Tko će vam reći gdje će ostati jeftiniji u inozemstvu?

Živimo, prema nekim stručnjacima, u razdoblju nakon krize, prema drugima - kriza i dalje traje. Sada se u inozemstvu možete opustiti mnogo jeftinije nego u Rusiji. Minimalno 15-20%, au određenim vremenskim razdobljima ta brojka može doseći i do 60%. S obzirom da postoje zemlje u kojima je uvijek bilo jeftino, postoji prilika da uštedite novac, ostavljajući ga za odmor. Pokušajmo odgovoriti na naše vrijeme na pitanje: "Gdje je jeftinije odmoriti se u inozemstvu?"

sadržaj

  gdje je jeftinije odmoriti se u inozemstvuA stvar ovdje nije uopće kvaliteta usluge, budući da su hoteli, osobito u teškom razdoblju, prisiljeni boriti za svakog klijenta i ni u kojem slučaju neće smanjiti razinu svojih usluga.

  Glavni načini osiguranja sebe odmor u inozemstvu jeftin kupuju takozvanu goruću turneju ili organiziraju putovanje neovisno, bez usluga putničkih agencija. Viza se može izdati sami, ulaznica kupljena pola godine prije leta košta i manji iznos. A ako iznajmite kuću od 5-8 ljudi, primjerice dobre vile, dobit ćete smiješan novac: za tjedan odmora - 100-120 eura po osobi. S činjenicom da u hotelima ova cijena može biti za jedan dan.

  odmor u inozemstvu jeftinOdabirom zemlje, koja proizlazi iz činjenice, gdje je jeftinije odmoriti se u inozemstvu, morate obratiti pozornost na Tursku i Egipat. Odmarališta tih zemalja uvijek su karakterizirani prijateljskim odnosom prema ruskim turistima i niskim cijenama. Oni ne slijede zajedničku politiku cijena Europske unije. Stoga, mogu staviti svoje cijene na počinak, bez gledanja na bilo koga, ali samo uzimajući u obzir svoje interese. U hotelima turskih i egipatskih naselja postoje mnogi zaposlenici ruskog govornog područja, au kafićima i restoranima također govore ruski - neće biti problema s razumijevanjem vaših želja i potreba.  Kao što znamo iz vijesti, tu su nemiri, ali gotovo uvijek zaobilaze turističke zone. A što je jednostavnije u Europi? Sada je gotovo potopljena, a poplave se nastavljaju.

  odmor u inozemstvu s djecomPrilikom odlučivanja o tome gdje jeftinije za opuštanje u inozemstvu, svakako biste trebali pogledati zemlje u cjenovnoj kategoriji malo viši. Riječ je o Španjolskoj, Italiji, Grčkoj, Hrvatskoj, Bugarskoj i Crnoj Gori. U lokalnim hotelima, trgovinama i restoranima s materinjim jezikom teže, ali još uvijek je moguće pronaći međusobno razumijevanje. Usluga je bolja, prava europska, na ulicama je sigurnija.

  Nedavno je počeo razvijati odmor u inozemstvu s djecom, uključujući i bebe. U ovom slučaju, poželjno je odabrati ture nisu najjeftinije i program "all inclusive". Budući da se inače planirani troškovi mogu značajno povećati, a odmor neće biti previše udoban. Primjer zemalja za kvalitetno odmaranje s djecom: Češka, Cipar, Indija, Bugarska, Grčka, Turska i neki drugi. Glavna stvar - nemojte zaboraviti dijete da se pripremi za nova pojavljivanja i težinu leta u udaljene zemlje.

  Pri odabiru mjesta, gdje je jeftinije odmoriti se u inozemstvu, ima smisla obratiti pozornost na procijenjeno vrijeme odmora. Na primjer, zimi je moguće provesti veliki i jeftin odmor u Egiptu. Za dvoje u hotelu s 3-4 zvjezdice, platiti samo 900 dolara. U Turska u svibnju i lipnju Za 400 dolara po osobi tako se opustite, onda ćete dugo i sa zadovoljstvom sjećati se.

  Dijelite na društvenim mrežama:

  Povezan
  Proračunski odmor na moru: najbolje mogućnostiProračunski odmor na moru: najbolje mogućnosti
  Gdje jeftini odmor u inozemstvu: pregled opcija, preporuka i recenzijaGdje jeftini odmor u inozemstvu: pregled opcija, preporuka i recenzija
  Overseas ... I tko ili što može biti u inozemstvu?Overseas ... I tko ili što može biti u inozemstvu?
  Registracija vjenčanja u inozemstvu: dobro ili loše?Registracija vjenčanja u inozemstvu: dobro ili loše?
  Gdje je toplina u inozemstvu u siječnju? Odmarališta za odmor na plažiGdje je toplina u inozemstvu u siječnju? Odmarališta za odmor na plaži
  Gdje ići na Novu godinu za jeftin i dobar odmor?Gdje ići na Novu godinu za jeftin i dobar odmor?
  Koja je razlika između Visa i MasterCard i što je najbolji izbor?Koja je razlika između Visa i MasterCard i što je najbolji izbor?
  Jeftin odmor na moru. Jeftin rekreacijski centarJeftin odmor na moru. Jeftin rekreacijski centar
  Jeftini praznici u Krim. Saznajte gdje jeftiniji odmor na KrimuJeftini praznici u Krim. Saznajte gdje jeftiniji odmor na Krimu
  Jeftini praznici na moru u Rusiji i šireJeftini praznici na moru u Rusiji i šire
  » » Tko će vam reći gdje će ostati jeftiniji u inozemstvu?
  LiveInternet