Espa Lipon: najnoviji hepatoprotector

"Espa lipon" je hepatoprotector dizajniran za regulaciju metabolizma lipida i ugljika. Lijek ima dobar antioksidans, anti-toksičan, glikemijski učinak.

sadržaj

  "Espa lipon", uputa za pripremu daje detaljna objašnjenja, izdana je u obliku tableta, otopina za injekcije. Aktivna tvar obadva oblika je tioktična kiselina (alfa-liponska kiselina).

  „Espa lipon 100” je okrugli žute tablete u ljusci, a ako si vidio duguljaste tablete, to znači! Espa lipon 600”. Upute ukazuje na to da, pored postojećih lipoične kiseline, proizvod sadrži pomoćnu silicij dioksid, magnezijev stearat, laktoza, celuloza i neki drugi sastojci.

  Pomoćne tvari tekuće države "Espa lipon" su voda.

  Kako ovaj lijek radi? On regulira metabolizam, naročito ugljikohidrata, kolesterola i lipida. Osim toga, ova droga potiče rad jetre, pomaže tijelu da se oslobodi toksina, štiti hepatocita od agresivnog djelovanja različitih toksičnih tvari.

  "Espa Lipon" ima neuroprotektivni učinak. To znači da lijek može stimulirati lipidna peroksidacija u živčano tkivo, poboljšati brzinu endoneuralnog protoka krvi, ubrzati mikrocirkulaciju hranjivih tvari i brzinu prijenosa impulsa kroz neurone.

  To pomaže poboljšanju stanja pacijenata s motoričkom neuropatijom zbog činjenice da njihovo mišićno tkivo povećava broj makroergonskih spojeva.

  Za koga liječnici propisuju suvremeni način "Espa lipon"?

  • Pacijenti koji pate od dijabetičke i alkoholne polineuropatije

  • osobe s kroničnim hepatitisom, ciroze s drugim poremećajima jetre

  • Za kronične intoksikacije s teškim metalima, akutno trovanje gljiva

  • Za prevencija ateroskleroze i njegovo liječenje

  Kako se koristi "Espa Lipon"?

  Vrijeme uzimanja lijeka ne ovisi o hrani: može se uzimati prije i poslije nje. Nije preporučljivo žvakati tablete, samo je potrebno završiti prijem čašom tekućine. Naravno, tečaj ovisi o dijagnozi.  U prosjeku se doziranje može odrediti kako slijedi.

  u dijabetička polineuropatija uzeti jednom dnevno 600 mg lijeka ili prekidati prijem na 2-3 dijela. U teškim slučajevima, doza se može povećati na 1200 mg.

  Ako su potrebne injekcije, obično počinju s infuzijom od 600 mg jednom dnevno, a zatim se prebace na tablete. Takav tretman može trajati i do 20 dana.

  Za prevenciju bolesti ili u slučajevima disfunkcije jetre, doza se kreće od 200 do 60 mg.

  "Espa lipo", drugim riječima, kao i većina lijekova, može izazvati neželjene reakcije. To uključuje poteškoće s disanjem, dispeptički poremećaji, mučnina, glavobolja. Ponekad mogu postojati osip ili druge alergijske reakcije. Oni prolaze gotovo odmah nakon povlačenja tableta ili prilagodbe doze.

  Tko je kontraindiciran ovim lijekom? Skupina takvih pacijenata je prilično opsežna,

  • Kronično pijenje ili alkoholizam

  • Nedostatak laktaze

  • šećerna bolest

  • Galaktosemija

  Liječnici su raspravljaju o tome treba li propisati lijek za mlade ispod 18 godina, trudna i dojilja. Ako liječnik smatra prikladnim primijeniti „Espa lipon” u tim situacijama, on je dužan podići pojedinačne doze i provoditi kontinuirano praćenje.

  Nije bilo slučajeva predoziranja.

  "Espa Lipon" proizvodi se u Njemačkoj. Imamo analoga droga "Lipamid", "lipoična kiselina", "Lipotiokson", "Oktolipen", "Teolipon", koji se proizvodi u Rusiji, njemački droge "Thiogamma", "Thioctacid" Valium 300.

  O savjetu uporabe analoga umjesto "Espa lipona" treba se posavjetovati s liječnikom.

  Dijelite na društvenim mrežama:

  Povezan
  Lijek za snižavanje lipida "Liptonorm": upute za uporabuLijek za snižavanje lipida "Liptonorm": upute za uporabu
  Lijek `Metadoxil`. Upute za uporabu i opisLijek `Metadoxil`. Upute za uporabu i opis
  Antioksidansi (pripravci). Najjači antioksidanti. Antioksidansi u tabletamaAntioksidansi (pripravci). Najjači antioksidanti. Antioksidansi u tabletama
  Naise (tablete) - upute za uporabu.Naise (tablete) - upute za uporabu.
  Heptral - upute za uporabu.Heptral - upute za uporabu.
  "Tiogamma" za lice: primjena i povratne informacije"Tiogamma" za lice: primjena i povratne informacije
  Lijek "Thiolept": upute za uporabu, analozi, cijene i recenzije lijekaLijek "Thiolept": upute za uporabu, analozi, cijene i recenzije lijeka
  Lijek `Tioktatsid BV` 600: upute za uporabu, pregled, sastav i opisLijek `Tioktatsid BV` 600: upute za uporabu, pregled, sastav i opis
  Lijek "Berlion": upute za uporabu, kontraindikacije, analozi. Berlion za gubitak težine:…Lijek "Berlion": upute za uporabu, kontraindikacije, analozi. Berlion za gubitak težine:…
  Espa pumpa: cijena, pregled modela i recenzijeEspa pumpa: cijena, pregled modela i recenzije
  » » Espa Lipon: najnoviji hepatoprotector
  LiveInternet