Mladić Brighton Charbino

Brighton Sharbino - dječak, mnogi poznati po seriji "Walking Dead". Želite li znati kako napreduje njezina karijera? Što ona radi u svoje slobodno vrijeme? O tom ćemo govoriti u članku.

Brighton Charbino

biografija

Brighton Charbino rođen je 19. kolovoza 2002. u gradu Cvjetnog zaljeva Teksasa (sjeverozapadno od Dallasa). Godine 2008. počela je glumiti karijeru, kada je imala 6 godina. Prvi uspjeh naše junakinje donio je seriju "Marine Police: Special Department", gdje je pokušala na sebi sliku Abby Shuto (u djetinjstvu). Prije toga, djevojka je imala male uloge u takvim TV serijama kao što su "Hannah Montana", "Barney i prijatelji", "New Norm" i drugi.

Svjetska slava došla je u Brighton 2013. godine. Agentica djevojke poslala je svoje video uzorke kreatorima serije "Walking Dead". Kada su producenti pogledali materijal, odmah su pozvali malu glumicu u Atlanti kako bi je osobno upoznali. Brighton je bio vrlo uzbuđen. Testovi su prošli dobro. Djevojka je dobila ulogu Lizzie Samuels.Brighton Charbino

Nakon "Walking Dead", naša junakinja nastavila se pojavljivati ​​u seriji ("Pravi detektiv", "Jednom u bajci" itd.). Prema riječima djevojke, da bi se uklonio u "pravi detektiv" bio je vrlo zabavan. Na samom početku snimali smo snimke iz prošlosti. Woody Harrelson imao je periku na glavi. Brighton ga jednostavno nije prepoznao. Kad su uvježbavali sljedeću scenu, djevojka je mislila da je to njegova pričuva. Ali kad su htjeli pucati, mlada glumica upita: "Oh, jesi li, Woody?". Kad je rekao "Da", djevojka mu je željela reći kako mu je baka voljela na TV seriji "Merry Company". No, djevojka se odlučila ograničiti na izraz: "Moja baka je vaš veliki fan". Svatko se nasmijao, a Brighton nije razumio zašto su njezine riječi izazivale takvu reakciju kod ljudi. Zatim je glumac rekao: "Uvijek sam znao da će se jednoga dana dogoditi!". Na koncu je pretvorio kompliment djevojke u šalu. Naša junakinja uopće nije uvrijeđena. Ponovno je bila uvjerena da je Woody Harrelson bio vrlo smiješan.

Obitelj i hobiji

Trenutno, Brighton Charbino živi u Los Angelesu sa sestrom Saxon, bratom Savierom i roditeljima (Ron i Angela Charbino). U slobodno vrijeme, djevojka voli plesati. Posebno voli balet, hip-hop, zemlju, korak, moderna, klupska i natjecateljska plesa.

Zanimljive činjenice

Evo nekoliko neobičnih stvari o Brightonu Charbinu:

  • Ona ima glumačku obitelj. Starija sestra naše junakinje, 18-godišnji Saxon Sharbino, odigrala je jednu od glavnih uloga u drami serije Fox "Contact". Godine 2010. sestre zajedno su nastupile u komediji "The Magnificent Dog". Mlađi brat djevojke, Saviere, također se pojavio u par kratkih filmova.
  • Prije toga, Brighton se bojao zombija, jer je jedan prijatelj uvjeravao da su pravi. Sudjelovanje u TV seriji "Walking Dead" vjerojatno joj je pomoglo prevladati njezin strah. Sada djevojka sanja o igranju skrivača i traži s njima.
  • Njezin prvi nastup na televiziji bio je u seriji "Vatre vatre noći". Djevojka je imala vrlo malu ulogu (u kreditima je navedena kao "emocionalni fan"), ali je ipak zanimljivo da je njezina prva uloga bila na takvoj kultnoj slici.
  • Prije snimanja u seriji "Walking Dead" Brighton nije vidio nijednu seriju.

Želimo da ova prekrasna mlada glumica ostvari kreativne uspjehe!

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Ashley Madekwe: biografija, karijera, filmografijaAshley Madekwe: biografija, karijera, filmografija
Lenny James: Biografija, karijera, privatni životLenny James: Biografija, karijera, privatni život
Lindsay Fonseca: biografija i kreativni putLindsay Fonseca: biografija i kreativni put
Brandy Cyrus: Biografija i kreativnostBrandy Cyrus: Biografija i kreativnost
Kelly Rohrbach: Biografija i karijeraKelly Rohrbach: Biografija i karijera
Koliko je star Miley Cyrus i za koju je godinu rođena?Koliko je star Miley Cyrus i za koju je godinu rođena?
Hannah Murray: biografija i filmografija glumiceHannah Murray: biografija i filmografija glumice
Kako ukloniti `Walking Dead`: značajke i zanimljive činjenice o serijiKako ukloniti `Walking Dead`: značajke i zanimljive činjenice o seriji
Računalne igre, likovi. "Walking Dead"Računalne igre, likovi. "Walking Dead"
"Hannah Montana" - glumci: što je s njima postalo kad su odrasli?"Hannah Montana" - glumci: što je s njima postalo kad su odrasli?
» » Mladić Brighton Charbino
LiveInternet