandra Pashkova - glumca rođenog u Jekaterinburgu, oko stotinu uloga u kazalištu i kinu. Leonid Kulagin utjelovio je sliku liječnika, akademika Aleksandra Naumova - oca Pavla.

Ostali junaci

Sergej Lvovich i Anna Maksimovna - dvije nezaboravne slike filma "Raj jabuke". Glumci A. Scheinin i Nelly Pshemmij izvode ove uloge. Lyudmila Chursina utjelovio je sliku učitelja Marije Vasilievne.

nebeskih jabuka glumaca i uloga

Sobolev žena po imenu Irina i Eremeeva Alexandra Ivanovna je također sadržanu u parceli od filma „Raja jabuke”. Glumci Natalia L. Horohorin i Ljudmila Gnilova izvode ove uloge. Irina Pomerantseva igrao Tonya.

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
"Otac nenamjerno": glumci i osobine filma"Otac nenamjerno": glumci i osobine filma
"Kako stvoriti savršenog čovjeka" - glumci i zaplet u filmu"Kako stvoriti savršenog čovjeka" - glumci i zaplet u filmu
"O, ovaj Nastya!": Glumci i osobine filma"O, ovaj Nastya!": Glumci i osobine filma
`Raj jagoda `- glumci i značajke filma`Raj jagoda `- glumci i značajke filma
"Ne mogu te zaboraviti": glumci i značajke filma"Ne mogu te zaboraviti": glumci i značajke filma
Ruski glumci - "Jedini i zauvijek"Ruski glumci - "Jedini i zauvijek"
"Just Jackson" - glumci i značajke filma"Just Jackson" - glumci i značajke filma
"Imam čast": glumci i značajke filma"Imam čast": glumci i značajke filma
"Octopus 4" - glumci i snimke filma"Octopus 4" - glumci i snimke filma
"Drugi ustanak Spartakusa": glumci i zaplet u filmu"Drugi ustanak Spartakusa": glumci i zaplet u filmu
» » Serija "Rajske jabuke". glumci
LiveInternet