Kako privući pijetao lijepo?

Učenje svijeta, malo dijete postupno uči zapamtiti boje i oblike, voće i povrće, životinje i ptice. Svaki dan, kao spužva, apsorbira sve više i više znanja. Čini se da jučer nije mogao učiniti gotovo ništa, a danas, slušajući bajke, s zadovoljanim osmijehom pokazuje gdje se u knjizi nalazi ladybird, pas i gdje kokoš. Zna tko je Pijetao - Zlatni pecar, i rado će pokušati privući ovaj lik sa svojom majkom.

Posebno je zanimljivo za bebu slikati sliku, jer mu se sviđaju sočne boje, a ova ptica ima tako svijetli pecar i perje na repu! predstava dijete, kako nacrtati pijetao, a zatim mu pomognite ukrašavati. Vidjet ćete, ova okupacija donijet će radost ne samo djetetu već i vama. I kako crtati penis u fazama, mi ćemo objasniti u detalje. Započnimo bez odlaganja!

Prikazivanje peradiNaravno, bolje je nacrtati penis s olovkom po prvi put, tako da u slučaju da se pogrešna kontura može lako ispraviti. Najprije morate odrediti tijelo ptice. Sastojat će se od tri figure.

kako privući pijetaoPribližno usred pejzažnog lista, izvucite krug. S desne strane prema gore, "pričvrstite" njoj još malo izduženi krug iste veličine, a lijevo, pažljivo nacrtajte isoscelesni trokut s oštrim krajem na nebo. Sada o tome kako nacrtati penis u više detalja.

U gornjem kutu trokuta izvucite mali krug - glavu. Dolje od nje odlazi ovalni - tzv. Penis "naušnice". Zatim, na dnu kruga - torzo, nacrtan prvi, blisko dodajte dva ovalna oblika, slično pilećim jajima. To će biti temelj za noge. Zatim kružite pijetao uz konturu, pažljivo crtkajte glatke krivulje vrata, linija veličanstvenog repa, konveksnu dojku. Početne bumps više nisu potrebne, oni mogu biti obrisani s gumicom. Model kvasca je spreman!

Sljedeća faza

Idite na male stvari. Da biste shvatili kako nacrtati penis, slično sadašnjosti, pažljivo pogledajte sliku. Na glavi trebate prikazati visoku rezbarenu škampi i na bradi - "naušnice". Između njih izvući oštar tanak kljun, istaknuti svijetlo područje za oko.

kako privući pijetao korak po korakNacrtajte malo ovalnog oka i tu je učenik. Spuštanje, cik-cak odvoji vrat od ostatka tijela. Zatim nacrtajte krilo, a opet cik-cak, ovaj put dijelite tijelo i rep. Pažljivo izvucite "nogu", iz koje izlazi tanke noge, s tri prsta. Na vrhovima prstiju - malim kandžama. S čestim zakrivljenim crtama nacrtajte kaskadu pera na rep.

nacrtati penis s olovkomDovrši crtanje, jasno označite glavne obrise olovkom, i da sliku postane vjerodostojnija, završite s malim crticama i crticama razasute po cijelom tijelu. Oni će predstavljati male perje. Voila! Ptica je spremna!

zaključak

Od sada, znate točno kako crtati penis, i ako je potrebno, ponovite ga lako i brzo. I sada ga predajte djetetu olovke u boji ili markere, i neka dovrši portret ptice vlastitim rukama.

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Kako nacrtati lijepu gusku?Kako nacrtati lijepu gusku?
Kako lijepo nacrtati bikove?Kako lijepo nacrtati bikove?
Kako crtati orao u olovku korak po korakKako crtati orao u olovku korak po korak
Eagle: kako nacrtati veličanstvenu pticuEagle: kako nacrtati veličanstvenu pticu
Kako crtati devu lijepo?Kako crtati devu lijepo?
Brzo upućivanje kako nacrtati ptičicuBrzo upućivanje kako nacrtati ptičicu
Kako crtati perad ptica brzo i lijepo?Kako crtati perad ptica brzo i lijepo?
Kochet je tko? Podrijetlo riječi "kochet"Kochet je tko? Podrijetlo riječi "kochet"
Lekcije s djecom: kako nacrtati mrkve u faziLekcije s djecom: kako nacrtati mrkve u fazi
Kako crtati magarca? Ništa je lakše!Kako crtati magarca? Ništa je lakše!
» » Kako privući pijetao lijepo?
LiveInternet