Parfemi iz Diorovih parfema parfema

Godine 1947. došlo je do značajnog događaja u svijetu parfema: esteti su predstavljeni prvim mirisom Diora. Miris "Miss Dior" postao je prvi gutljaj u nizu elitnih mirisa talentiranog modnog dizajnerica Christian Diora.

sadržaj

  dior parfem

  Mala povijest i nešto o mirisima

  Parfemska priča o velikom Dioru započinje 1942. godine, kada je astutirani dizajner osnovao svoj laboratorij za mirise. Ali tek 1947. godine uspio je stvoriti isti miris koji je maestro smatrao kvintesenstvom njegove kreativnosti u svijetu ženske mode. Talentirani kemičar Serge Hechftler Luisa uzeo je sastav u samo dva mjeseca, postavivši početak fascinantne zbirke mirisa Diora.

  Parfemi su vrlo brzo postali popularni. Zahvaljujući prirodi samog kršćanina i talenata svojih parfema, zbirka mirisa brzo se proširila, kako u odnosu na ženske i muške linije.

  Već 1966. godine laboratorij predstavlja muškarce za parfem koji je razvijen za njih - Eau Sauvage. Nepotrebno je reći da su gospođica Dior i Eau Sauvage sa savršenom točnošću prenijeli suštinu ženskih i muških okusa. Usput, on sam Diorov parfem diferencirani i neuobičajeni okusi pojavili su se mnogo kasnije.

  Christian Dior: parfem. Ženske mirise

  Diorov parfem, posvećen ženama, odražava svoje tri stanja: mladog sanjara, elegantne dame i strastvenog ljubavnika.  Gospođica Dior - parfema, recenzije koje kažu da su namijenjene samo djevojkama. Cvjetno-hilop kompozicija 1947. i cvjetno-citrusa sastav 2012 su dizajnirani za mlade, žene zaljubljene po prvi put.

  recenzije dior parfemaJrsquo-adore je miris posvećen onome tko zna da je žena i tako je lijepa. Sastav cvjetne voćke obuhvaća izvrsnu kombinaciju slatkih i kiselih nota, prenoseći svoje posjednike na svijet visoke mode.

  Ispunjen strastima, miris Hypnotic Poison dobio je svoje ime iz razloga. Opojne bilješke plodova zasjenjene su cvjetnim drvenim kombinacijama, što stvara osjećaj da padne u duhovnu orijentalnu priču.

  Christian Dior: parfem. Muški mirisi

  Nedavno se proširila zbirka muških parfema iz Diora. Sadrži bilješke koje odražavaju bilo koji znak.

  Dior Homme Köln - novost 2013. - postala je vrhunac ove linije. Prema mišljenju najboljih "nosa", prikazani miris savršeno je predstavljala sliku samopouzdanja i uspješnog čovjeka. Cvjetno-citronska kompozicija ni na koji način ne uklanja arome neprozirne, tako popularne danas. Bergamot u kombinaciji s bojama grejpfruta i mišića ostavlja iza mirisa elegantnog i praktičnog čovjeka koji zna što želi i kako to postići.

  Dior Homme Sport - miris oslobođen u 2012, postao je simbol muških parfema iz Diora. Parfem kombinira tradicionalne linije za ovaj cvjetni miris i drvene citrusa. Oni će odgovarati onima koji su navikli živjeti u modernom brzom ritmu. "Samo naprijed do uspjeha" - tako možete misliti, upoznavanje s ovim mirisom energetskih muškaraca. kršćanski dior parfem za muškarce

  Christian Dior Fahrenheit je orijentir od kuće Dior. Izrađen 1988. godine, taj je parfem postao drugi u muškom zaštitnom znaku. Čini se da su u ovom sastavu njegovi kreatori zatvorili nerede osjećaja, posjedujući predstavnike jačeg spola. I to ne čudi, jer u mirisu su sve moguće bilješke - cvjetne, vinske čaše, citrusi, čipovi i drvo - isprepleteni. Takav složeni spoj dopušta da ovaj miris postane posjetiteljska karta uspješnog i samosvjesnog čovjeka, jer uvijek otkriva na koži na različite načine, ali uvijek svijetla.

  Dijelite na društvenim mrežama:

  Povezan
  `Poazon` - parfem za luksuzne žene`Poazon` - parfem za luksuzne žene
  Eau de toilette `Fahrenheit` - senzualna i svijetla aroma elemenataEau de toilette `Fahrenheit` - senzualna i svijetla aroma elemenata
  Yamamoto miris - miris romantičara i izvornikaYamamoto miris - miris romantičara i izvornika
  Eau De Toilette vode Dior Sauvage: recenzije, piramide, cijeneEau De Toilette vode Dior Sauvage: recenzije, piramide, cijene
  Parfemi `Diorissimo`: recenzije. Christian Dior DiorissimoParfemi `Diorissimo`: recenzije. Christian Dior Diorissimo
  Najpopularnije parfemske marke za muškarce i žene: popisi markiNajpopularnije parfemske marke za muškarce i žene: popisi marki
  Christian Dior `Fahrenheit` - legendarni muški mirisChristian Dior `Fahrenheit` - legendarni muški miris
  Parfemi Dior: Povijest parfema i asortimanaParfemi Dior: Povijest parfema i asortimana
  Parfemi Lanvin - miris prave ženeParfemi Lanvin - miris prave žene
  Duhovi "Miss Dior" - legenda o modiDuhovi "Miss Dior" - legenda o modi
  » » Parfemi iz Diorovih parfema parfema
  LiveInternet