`Lyoton gel `- svojstva primjene

"Lyoton Gel" je dostupan u epruvetama od 30, 50 i 100 g, glavna aktivna tvar je natrij heparin. Ovaj lijek ima antieudativni, anti-edematous, antikoagulans i protuupalno djelovanje. U krvi, heparin se određuje 24 sata, ali njegova maksimalna vrijednost doseže 8 sati nakon primjene lijeka. Iz tijela se izlučuje uglavnom bubrega. "Lyoton gel" nanesen na kožu, ni na koji način ne utječe na koagulabilnost krvi.

Indikacije za uporabu lijeka

„Lioton gel” odnosi se na potrebno liječenje bolesti površnih vena, koji uključuju proširenih vena i uzrokuje ih komplikacije su tromboza, postoperativni proširenih flebitisa, površine periflebita, flebotromboza, komplikacija koje se javljaju nakon operacije za uklanjanje donjih ekstremiteta safenozne , Također se koristi u pripremi ozljeda lokomotornog sustava i ozljede mekog tkiva kao modrica, infiltrata i lokaliziranog edema, subkutano hematoma, ozljeda i uganuća kapsule ligamenta i jedinice mišića žila.

Način primjene lijeka "Lyoton Gel"Preporuča se odraslim osobama da koriste ovaj lijek od jedne do tri puta dnevno. Na području kože koja je pogođena, nanesite nekoliko centimetara gela, koji se zatim utrljava s masažnim pokretima. Trajanje liječenja ovisi o individualnim parametrima svakog organizma i o stupnju oštećenja površina kože.

Kontraindikacije na korištenje ovog lijeka

Nemojte koristiti "Lyoton Gel" ako osoba ima povećanu osjetljivost na heparin ili bilo koju drugu komponentu lijeka. Također, uporaba ovog sredstva je kontraindicirana u prisutnosti krvarenja pacijenata trofični ulkusi donjih ekstremiteta, i također u prisutnosti otvorenih ili zaraženih rana na tijelu. Prisutnost hemoragijska dijateza, trombocitopenija purpura ili hemofilije i tendencije krvarenju i odobrava uporabu „gel Lioton”.

Moguće nuspojave

Neki ljudi mogu doživjeti reakcije u obliku svrbeža, hiperemije, otekline kože, osip na koži, angioedem, osip, peckanje, krvarenje. Ponekad se na koži pojavljuju mali mjehurići, ali brzo nestanu nakon zaustavljanja lijeka. Ako se ovaj lijek primjenjuje na velika područja kože, tada se mogu pojaviti sistemske reakcije.

S obzirom na činjenicu da je dio lijeka uključena propil p-hidroksibenzoat i metil p-hidroksibenzoat, njegova upotreba je kontraindicirana u prisutnosti neke osobe u alergijskih parabena. Ako pacijent ima hemoragične simptome, tada treba dobro razmotriti korisnost lijeka.

"Lyoton gel" ne odnosi se na otvorene rane, kao i oko očiju, na sluznice tijela i na blistere i čireve. Ako osoba ima lošu koagulaciju krvi i potrebu za korištenjem ovog lijeka, onda bi se trebalo primjenjivati ​​na male dijelove tijela, a pri liječenju flebitisa ne trljati lijek.

„Lioton gel” u trudnoći i tijekom dojenja može koristiti kao informacije o svojoj štetu nepoznatim kategorija, ali potrebno je primijeniti lijekove samo kada je apsolutno potrebno i manji kože. Djeca ne koriste "Lyoton Gel".

Predoziranje lijeka

Trenutno slučajevi predoziranja "Lyoton Gel" nisu zabilježeni. Budući da se lijek lagano apsorbira, ne treba se bojati predoziranja s lokalnom primjenom. Ako slučajno uzmete ovaj lijek, tada se trbuh ispere i dalje simptomatsko liječenje.

U prisustvu navedenih bolesti možete sigurno koristiti „Lioton gel”, analozi alata su također učinkoviti, a većina su blizu njega na sastav „Viatromb” „Heparin” "Hperarin mast", "Trombleuss", "Lavenum", "Trombofob".

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Lijek `Heparin Ointment `- recenzije, savjeti i prijaveLijek `Heparin Ointment `- recenzije, savjeti i prijave
Mješavina heparina: indikacije za uporabu, cijenu i farmakološko djelovanjeMješavina heparina: indikacije za uporabu, cijenu i farmakološko djelovanje
Lijek "Lyoton" (gel): upute za uporabu, sastav, troškove i farmakološka svojstvaLijek "Lyoton" (gel): upute za uporabu, sastav, troškove i farmakološka svojstva
"Lyoton" (gel): recenzije. `Lyoton` (gel): upute, primjena, učinkovitost…"Lyoton" (gel): recenzije. `Lyoton` (gel): upute, primjena, učinkovitost…
Analogni `Lyoton`: uputa o prijavi, odgovoriAnalogni `Lyoton`: uputa o prijavi, odgovori
"Lyoton 1000". Površni tromboflebitis: liječenje"Lyoton 1000". Površni tromboflebitis: liječenje
"Lyoton" ili "Troksevazin" - što je bolje? Opis proizvoda, primjena, cijene"Lyoton" ili "Troksevazin" - što je bolje? Opis proizvoda, primjena, cijene
`Lyoton gel` (upute za uporabu)`Lyoton gel` (upute za uporabu)
Lijekovi za modrice i modriceLijekovi za modrice i modrice
"Dolobien": upute za uporabu, indikacije i kontraindikacije"Dolobien": upute za uporabu, indikacije i kontraindikacije
» » `Lyoton gel `- svojstva primjene