Lijek "Cyston". Upute za uporabu

Upute za uporabu lijeka "Cyston" odnose se na farmakoterapijsku skupinu proizvoda biljnog podrijetla. Je lijek ispušta u obliku okrugle tablete bikonveksni boje u obliku svijetlo smeđe boje s karakterističnim svijetle i tamne flastera.

Razmotrite sastav pripravka. Aktivni sastojci su sljedeći ekstrakti:

- sjemenje Solomocveta grungy,

- rhizomes Siti prljava,

- Sahalice od trske (stabljike),

- stabljika Marena srca,- cvijeće dvostruke stabljike,

- Brodski cvjetni nosomi (zemaljski dio)

- i Vernonia ashy (koristi se cijela biljka).

U sastavu lijeka nalazi se i prašak pročišćene mumije i vapnenog silikata. Pomoćne tvari uključuju mikrokristalna celuloza, magnezij stearat, natrij karboksimetilceluloza, koloidna silicijev dioksid (aerosil) i krospovidon.

Priprava „Cystone” je složen tvar s visokom biološkom aktivnošću, djelujući diuretik, spazmolitički, antimikrobno i litolicheski. Osim toga, lijek uklanja žarišta upala. U malim kamenaca (kamenje i pijesak) se otopi, a uklonjena djelovanjem sredstva, normaliziranu urina ravnoteže i povišene diureze.

Predmet Farmaceutsko sredstvo naznačeno za upotrebu u terapiji kompleksa crystalluria, urolitijazu gihta, glomerulonefritis, i infekcije lokaliziran u urinarnom traktu. Uzima se dvije tablete najviše tri puta dnevno. Ovisno o stupnju ozbiljnosti bolesti, trajanje terapeutskog tečenja može trajati od nekoliko dana do šest mjeseci. Ako je potrebno, liječenje ovim lijekom može se ponoviti.

Liječnik "Cyston" upute za uporabu ne preporučuje korištenje individualne netrpeljivosti pacijenata na komponente sadržane u lijekovima.

Sredstvo treba uzimati oralno nakon ingestije. Za liječenje urolitijaze, ne više od dvije tablete se propisuju dva puta dnevno tijekom četiri do šest mjeseci ili do prirodnog otpuštanja kamena. U nazočnosti infekcija u mokraćnom sustavu treba uzeti isti broj tableta sa sličnom frekvencijom sve do potpunog izbijanja fokusa bolesti.

Korištenje dotičnog lijeka nije kontraindicirano za žene koje čekaju pojavu djeteta ili za majke koje njeguju.

Farmaceutski agens „Cystone” (upute za uporabu na to izoštrava fokus) može uzrokovati razvoj raznih alergijskih reakcija kao što su crvenilo kože, osip, angioedem, urtikariju ili svrbež.

Također je napomenuto da zbog postupka koji se progresivno razvija, ne preporučuje se koristiti za akutnu bol u području mokraćnog trakta.

Lijek "Cystone" - uputa za upotrebu obavještava - prodaje se u plastičnim bocama koje sadrže stotinu tableta. Svaka od bočica je u kartonskoj kutiji. Tu je i sažetak.

Cistone se preporuča pohraniti pri temperaturi zraka od deset do plus trideset stupnjeva Celzijusa.

Interakcija lijeka s drugim lijekovima nije fiksirana.

Rok trajanja lijeka koji se razmatra je trideset šest mjeseci od datuma navedenog na pakiranju proizvođača. Nakon tog perioda, preporuča se uporaba lijeka.

Ovaj farmaceutski proizvod može se kupiti bez recepta.

Lijek se proizvodi u Indiji. Proizvođač je Himalaya Drag Co.

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Lijek za snižavanje lipida "Liptonorm": upute za uporabuLijek za snižavanje lipida "Liptonorm": upute za uporabu
Priprema "Progepar": uputa o prijaviPriprema "Progepar": uputa o prijavi
Tablete `Cyston`: savjet, upute, indikacijeTablete `Cyston`: savjet, upute, indikacije
Naise (tablete) - upute za uporabu.Naise (tablete) - upute za uporabu.
Mikoflukan: upute za uporabuMikoflukan: upute za uporabu
Pirentel - upute za uporabu.Pirentel - upute za uporabu.
Heptral - upute za uporabu.Heptral - upute za uporabu.
Što je bolje: "Kanefron" ili "Tsiston"? Upute za uporabu, cijenu, recenzijeŠto je bolje: "Kanefron" ili "Tsiston"? Upute za uporabu, cijenu, recenzije
Persen: upute za uporabuPersen: upute za uporabu
`Cyston`: analozi, recenzije, upute, cijene`Cyston`: analozi, recenzije, upute, cijene
» » Lijek "Cyston". Upute za uporabu