Kako napraviti kostim Baba Yaga

S apsolutnom sigurnošću možemo reći da je na bilo koji kostim festivala Baba Jaga biti puno zanimljivije i zabavnije od Snow Maiden, princezu ili neke druge bajke ljepote. Baba Jaga, odijelo za koji, usput, ne teško, to nije ograničeno u akcijama, a oprostit će sve svoje podvale i šale. Ako odlučite odabrati ovu sliku za vaš sljedeći praznik, naš članak će vam reći kako napraviti Baba Yaga kostim sebe.

sadržaj

  yaga žensko odijelo

  Osnova za kostim

  Kostim Baba Yaga može se napraviti na temelju nekih predmeta ormara. Prije svega, potrebna nam je duga, donja gipsana, suknja. Također je potrebno odabrati široku i dugu bluzu ili košulju tamne boje koju ćete istaknuti. Ako želite da "baka" izgleda ženstveno, možete pričvrstiti moderan prekrasni remen.

  Ako vaš ormar nema prikladnu odjeću, možete sami podnijeti odijelo. Za ovojni prikladne materijala odabrane veličine od 1 do 1,5 m, presavijeni žicom prema bočnim šavom na gornjem prošivene guma, i donji rubni vezice izrezana na različite duljine. Šivanje jakne će biti malo složenije. Da biste to učinili, odgovarajuće tkanine moraju biti presavijeni četiri puta tako da je preklop na lijevoj strani. Iznad vrata moraju biti glatka, a donji desni dio se rezati po obodu, tako se udaljava od vrha oko 20 cm, a od dna. - Oko 25 cm Nakon toga, potrebno je rasporediti tkaninu prerezati vrat, rukave i na dnu 3-5 cm, i šivati ​​na stranu. Ako imate stari nepotrebni kaput, od nje možete napraviti prsluk za svoju junakinju. Odozgo je moguće zakovati zakrpe s debelim vunenim niti. Odijelo Baba Yaga gotovo je spremno.  baba yaga kostim

  Ukrašavanje kostima

  Odaberite tkaninu ili nepotrebne stvari tamne boje - zelene, smeđe ili crne. Od njih je potrebno izrezati trake koje imaju dužinu od oko 20 cm, a širina -. Oko 2 cm traka se tada preklopiti na pola, i (kao što može biti deblji) ušivenim na suknji i bluza. Iz tkanine žute ili smeđe boje moguće je izrezati lišće stabala koja postaju izvrstan ukras za odijelo. Oni će izgledati posebno učinkovito ako koristite šifon kao materijal. Ako želite da vaš Baba Jaga je izgledala kao žena mode, a zatim brinuti za naušnice i prstenje, kao i veliki multi-boji kuglice. Vrlo je zgodan imati veliki višedijelni rupčić, koji će izgledati sjajno ako je koso vezan preko suknje. Također se pobrinuti za prikladnu periku, koja treba preraditi i učvrstiti s kosom.

  šminka Baba Jaga

  šminka

  Međutim, nošnja Baba Yaga ne može se smatrati kompletnom bez odgovarajućeg šminkanja. Ako želite, nos iznad glave može se kupiti u specijaliziranim prodavaonicama. ali šminka Baba Yagi može se obaviti bez nje. Dovoljno je staviti tamnu podlogu na vaše lice i privući crnu olovku bore pod očima i blizu nosa. također odaberite crnu boju olovkom i obrisom usana s crvenim ružem, to će vam pomoći naglasiti ženski dio vašeg nevjerojatne bake Yage.

  Dijelite na društvenim mrežama:

  Povezan
  Kako crtati Babu-Yaga u olovku u fazama. Kako crtati stupa, kuću i kolibu Baba YagaKako crtati Babu-Yaga u olovku u fazama. Kako crtati stupa, kuću i kolibu Baba Yaga
  Kostimi za Novu godinu: to učiniti samiKostimi za Novu godinu: to učiniti sami
  Kako napraviti odijelo od bundeve s vlastitim rukama?Kako napraviti odijelo od bundeve s vlastitim rukama?
  Ruske narodne priče s Baba JagomRuske narodne priče s Baba Jagom
  Kostim lava za dijete nije teško učiniti vlastitim rukama!Kostim lava za dijete nije teško učiniti vlastitim rukama!
  Dječje odijelo ugnježenih lutki za odmor je najsjajnija i najljepša odjećaDječje odijelo ugnježenih lutki za odmor je najsjajnija i najljepša odjeća
  Pudlica Artemon - kostim za maskenbal temeljen na bajci "Zlatni ključ"Pudlica Artemon - kostim za maskenbal temeljen na bajci "Zlatni ključ"
  Korostyshevskaya Tatyana: knjigeKorostyshevskaya Tatyana: knjige
  Muzej ruske bajke - oživljavanje ruskog folkloraMuzej ruske bajke - oživljavanje ruskog folklora
  Izvorne kostimirane čestitkeIzvorne kostimirane čestitke
  » » Kako napraviti kostim Baba Yaga
  LiveInternet