Jonathan Sadowski: karijeru i osobni život

Jonathan Sadowski je američki glumac, najpoznatiji po ulozi Josha u emisiji Young and Hungry.

Jonathan Sadowski

Biografija: djetinjstvo

Popularni američki glumac i producent Jonathan Sadovsky rođen je 23. studenog 1979. u Chicagu. Bio je odgojen u međunarodnoj obitelji: njegova majka je poljska, a otac je talijanski. Dječak iz djetinjstva sanjao je o tome da postane glumac, a svi njegovi prijatelji znali su o tome. Kada je Jonathan je završni četvrti razred, iako on još nije bio uključen u bilo glumca rada, njegove kolege su glasali da je od svih studenata svoje klase, koje će vjerojatno postati redatelj Jonathan Sadowski.

Filmografija i početak karijere

Nakon napuštanja škole, Jonathan se upisao na Sveučilište Illinois u Urbana-Champaignu gdje je stekao magisterij u likovnoj umjetnosti. Nakon što je završio sveučilište, započeo je glumačku karijeru. Na samom početku svoje karijere radio je i neko vrijeme u snack baru u West Hollywoodu. Tek 2007. godine glumac je postao popularan kada je glumio u filmu "Die Hard 4.0". Uspjeh nije odmah došao k njemu, Jonathan je morao raditi za njega s velikim poteškoćama. I zahvaljujući svojoj iskrenosti i predanosti glumačkoj profesiji, postigao je sve o čemu je sanjao. Roditelji na mnogo načina nadahnjuju Jonatana, uvijek ga podržavaju i pomažu.Jonathan Sadowsky osobni život

Nakon uspjeha u "Snažni orasi" glumac glumio je u nekoliko epizoda "Doktorske kuće" i čak je dobio ulogu u televizijskoj seriji temeljenoj na legendarnom "Terminatoru". Od 2014., Jonathan je zvijezda komedijske serije "Young and Hungry", koja se i dalje uspješno emitira na televiziji.

"Mladi i gladni"

"Što može biti bolje" - kaže Jonathan Sadovsky na snimanju u seriji "Mladi i gladni". Posljednji projekt bio je njegov san.

Jonathan igra Josha, bogatog poduzetnika koji želi zaposliti kuhara. Emily Osment igra Gabi - kuhar. Da biste dobili posao, djevojka treba pripremiti savršenu večeru, nakon čega će Josh ponuditi svoju dražu Caroline. Ali baca ga, a cijela večera ide na Josha i Gaby. Piju se i sljedeći dan se probude u krevetu jedni s drugima.

A ovo je početak prve sezone ...

Sadowski kaže da voli igrati Josha iz nekoliko razloga: on i njegov lik su vjerni svojim nedostacima, oboje su branili svoje prijatelje, a oba su pravi botaničari. Osim toga, "sjajno je igrati momka s takvim ogromnim prihodima, možete igrati s različitim cool igračkama".

Filmografija Jonathana Sadovskog

Osobni život

Jonathan Sadowski je prilično tiha osoba. Uglavnom, preferira provoditi slobodno vrijeme gledajući filmove, slušati glazbu ili šetnju ulicama. Jonathan voli raditi kućanske poslove. Također voli zapisivati ​​svoje osjećaje. Ima nekoliko prijatelja. Glumac pokuša zadržati taj privatni život tajnu od medija i njegovih obožavatelja.

Jonathan je sramežljiva osoba i uvijek je sanjao oženjenjem razumijevanja i iskrenoj djevojci. Svoje snove gotovo je ispunio Melissa Lynn, njegov stilist na snimanju projekta "Mladi i gladni". Jonathan i Melissa su se dosta dugo sastali, a 5. lipnja 2015. postali su angažirani. Zanimljivo je da je glumac napravio ponudu djevojci na samom setu. Kako razvijaju svoj odnos sada, nažalost, nije poznat.

Jonathan Sadowski aktivno sudjeluje u javnim aktivnostima. Glumac voli djecu i stoga pruža materijalnu i ne materijalnu podršku različitim sirotištima i organizacijama koje pomažu beskućnicima. Opskrbljuje dječje domove s hranom i drugim potrebnim stvarima. Kad Jonathan ima vremena, često dolazi u dječje domove i komunicira s djecom, sluša ih.

Zahvaljujući svom radu, Jonathan uspijeva zaraditi prilično veliku sumu, polovicu od koje se odlazi u dobrotvorne svrhe.

Jonathan je aktivan Twitter korisnik, nije ga vidio u drugim društvenim mrežama. Na Twitteru stalno dijeli vijesti iz svog kreativnog života, kako bi bio bliži obožavateljima.

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
"Previše cool za vas": filmski glumci"Previše cool za vas": filmski glumci
Thomas Horn: mlada zvijezda i dobar učenikThomas Horn: mlada zvijezda i dobar učenik
Poznati glumci - `American Pie: Nevolja u hostelu`Poznati glumci - `American Pie: Nevolja u hostelu`
"Stuart Little" - glumci i osobine filma"Stuart Little" - glumci i osobine filma
James Haven: Biografija, karijera, filmoviJames Haven: Biografija, karijera, filmovi
Jonathan je jabuka koju svi vole!Jonathan je jabuka koju svi vole!
Jonathan Davis: biografija, diskografija, osobni životJonathan Davis: biografija, diskografija, osobni život
Film `Od Pariza s ljubavlju`. Glumci glume: John Travolta i Jonathan MyersFilm `Od Pariza s ljubavlju`. Glumci glume: John Travolta i Jonathan Myers
John Heather: glumac koji se ne boji igrati gubitnikeJohn Heather: glumac koji se ne boji igrati gubitnike
Jonathan Reese Myers: kratka biografija glumcaJonathan Reese Myers: kratka biografija glumca
» » Jonathan Sadowski: karijeru i osobni život