Boja za kosu "Matrix" - proizvod frizerske umjetnosti

Tko najbolje zna što trebaju naše brave? Naravno, frizer je majstor u svojoj ljepoti i zdravlju. Bio je takav stručnjak Arnie Miller iz Ohio (USA) koji je razvio popularan sada u cijelom svijetu boja za kosu

sadržaj

  "Matrix". Osnovana je 1980. godine, 20 godina kasnije je postao dio grupe „L`Oreal” - lider u proizvodnji različitih načina brige za zdrav i guste kose. Američka boja "Matrix" - jedinstveni alat koji vam daje lijepu zasićenu nijansu na vašim nitima, djelujući vrlo pažljivo.

  matrična boja za kosu

  Jeste li odlučili eksperimentirati? svijetle boje ili želite osvježiti svoju prirodnu boju, san kvalitativno obojite sijedu kosu ili napraviti pojašnjenja par boja, vaš vjerni pomoćnik bit će boja kose „Matrix”. Recenzije frizera i sami potrošači dokazuju svoju najvišu kvalitetu i nevjerojatan učinak. A to nikako nije neutemeljena izjava. Za svaki pojedini rezultat koji želite postići na glavi, razvijen je boju kose "Matrix" s ovom ili onom akcijom.

  Cilj # 1. Svijetla i duboka boja dugo vremena

  Ako je cilj traje zasićenih boja, koja će se održati što je duže moguće, potreban vam je niz „SOKOLOR.beauty” iz „Matrix” - boje za kosu s nevjerojatnom količinom raznih boja i visokog otpora. Bogata paleta postići će gotovo svaku željenu hladovinu od pepeljaste boje do trešnje. Izbor je također proširen zbog činjenice da se boja svih tonova može miješati u različitim omjerima.

  recenzije matrica boja za kosu

  Cilj # 2. Prirodni sjaj

  Za više nježne boje kada trebate samo povećati svjetlinu, ili kako bi se dobio savjet od svoje prirodne boje, pogodan za boje za kosu „Matrix” „Boja sinc serije”. Vaše brave će postati sjajne i svilene zbog keramida u boji. Ova serija je dobra za ponavljanje bojenja i za prvi eksperiment u vašem životu s bojom.  Cilj # 3. Izrađujemo sliku lakšim bez nepotrebnih žrtvovanja

  Napravite upaljače, ali nemojte ih pretvoriti u "slamu", vrlo lako s novom serijom "Ultra.Blonde". Ova boja osvjetljava kosu za 5 ili više tonova, paralelno ih hrani i omekšava. Kao rezultat toga, oni stječu prirodnu svjetliju sjenu, izgledaju sjajno i svjetlucaju na suncu.

  matrica boje za kosu

  Cilj 4. Privlači pozornost crvenom bojom

  Postoji i linija za one koji vole različite nijanse crvene boje. Serija s izgovorenim imenom "SoRED" omogućit će brave svjetlucavu sjaj i sjaj, čak i ako ste vlasnik tamne kose. Nijansa će biti vidljiva bez prethodnog pojašnjenja, što je nedvojbeno prednost za lijepe i zdrave kovrče.

  Zdravlje kose pod kontrolom, pružanje njege

  Dodirivanjem teme zdravlja važno je napomenuti korisne komponente koje sadrže boju kose "Matrix". Sadrži nježna ulja i keramide, koji hrane i zasiti bravu s vitalnošću, pružaju im elastičnost i sjaj. Serija „Boja sinc” ne sadrži amonijak, a „SOKOLOR.beauty” i druge boje linija „Matrix” obogaćen sa kompleksom „Cera-ulje”, jača kosu i pomaže da se ravnomjerno rasporediti boju tijekom njihovog trajanja. Pored gore navedenih keramida i biljnih ulja, kompleks uključuje polimere i prirodne voćne okuse.

  paleta matrice boja za kosu

  Nakon bojenja, možete nastaviti brigu o kosi sa šamponima i uređajima "Matrix". Oni će vam pomoći zadržati boju čak i uz česte ispiranje glave. Držeći vlagu unutar kose, šampon ih sprječava da postanu suhe i lomljive. Kondicioner stvara zaštitni film, tako da vaši lanci ostaju svileni i sjajni dugo nakon bojenja.

  Dijelite na društvenim mrežama:

  Povezan
  Domaća profesionalna boja kose "Estel". Odabir bojaDomaća profesionalna boja kose "Estel". Odabir boja
  Paleta boja za kosu "Matrix": uvijek na vrhuncu modePaleta boja za kosu "Matrix": uvijek na vrhuncu mode
  Svijetla i jedinstvena paleta boja za kosu "Igor"Svijetla i jedinstvena paleta boja za kosu "Igor"
  Najbolja boja kose. Pregled pro i kontraNajbolja boja kose. Pregled pro i kontra
  Profesionalna boja kose bez amonijaka - pravi je pristup česti slikarstvuProfesionalna boja kose bez amonijaka - pravi je pristup česti slikarstvu
  Poznata paleta boja `Matrix`Poznata paleta boja `Matrix`
  Matrix Color Sync paleta - nove mogućnosti za profesionalceMatrix Color Sync paleta - nove mogućnosti za profesionalce
  Matrix Color Sync: paleta, aplikacijaMatrix Color Sync: paleta, aplikacija
  Sve tajne bojanja. Bojenje svijetle kose: značajke bojenjaSve tajne bojanja. Bojenje svijetle kose: značajke bojenja
  Matrix Socolor Beauty: paleta cvijeća, fotografijaMatrix Socolor Beauty: paleta cvijeća, fotografija
  » » Boja za kosu "Matrix" - proizvod frizerske umjetnosti
  LiveInternet