"Melissa i Joey" - glumci i snimke filma

Danas ćete se upoznati sa glumcima koji su igrali u filmu "Melissa i Joey". Fotografije glumaca pričvršćeni su na materijal. Radi se o američkoj komedijskoj seriji. Njegova premijera održana je 2010. godine.

sažetak

Glumci Melissa i Joy

Najprije razgovaramo o snimci filma "Melissa i Joey". Glumci i uloge bit će predstavljeni dalje. Protagonist je Joey Longo. On postaje dadilja tinejdžerske djece svog bivšeg šefa. Potonji su u skrbi o teti Mel Burke. Djevojka je lokalni političar.

Ključni igračibalzam i jouy glumaca i ulogaJoseph Longo i Ryder Scanlon glavni su likovi u filmu "Melissa i Joey". Glumci D. Lawrence i Nick Robinson izvode ove uloge. Razgovarajmo o njima detaljnije.

Joseph Lawrence Mignon, Jr. je američki glumac i pjevač. Nominirani kandidat za nagradu "Mladi glumac", koji je dobio nagradu. Rođen je 1976. u Philadelphiji. U dobi od 6 godina dječak je igrao prvu ulogu u seriji pod nazivom "Daj mi pauzu". U dobi od 3 godine snimljen je u oglašavanju. Poziv na projekt "Večernji show Johnnyja Carsona" učinio je dječaka, kao i njegovi roditelji ozbiljno razmotriti glumačku karijeru. Izveo je više od 60 uloga na televiziji iu kinu. Sudjelovao je na slikama "Blossom", "Brotherly Love", "Diary of the Careerist", "Ubojite Hut", "Stop", "Fake Wedding".

Nicholas John Robinson je američki glumac. Poznat je po svojim ulogama u filmovima "Kraljevi ljeto", "5. val" i "Svijet Jurasnog razdoblja". Rođen je 1995. godine, 22. ožujka u Seattleu. Denis Ponder je njegova majka. Budući glumac trenirao je u školi Campbell Hall. Njegov glumački debi bio je sudjelovanje u dobi od jedanaest godina u izvođenju djela Charlesa Dickensa pod nazivom "Božićna pjesma u prozi". Glumio je u filmu "Zakleti prijatelji". Izveo Joe Toya u filmu "Kings of the Summer". U ovom slučaju govorimo o glavnoj ulozi.

Sterling Knight igrao je Zander Carlson. Riječ je o američkom glumcu, gitaristu, komičaru i pjevačici. Poznat po ulogama u filmovima "Dajte sunčanu šansu", "Zvjezdanu bolest". Rođen je 1989. godine, 5. ožujka u Houstonu. Glumac ima sestru Samantha Scarlett, kao i brat Spencera Shuge. Sterling Knight voli golf i snowboarding. Kao gitarist, zajedno sa svojim prijateljem Mattom Shivleyom, osnovao je grupu Connecting Channels. Karijeru je počeo igrati uloge u scenskim produkcijama. Debi na ekranu bio je uloga Lucasa u seriji "Hannah Montana"

M. Burke i Lennox Elizabeth Scanlon - glavne ženske slike filma "Melissa i Joey". Glumci M. Joan Hart i Taylor Spreitler izvode ove uloge. Razgovarajmo više o prvom.

Melissa Joan Catherine Hart je američka glumica, a također i producentica. Ona je poznata po ulogama u televizijskim serijama "Sabrina - Little Witch" i "Clarissa". Rođen je 1976. godine, 18. travnja u Smythtownu. Prva od petero djece. Njezina majka je producent i menadžer početnika. Otac je dobavljač.

Lucy De Vito je igrala Stephanie Krause - pomoćnica Mel.

Ostali junaci

balans i jouy glumci fotografijaMarco i Dani Mancini su dva nezaboravna likova u filmu "Melissa i Joey". Glumci Kevin Fontaine i D. Feyser igrali su ove uloge. Christopher Rich igrao je senator Russell Burke - otac Mel. Holly Rebek, djevojka Ryder i Gloria Longo, također se pojavljuju u zapletu filma "Melissa i Joey". Glumci Rachel Fox i Faith Prince izvode ove uloge. Trevor Donovan igrao je Austin.

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
`Ružna djevojčica: glumci i značajke filma`Ružna djevojčica: glumci i značajke filma
"Noć u muzeju 2": filmski glumci"Noć u muzeju 2": filmski glumci
Film `Bad behavior` - glumci i ulogeFilm `Bad behavior` - glumci i uloge
Glumci `Strašna obitelj` i značajke filmaGlumci `Strašna obitelj` i značajke filma
`Liječnici Chicaga `: glumci i značajke filma`Liječnici Chicaga `: glumci i značajke filma
"Sudac Dredd 3D": glumci i uloge"Sudac Dredd 3D": glumci i uloge
Poznati glumci - `American Pie: Nevolja u hostelu`Poznati glumci - `American Pie: Nevolja u hostelu`
"Vrsta cool Spartans": glumci i značajke zemljišta"Vrsta cool Spartans": glumci i značajke zemljišta
"Stuart Little" - glumci i osobine filma"Stuart Little" - glumci i osobine filma
"Vrlo zastrašujući film 3" - glumci i snimke filma"Vrlo zastrašujući film 3" - glumci i snimke filma
» » "Melissa i Joey" - glumci i snimke filma
LiveInternet