Kako upoznati ženu iz bolnice? Podsjetnik na novorođenog oca

Novorođenče ili kćerka velika je radost za sve rođake, ali posebno za mamu i tatu. Ako su majke nakon rođenja djeteta u bolnici, očevi u većini slučajeva žestoko slave ovu značajnu manifestaciju. Međutim, ne zaboravite provjeriti je li sve spremno za vas da upoznate svoje najbliže i najdraže ljude.

sadržaj

  kako upoznati ženu iz bolniceKako upoznati ženu iz bolnice? Svaki tata treba razmisliti kroz ovaj postupak i sve njezine faze do zadnjeg detalja. Dok je mlada majka još uvijek u bolnici, ona zaista treba pomoć i podršku od ljubavi. Ali, ne dolazite joj pet puta dnevno. Prije posjeta, bolje je nazvati i pitati ženu koliko je vremena da je posjeti, što donijeti iz hrane ili stvari.

  Izbornik u rodilištima ne može se nazvati restoran, tako da će mlada majka biti sretna ako vam bude drago. Naravno, ovo bi trebalo biti koristan proizvod, jer sada žena mora više hraniti i bebu. Stoga, popis kupnji uključuje mliječne proizvode, uvijek svježe i prirodno, kuhano mršavo piletine, teletinu, povrće i voće.

  Prije nego što se susretnete sa suprugom iz bolnice, pažljivo pripremite stan. Sjetite se vašeg neženja i pokušajte ispravno očistiti. Bacite sve nepotrebne smeće, obrišite prašinu čak i na slabo dostupnim mjestima. Zapamtite da će se u ovoj kući uskoro pojaviti najvažniji stanovnik, a njegovo zdravlje i dobrobit bi trebali biti za vas sada na prvom mjestu.  kit za iscjedak iz bolniceKada je nakon rođenja prošlo nekoliko dana, i vrijeme je ekstrakti iz bolnice, možda imate mnogo pitanja: "Kada?", "Što?", "Kako?". Potrebno je upoznati ženu iz bolnice s torbom u kojoj su stvari potrebne za majku i dijete. I bolje je sve to donijeti unaprijed, nakon što su prethodno raspravljali telefonom ili osobno, što je točno potrebno. Mama će trebati odjeću za ekstrakt iz bolnice, jer je tijekom trudnoće nosila i druge stvari. Stavite kozmetiku svoje žene u torbu, frizerski pribor, sredstva za higijenu. Ne zaboravite na dječje stvari. Skup za ekstrakt iz bolnice bi trebao biti odabran prema vremenu. Pazite i na svoj izgled: pripremite i glačajte stvari unaprijed u rodilištu.

  Sada je na otpustu prihvatljivo zahvaliti liječnicima i medicinskom osoblju kuće za rodilište. Odlučite da će to biti - cvijeće, bombon, šampanjac ili konjak.

  Nemojte zaboraviti ponijeti fotoaparat ili kameru za snimanje najvažnijih trenutaka u vašem životu. Najbolje od svega, ako fotografirate svog rođaka, prijatelja ili stručnjaka za posjete. Često se usluge usluge foto i video operatera mogu naručiti u bolnici nakon što se otpuštaju. Prije nego što se susretnete sa suprugom iz bolnice, razmislite o tome koji automobil ćete ići, a tko će biti za volanom. Sam voziti automobil nije potrebno: vi ste u ovom trenutku će biti preplavljeni emocijama, a sigurno piti šampanjac s prijateljima na rođenju bebe.

  odjeću za ispuštanje iz bolniceUsput, bolje je ne organizirati zabavu za pojavu novog člana obitelji. Mama i dijete sada trebaju mir i poseban režim. Bit će sretni ako im otac uvijek bude s njima. Budite strpljivi ako morate promijeniti navike i obiteljski život. Vaš život će odsad postati posve drugačiji: imati će novo značenje i svrhu.

  Dijelite na društvenim mrežama:

  Povezan
  Koliko se nalazi u bolnici nakon isporuke i na što ovisi?Koliko se nalazi u bolnici nakon isporuke i na što ovisi?
  Kako organizirati šetnju s novorođenčetom u jesen?Kako organizirati šetnju s novorođenčetom u jesen?
  Kako odabrati majku za buduću majku? Najbolja majčinska bolnica u MoskviKako odabrati majku za buduću majku? Najbolja majčinska bolnica u Moskvi
  Što uzeti dijete iz bolnice zimi: popisŠto uzeti dijete iz bolnice zimi: popis
  Dar novorođenčadi ili dječaka. Ideje i savjetiDar novorođenčadi ili dječaka. Ideje i savjeti
  Što da se s vama u maternicu: popis potrebnih stvari za mamu i bebuŠto da se s vama u maternicu: popis potrebnih stvari za mamu i bebu
  Briga za novorođenče: kako se previjati u bolnici i kod kućeBriga za novorođenče: kako se previjati u bolnici i kod kuće
  Kako čestitati svojoj kćeri na rođenje kćeriKako čestitati svojoj kćeri na rođenje kćeri
  Što trebam poduzeti u maternici?Što trebam poduzeti u maternici?
  Kako ukrasiti sobu na ekstraktu iz rodilišta vlastitim rukama?Kako ukrasiti sobu na ekstraktu iz rodilišta vlastitim rukama?
  » » Kako upoznati ženu iz bolnice? Podsjetnik na novorođenog oca
  LiveInternet