Kako instalirati igre na Androidu - popularne načine

Ako postanete sretni vlasnik telefona na kojem je instaliran operativni sustav "Android", svakako trebate shvatiti kako instalirati igre. Treba odmah zapaziti da je instalacija prog na "Android" jednaka instalaciji igara, pa ako razumijete barem jedno pitanje, onda odmah osvojite drugu. Sve igre na "Androidu" imaju proširenje. Većina ih je instalirana bez cache memorije, ali za neke je potrebno.

Kako instalirati igre na "Android" bez predmemorije

kako instalirati igre na android1. Najlakši je način instalirati igre pomoću aplikacije Android Market. Program se instalira automatski. Upravo idete u nju i unesite ime igre u potragu. Glavna prednost ove metode je da se sve igre ažuriraju automatski, tj. Kada se oslobodi nova verzija igre, telefon automatski preuzima i instalira.2. Instalirajte program InstallAPK na svoj mobilni telefon. Ovaj program vam omogućuje instalaciju aplikacija u načinu sinkronizacije "HTC Sync". Ako instalirate igru ​​na ovaj način, imajte na umu da se neće automatski ažurirati!

3. Drugi odgovor na pitanje kako instalirati igru ​​na "Android" - korištenje regularnog preglednika. Ispustite datoteku s ekstenzijom .apk na svoj telefon, a zatim pokrenite bilo koji preglednik i dodijelite put aplikaciji u njemu. Približno izgleda ovako: memorijska kartica / Naziv mape / ProgramName.apk. Sada pritisnemo "enter" - započinje instalacija.

instalacija programa za android4. Instalacija igara na "Android" s računala izvodi se na sljedeći način. Najprije preuzmete bilo koji upravitelj datoteka. Zatim pustite program na memorijsku karticu telefona. Pomoću instaliranog upravitelja datoteka pronađite program i odaberite "Install the program".

5. Potpuno novu metodu instalacije - pomoću aplikacije Android Market Web Store. Samo oni koji imaju Google račun mogu instalirati ovu aplikaciju. Kada unesete aplikaciju, pronađite igru, preuzmite i instalirajte. "Android Market Webstore" vrlo je sličan jednostavnom "Android Marketu", tako da mnogi ne vide razliku između tih aplikacija.

Kako instalirati igre na "Android" koji koriste predmemoriju

1. Spojite telefon na računalo ili umetnite memorijska kartica u čitaču kartica. Izradite mapu s igrom, kopirajte predmemoriju u nju. Datoteka sa ekstenzijom .apk može se kopirati u bilo koju mapu na memorijskoj kartici. Zatim instalirajte aplikaciju .apk.

instalacija igara na android s računala2. Preuzmite aplikaciju .apk. Odspojite Internet i instalirajte ga. Nakon pune instalacije, uključite wy-fay i odbaci cache. Po dovršetku preuzimanja, možete početi igrati.

3. Najlakši način je "Android Market". Samo idite na aplikaciju, odaberite igru ​​i zamahnite. Predmemorija će biti instalirana automatski.

Nadamo se da ćete nakon čitanja ovog članka saznati kako instalirati igre na "Android". Još jednom, najlakši i najprikladniji način je instaliranje igara putem Android Marketa. No, u njemu se plaćaju neke zanimljive aplikacije, dok su na internetu hakirane, pa ih možete instalirati bez trošenja denara. Preuzmite najinteresantnije igre i uživajte u njima!

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Upute: kako instalirati na upravitelju datoteka`Android`Upute: kako instalirati na upravitelju datoteka`Android`
Instaliranje igara s predmemorijom na "Androidu": instrukcija po korak po korakInstaliranje igara s predmemorijom na "Androidu": instrukcija po korak po korak
Kako instalirati igru ​​s predmemorijom na "Androidu"? Instaliranje igara s predmemorijom…Kako instalirati igru ​​s predmemorijom na "Androidu"? Instaliranje igara s predmemorijom…
Kako instalirati Minecraft na Android. Mobilna luka popularne igreKako instalirati Minecraft na Android. Mobilna luka popularne igre
Kako preuzeti igre na tabletu? Gdje preuzeti besplatne igre na tabletu?Kako preuzeti igre na tabletu? Gdje preuzeti besplatne igre na tabletu?
Kako instalirati `Play Store`Kako instalirati `Play Store`
Kako instalirati igru ​​na`Android` s računala? Kako instalirati igre na AndroiduKako instalirati igru ​​na`Android` s računala? Kako instalirati igre na Androidu
Pojedinosti o tome kako instalirati igru ​​na Windows PhonePojedinosti o tome kako instalirati igru ​​na Windows Phone
Igra PES. Kako instalirati PES na AndroiduIgra PES. Kako instalirati PES na Androidu
Kako instalirati i koristiti "Play Market" na`Android `Kako instalirati i koristiti "Play Market" na`Android `
» » Kako instalirati igre na Androidu - popularne načine
LiveInternet