Kako crtati superjunaka: korak-po-korak upute

Iron Man, Wolverine, Captain America, Batman - ovi tipovi poznati su dečki iz cijelog svijeta. Kako nacrtati superheroja u fazama - ovo je naš članak. Da biste prikazali strašan ratnik, morate naučiti kako nacrtati moćnu figuru, samopouzdano lice i prepoznatljive elemente odjeće ili opreme herojskog.

Nacrtaj glavu

Počnimo sa slikom stroge i samopouzdane lice našeg superjunaka. Da biste to učinili, nacrtajte oval budućih glava. Označite nejednaki križ, linije koje se presijecaju neposredno iznad sredine. Vodoravna linija pomoći će nam da vidimo oči. Također, malo niža oznaka još jedna značajka - mjesto za usta supergiant. Počnimo s crtanjem obrva. Nalaze se na razini gornje horizontalne linije. Na istoj liniji izvučemo uši s obje strane glave. Zatim izvucite nasolabijski trokut i jakih jagodica. Sada, da shvatimo kako nacrtati superjunaka, skicirajte preostale detalje lica. Prije svega, ovo je nos. Sastoji se od samo tri crtice. Sada povucite usta i brada. Da biste to učinili, nacrtat ćemo mali prekidni luk na donjoj vodoravnoj liniji. I ispod nje - još jedan luk - brada.

kako privući superjunaka

Nacrtajte torzo

Da biste shvatili kako se crtati superjunaci, nije tako teško, ako je oprezan. Sada se spuštamo na sliku tijela našeg budućeg diva. Prvo, nacrtajte dvije crtice - ovo je vrat. Dalje je trokut. Ovo je kovčeg našeg junaka. Dvije crtice dolje - struk. Zatim još jedan neujednačeni trokut - kukovi. Sada skicamo ruke i noge nadgrobnika. Nacrtajte dvije ravne linije s ramena - to su ruke, a dvije ravne linije iz zdjelice su noge. Ne zaboravite mapirati male krugove područja laktova, koljena, dlanova i stopala. Ove linije pomoći će nam prikazati položaj prtljažnika. Na primjer, ako želite da se noge ili ruke budu savinuli, onda nacrtajte poliline. Ako junak stoji, onda je bolje poslati liniju u različitim smjerovima. Tako će jak čovjek izgledati još hrabro. Sada "gradimo" mišiće našeg junaka. Da bismo to učinili, povećavamo debljinu ruku, prorjeđujući linije na području koljena i koljena. Zatim, da biste shvatili kako nacrtati superjunaka, pažljivo razmislite o slikama. Pažljivo izvucite mišiće na prsima, rukama i nogama. Sada brisanje dodatnih dijelova s ​​gumicom.kako crtati pozornicu superjunaka po pozornici

Kako izvući Marvel superheroja?

Općenito, slika snažnog čovjeka je spremna. Daljnji crtež pojedinosti ovisit će o osobitom junaku. Na primjer, ako prikazujete Batman, trebali biste nacrtati oči na očima, kao i kišni ogrtač. Ako je Iron Man, onda vam treba maska ​​za cijelo lice, kao i tvrdi crtež detalja metalnih odijela. Značajka Wolverinea su dugačke čelične pandže koje se šire po šakama. Za kapetana Amerike nacrtati štit, masku za lice i plašt u stilu Američka zastava. Dakle, dodajući prepoznatljiv detalj svakom branitelju svijeta, dobit ćete kao rezultat jednog od superjunaka Marvel.

kako privući superjunaka diviti

Slikanje slike

Sada ste gotovo shvatili kako privući superjunaka. Ostaje dodati svijetle boje. Možete koristiti akvarel, olovke u boji ili olovke. Boja lika, naravno, ovisit će o njegovoj slici. Na primjer, Batman i Wolverine preferiraju klasičnu crnu boju. Stoga, njihova odjeća i zavoji trebaju biti obojani crnim markerom ili olovkom sivih nijansi. Željezo čovjek voli "vatreni" sliku, tako da pripremite crvene i žute olovke za njega. Superman stavlja plavo odijelo s prepoznatljivim crveno-žutim znakom. Kapetan Amerika obučen je u boju američke zastave - plava, crvena i bijela. Sada je vaš superheroj spreman braniti svemir!

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Kako crtati kornjaču: korak-po-korak upute za početnikeKako crtati kornjaču: korak-po-korak upute za početnike
Kako crtati patka lijepo?Kako crtati patka lijepo?
Kako crtati kornjača-ninja u fazama?Kako crtati kornjača-ninja u fazama?
Kako privući helikopter: korak-po-korak uputeKako privući helikopter: korak-po-korak upute
Kako crtati baku: korak-po-korak uputeKako crtati baku: korak-po-korak upute
Kako crtati oružje: korak po korak uputeKako crtati oružje: korak po korak upute
Kako crtati gitaru: korak-po-korak uputeKako crtati gitaru: korak-po-korak upute
Kako nacrtati ženu ratnika u olovku: korak-po-korak uputeKako nacrtati ženu ratnika u olovku: korak-po-korak upute
Kako crtati papagaj u olovku u fazama? Otkrit ćemo!Kako crtati papagaj u olovku u fazama? Otkrit ćemo!
Saznajte kako nacrtati Winx Sirenix u fazamaSaznajte kako nacrtati Winx Sirenix u fazama
» » Kako crtati superjunaka: korak-po-korak upute
LiveInternet