Lijek "Keltikan": upute za uporabu, indikacije

U ovom članku ćemo vam reći o tome što čini lijek kao što je "Keltikan". Upute za uporabu, analozi, svojstva i pregled ovog lijeka opisani su u nastavku.keltikan korisnički priručnik

Oblik pripreme, pakiranja, sastava

Koji je oblik otpuštanja tipičan za lijekove "Keltikan"? Upute za uporabu, recenzije tvrde da je ovaj lijek napravljen u obliku tvrdih kapsula, koji su pakirani u blistere i stavljeni u kartonske kutije.

Sastav lijeka uključuju sastojke kao što su citidin pet ili natrij monofosfat, uridin-difosfat natrijeva pet, pet-uridin trifosfat trinatrij uridin-monofosfat pet i natrij. Dodatno, spomenuti medikament obuhvaća sljedeće pomoćne komponente: koloidni silicijev dioksid, limunska kiselina (monohidrat), manitol (E421), magnezijev stearat i natrijev stearat.

Što se tiče čahure kapsula, sastoji se od željezovog oksida (E172), želatine, titanovog dioksida (E171) i indiga (E132).

Značajke lijeka

Koje su svojstva Keltikan kapsula? Upute za uporabu navode da se ta kombinacija sastoji od nukleotida kao što su citidin monofosfat i uridin monofosfat (prisutan u ljudskom tijelu). Treba posebno napomenuti da zbog brojnih razloga farmakokinetička studija ovog lijeka nije moguća.Kako djeluje lijek "Keltikan"? Upute za korištenje navodi da taj alat je u mogućnosti pružiti ljudskog tijela s fosfatnim skupinama, potrebno je monosaharidi spojeni zajedno s fosfatidinske kiseline, kako bi se dobilo mijelinski, te kako bi se dobilo KERAMIN živčanih membrane.

Takva shema učinka lijeka daje trofički učinak (stabilan). Osim toga, ona promiče bolju sazrijevanje i oporavak aksonskih živčanih vlakana. Zbog tog utjecaja upalni procesi se smanjuju, a osjetljivost oštećenog područja dolazi do normalnog stanja.Keltikan upute o upotrebi tablete

Indikacije za uzimanje lijekova

Koje su namjene pripreme Keltikan? Upute za uporabu tvrde da se ovaj lijek aktivno koristi za terapiju neuropatija koje imaju osteoartikularnu (išijasku, išijasu), metaboličku (alkoholnu ili dijabetička polineuropatija), infektivne (šindre) podrijetla.

Također se smatraju sredstva koja se koriste za upalu trigeminalnog živca, živčanog lica, lumbalne i interkostalne neuralgije.

Kontraindikacije za uzimanje lijekova

U kojim slučajevima ne biste trebali koristiti lijekove "Keltikan"? Upute za uporabu (tablete pod tim nazivom ne proizvode) izvještavaju da se ovaj lijek ne može propisati samo povećanom osjetljivošću na elemente lijeka.

Način primjene lijeka

Kako da uzmem Keltikan kapsule? Upute za uporabu tvrde da je ovaj lijek propisan samo unutarnjim, bez obzira na potrošnju hrane.

Preporučena doza ovog lijeka je jedna kapsula tri puta dnevno (za odrasle).Keltikan upute za upotrebu pregleda

Nuspojave

U uputama koje prate lijek, opisane su nuspojave. Međutim, stručnjaci ne preporučuju uzimanje ovog lijeka po vlastitom nahođenju. Trebalo bi propisati samo iskusni stručnjak.

Trudnoća, laktacija

Mogu li koristiti lijek "Keltikan" kada nosim fetus i tijekom dojenja? Prema uputama pod tim uvjetima, ovaj lijek se koristi tek nakon temeljite procjene prednosti i rizika za majku i dijete. Ta činjenica je posljedica činjenice da za danas ne postoje informacije o sigurnosti lijeka u dojenju i trudnicama.

Interakcije s drugim sredstvima i slučajevima predoziranja

O interakciji lijeka ovog lijeka u uputi ne govori ništa. Što se tiče predoziranja, uzimajući u obzir nisku toksičnost lijeka, vjerojatnost trovanja je prilično niska čak i uz povremenu gutanju velikih doza.

U slučaju predoziranja s ovim lijekom preporuča se simptomatsko liječenje.

Posebne preporuke

Preporuča se da osobe s oštećenom funkcijom bubrega, kao i sa poremećajima probavnog sustava, koriste samo lijek uz hranu.

Ovaj lijek ne utječe na sposobnost pacijenta da vozi vozila.

Analogi i recenzije

Zamjena kapsula "Keltikan" može biti s takvim lijekovima kao što su "Melepsin", "Tebanin" i "Aksamon".keltikan upute za upotrebu analoga

Prema povratnim informacijama pacijenata, ovaj alat je vrlo učinkovit. Zahvaljujući njemu, možete izliječiti neuropatiju bilo kojeg podrijetla.

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Lijek "Bronhobos": upute za uporabuLijek "Bronhobos": upute za uporabu
Lijekovi `Geptor`: recenzije i primjeneLijekovi `Geptor`: recenzije i primjene
Priprema "Progepar": uputa o prijaviPriprema "Progepar": uputa o prijavi
`Niaspam`: upute za uporabu, cijene, analozi i recenzije`Niaspam`: upute za uporabu, cijene, analozi i recenzije
Pirentel - upute za uporabu.Pirentel - upute za uporabu.
Lijek "Gepabene": analozi, upute za uporabu, pregled i sastavLijek "Gepabene": analozi, upute za uporabu, pregled i sastav
Lijek `Vinoksin`: upute za uporabu, indikacijeLijek `Vinoksin`: upute za uporabu, indikacije
Lijek `Tsentral-B`: upute za uporabuLijek `Tsentral-B`: upute za uporabu
Opis lijeka "Nucleo CMF Forte". Indikacije za imenovanje i recenzijeOpis lijeka "Nucleo CMF Forte". Indikacije za imenovanje i recenzije
`Pantogam active`: upute za uporabu, povratne informacije`Pantogam active`: upute za uporabu, povratne informacije
» » Lijek "Keltikan": upute za uporabu, indikacije