Perfume Dior Homme Intense: elegancija i strast u jednoj bocu

Unatoč činjenici da je parfem Dior Homme Intense je rođen točno pedeset godina nakon smrti osnivača modne kuće Christian Dior duh uzdiže poput njega. Najpoznatiji francuski modni dizajner života (1905-1957) obučen, ne samo zvijezde poput Marlene Dietrich, The Beatles i Edith Piaf. Još uvijek je uspio napraviti revoluciju u modnom svijetu, nudeći aktivnu sintezu scenske slike i haute couture.

sadržaj

  Novi trendovi utjecali su ne samo na odjeću Diora: mirise koje je razvila njegova kuća također su pogodile mješavinu originalnosti i misterije.

  Dior Homme Intense

  Mnogi poznavatelji mirisa iz Diora željno iščekuje izlazak ovog parfema. Autor Olivier Polzh, to reklamirao kao san muškaraca, u kojem drvenaste note pomiješane s mirisom cvijeća. Kada je moderan, originalni dizajn boca dimljeni stakla s crnim, nalik na mušku kravatu cijevi sprej je otišao na prodaju, neki kritičari su rekli da su duhovi podsjetiti žene da se - slatko i ne zadovoljavaju suvremene trendove parfeme za muškarce. Međutim, stručnjaci su bili oduševljeni i tvrdio da je Christian Dior Homme Intense - izvrstan nastavak triptiha Dior Homme (objavljeno u 2005) i parfema 2007 Dior Homme Cologne.

  Bez sumnje, snažnog mirisa i slatko, ali to je samo prvi dojam, i to samo u tom slučaju, ako se primjenjuju parfem na papiru i da će ga pritisnite čvrsto na nos. Čekaj malo, čekaj malo: aroma, osobito kada se primjenjuje na kožu muškaraca neizbježno će se odvijati mušku sondiranje vetivera, ambrette i Virginia cedar. Miris nosilac takve poput pripone misterije. Nekoliko sati kasnije se pojavljuje kao tanki kao nevidljiva čuperka miris muške seksualnosti, neki magnetizam pred kojim se ne može odoljeti bilo koju ženu. I u ovoj cjelini Christian Dior: Dior Homme Intense kontinuirano mijenja svoje medije, postupno otkrivajući nove i nove aspekte svog karaktera.  Christian Dior Dior Homme intenzivno

  Aroma je otvorena zaista slatko, ali iris ne dominira kao sjajno kao u prethodnicima ("Homme" i "Köln"). Sastav cvijeta zamijenjen je drvenom notom srca, u kojem je jasno izrekao cedar, a protiv njega su vetiver i ambrete s laganim nijansama mahovine. Bez kože, bez duhana, koji je postao klasičan i donekle istrošen Muški parfem posljednjeg desetljeća. Miris Dior Homme Intense ističe svog vlasnika iz stotina drugih muškaraca, čini ga originalnim, nezaboravnim. Posebna uloga ovdje igra pelud od vanilije - mekan, topli, omotan, na muškoj koži "sondiranje" pomalo seksi.

  Ovi duhovi rade scenski imidž čovjeka čiji su temelji životne definirani, elegantan gospodin koji zna puno lijepih stvari, dobrih pića, ali ne kichliv uvijek suzdržan i njegujemo udobnost svog doma. Žene osjećaju seksualnu magnetizma Dior Homme Intense milja daleko. Ovaj parfem, zahvaljujući prirodnim sastojcima u svom sastavu, čuva se na kožu za dugo vremena. Crno i tajanstven lajtmotiv stvara dojam mistike, misterija.

  Christian Dior Homme Intense

  Aroma Dior Homme Intense idealna je za hladna vremena, pod crnim izlaznim odijelo za zabavu. Međutim, to je također prikladno u strogom okruženju ureda. Ljeti, na vrućem danu, miris se može činiti malo teškim, stoga biste trebali koristiti samo parfem večeri. Poznavatelji kažu da je parfem pogodniji za zrele muškarce nego za dječake.

  Dijelite na društvenim mrežama:

  Povezan
  `Poazon` - parfem za luksuzne žene`Poazon` - parfem za luksuzne žene
  Eau de toilette `Fahrenheit` - senzualna i svijetla aroma elemenataEau de toilette `Fahrenheit` - senzualna i svijetla aroma elemenata
  Torbe "Dior" - klasični, koji je uvijek u modiTorbe "Dior" - klasični, koji je uvijek u modi
  "Dior" (muški parfem): recenzije. Luksuzni parfem za muškarce"Dior" (muški parfem): recenzije. Luksuzni parfem za muškarce
  Eau De Toilette vode Dior Sauvage: recenzije, piramide, cijeneEau De Toilette vode Dior Sauvage: recenzije, piramide, cijene
  Poznati modeli Diora - tko su oni?Poznati modeli Diora - tko su oni?
  Christian Dior `Fahrenheit` - legendarni muški mirisChristian Dior `Fahrenheit` - legendarni muški miris
  Parfemi Dior: Povijest parfema i asortimanaParfemi Dior: Povijest parfema i asortimana
  Duhovi "Miss Dior" - legenda o modiDuhovi "Miss Dior" - legenda o modi
  Parfem Dior Addict 2Parfem Dior Addict 2
  » » Perfume Dior Homme Intense: elegancija i strast u jednoj bocu
  LiveInternet