Parfem Guerlain: zbirka vila

Budući da je temelj dizajna kuće Pierre-François Guerlain bogatu kolekciju raznih okusa je izrađen u 1828, koji je, međutim, ostao prepoznatljiv i kad se odnosi. Guerlain parfem ima oko osam pjesama, integriran u liniju i smjer - legende, priče, Mifyhellip- I to ne samo ime - svaki miris uistinu utjelovljuje priču. Možda će se na kraju stvoriti cijela zbirka pod nazivom "Tisuću i jedne noći iz Gerlena"? Razmotrite barem neke od okusa.

sadržaj

  Parfem Guerlain

  parfem Guerlain Shalimar (1925.) inspirirali su Taj Mahal, s fontanama i vrtovima. Koncept mirisa je luda, smrtonosna ljubav Shah Jahan na svoju suprugu Mumtaz. Ovo je prvi istinski orijentalni okus u povijesti zapadnoeuropskih parfema. Ne samo da je sadržaj, nego i kristalna bočica baccarat bila remek-djelo. Jacques Guerlain kombinira vaniliju u različitim stupnjevima kako bi se postigla gorka nota iz ove tvari. Do 60-godišnjaka godišnjicu tvrtke napravljena je "nadogradnja" parfema, a 2004. pojavila se lakša varijacija Shalimar Lighta (autorica - Matilda Laurent). Godine 2008. pokrenut je demokratski proizvod - Eau de Shalimar (WC vode).

  No, u XIX stoljeću obiteljska parfema kuća iznenadila je aristokratsku publiku. Em Gerlen, sin osnivača, 1889. stvorio je jedinstven parfem Guerlain Jicky od šest komponenti, koji su sada klasični akord, inherentni su svim proizvodima ove marke. Velika nećak patrijarha dinastije, Jacques postigao stvaranje niza skladbi koje potresaju svijet u razdoblju između Prvog i Drugog svjetskog rata: Vol de Nuit, Apres Lrsquo-Ondee, Mitsouko, Lrsquo-Heure Bleue. Svi su dobri na svoj način.  Parfem Guerlain

  Razdoblje od 1956. do 1989. bila je "zlatno doba" Guerlaina. Posljednja dinastije poznati parfimer, Jean-Paul je radio vrlo plodno, on otkriva svijet tako divne skladbe poput Ode, samsara, vetivera, Eau de Guerlain, Chamade i navika Rouge. Sada kao glava parfimer Thierry Wasser ima firmu, nastavlja raditi na starim kanonima, kuća je još u devetnaestom stoljeću. Međutim, to ne znači da je kuća proizvodi samo stare i zaboravljene mirise - svaki novi parfem Guerlain - utjelovljenje jednog od slika moderne žene.

  Ali Les Elixir Charnel je toplo, tjelesno tijelo koje uzrokuje oluju strasti. Fascinantan, opijen, opojan ... Može ga koristiti samo jaka duhovna žena. Vladar Aqua Allegoria Lako je, kao proljetna moljac, donijeti raspoloženje svježeg i čistog jutra. Još jedno remek-djelo, poznato po Guerlainu, jest parfem Le Petite Robe Noire. Romantični, vidljivi, pomalo jadni, odgovarat će svaku ženu koja želi privući pažnju, ali ne biti uznemirujuća. Poput zloglasne crne haljine, ovaj miris nikada neće nestati.

  Parfem Guerlain Idylle

  Od 2009, lansirao liniju s frankly cvjetni početak, jezgre i baze. parfem Guerlain Idylle stvoreni su u alkemijskoj kuhinji Thierryja Vassera, ali Gerlenov rukopis ovdje je sačuvana. Dok vox Dei "zvuči" anđeoski zbor bugarske ruže, bijela freesia, pretvara se u buket ljiljana doline, jasmina, bijeli ljiljan, božur i lila. Slatki patchouli i musk sjene cijeli sastav. Godine 2012. pojavilo se tumačenje klasičnog okusa - Idylle Duet Jasmin-Lilas. Ime govori za sebe: duet od jasmina i lila. Međutim, to nije samo cvjetna voda - Gerlen ostaje vjeran samome sebi: složena je parfemska kompozicija s mišićavim drvenim notama.

  Dijelite na društvenim mrežama:

  Povezan
  Parfem `Molecule`: kako razlikovati lažni od izvornikaParfem `Molecule`: kako razlikovati lažni od izvornika
  `Poazon` - parfem za luksuzne žene`Poazon` - parfem za luksuzne žene
  Ocjena muških mirisa 2014Ocjena muških mirisa 2014
  Parfem je popularan - moda ili kapa?Parfem je popularan - moda ili kapa?
  Višestruki talent Jade JaggerVišestruki talent Jade Jagger
  Kralj mirisa Guerlain Shalimar. Recenzije parfemaKralj mirisa Guerlain Shalimar. Recenzije parfema
  Ženska toaletna voda `Gerlen Insolens`: opis mirisa, sastava i recenzijaŽenska toaletna voda `Gerlen Insolens`: opis mirisa, sastava i recenzija
  Ženski miris `Banana Republic`: opis, mišljenjaŽenski miris `Banana Republic`: opis, mišljenja
  Parfem za žene `Gerlen`: opis mirisa, sastava i pregledaParfem za žene `Gerlen`: opis mirisa, sastava i pregleda
  Parfem Salvador Dali za žene i muškarceParfem Salvador Dali za žene i muškarce
  » » Parfem Guerlain: zbirka vila
  LiveInternet