Ponovno registriranje automobila ili ono što trebate poduzeti sa sobom na STSI

Živimo u društvu i moramo se pridržavati njegovih zakona. Moramo pripremiti mnogo dokumenata koji potvrđuju naš identitet, naše pravo na imovinu, pravo na bilo kakvu aktivnost i još mnogo toga.

ponovno registriranje automobila s promjenom dozvole boravka

Ponekad želim zanemariti sve, ali ... Ali nemamo ovu priliku. Mi smo ovisni o pravilima i okviru.Dakle, osnovni okvir je registracija. Moramo se registrirati u mjestu prebivališta, u poreznom tijelu, da registriramo našu imovinu, uključujući vozila. Sve bi bilo ništa ako bi to morao jednom i zauvijek, ali nakon svega, ne. Svaki put kada promijenite svoje prebivalište ili promjena prezimena moramo proći kroz sve slučajeve i ostaviti naše podatke koji potvrđuju naša prava i obveze. Drugim riječima, ponovno se registrirajte. Također je potrebno ponovno registrirati automobil.

ponovno registriranje automobilaRegistracija i ponovna registracija je potpuno normalna aktivnost koja prati posjedovanje automobila. Razlozi zbog kojih ste dužni mijenjati dokumente, što zahtijeva puno registraciju automobila.

Na primjer, ako se razvodite i promijenite prezime, morat ćete ispuniti skup dokumenata. Potrebno je ponovno registrirati automobil kada se vlasnik promijeni. Također, postupak obnove čeka vas kada promijenite svoje prebivalište. Nemojte misliti da će to tako ići, što se može zanemariti. U slučaju kada se dokumenti ne sastavljaju na vrijeme, izložite se nepotrebnim upravnim postupcima.

Na primjer, Preregistracija vozila prilikom promjene prebivališta potrebno je, ako je samo zato što je iznos poreza i osiguranja premije automobilske odgovornosti izravno ovise o tome iz mjesta svog prebivališta, a ne od registracije vozila mjestu, čak i ako u tom trenutku automobil korišten u mjestu registracije, odnosno gdje registrirani automobil.

Ako se ispostavi da su porezne vlasti dobio manje porezne prihode, nije potrebno da mislite da je to tako lako izvući - postupak zajamčena. Isti poteškoće mogu nastati u slučaju osiguranja. Bit će teško postići zadovoljavajuće rješenje. Štoviše, u nekim slučajevima, bit će dužan platiti kaznu jer je vozilo ponovno napravljen u krivo vrijeme.

ponovno registriranje automobila na promjenu vlasništvaDakle, ponovna registracija automobila zahtijeva standardni skup dokumenata. To uključuje PTS i osobnu putovnicu, policu osiguranja OSAGO i potvrda o registraciji auto, naravno, potvrdu potvrde plaćene državne obveze. Sljedeće dolaze nijanse. Na primjer, ako promijenite prezime, morat ćete poslati dokument koji to dokazuje (svjedodžba o braku ili o razvodu).

Važno je napomenuti da je sada aktivno koriste inovacije u kojoj će proizvoditi vozila preregistraciju nije potrebno na mjestu registracije. Ako su okolnosti takve da ste već preselili, a automobili još uvijek ne preregistrirati, onda to može biti uz dozvolu načelnika prometne policije na osnovu svog pismene izjave.

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Navedimo sve dokumente za stavljanje automobila u registar i raspravu o inovacijamaNavedimo sve dokumente za stavljanje automobila u registar i raspravu o inovacijama
Prijava novorođenčadi: faze postupkaPrijava novorođenčadi: faze postupka
Privremena prijava u mjestu prebivališta: kada je to potrebno?Privremena prijava u mjestu prebivališta: kada je to potrebno?
Kako staviti automobil na račun u prometnoj policiji prema novim pravilima?Kako staviti automobil na račun u prometnoj policiji prema novim pravilima?
Načini računovodstvaNačini računovodstva
Kineski križaljka: registracija i značajkeKineski križaljka: registracija i značajke
Kazna za kasnu registraciju vozilaKazna za kasnu registraciju vozila
Popis dokumenata za registraciju automobila: prikupljamo radove i poštujmo rokovePopis dokumenata za registraciju automobila: prikupljamo radove i poštujmo rokove
Koji su dokumenti potrebni za registriranje ruskog državljaninaKoji su dokumenti potrebni za registriranje ruskog državljanina
Registracija djece. Kako to učiniti ispravno?Registracija djece. Kako to učiniti ispravno?
» » Ponovno registriranje automobila ili ono što trebate poduzeti sa sobom na STSI
LiveInternet