Anna Kurkina - trener i najjača žena na planeti

Do sada je Anna Kurkina najjača žena na cijelom planetu, kao i višestruki svjetski prvak u dizanju snage.

Kako je sve počelo

Kao dijete, mala Anna je imala mnogo kompleksa o njezinoj slici. Ali joj se nije dogodilo da se s prirodnim podacima može boriti.

anna kurkinaNakon što je završio školu, budući sportaš odlučio postati biolog i ušao u Donetsk Sveučilište. Nakon što je diplomirao, Nikolajev se vratio u svoj rodni grad i postao nastavnik biologije. Istodobno sam našao posao u lokalnom zoološkom vrtu.

Anna Kurkina uvelike je promijenila svoj život i pronašla posao. Nažalost, tegobno ju je čekalo, ali zahvaljujući njemu postala je snažna i otvrdnuta. Niti svaka žena može podići ogromnu torbu, a Anna je morala nositi kontejner u kojemu je hrana za stanovnike zoološkog vrta.

Teretana

Anna Kurkina bila je jedna od rijetkih žena koja je u to vrijeme bila na teretani. Međutim, nije je zaustavila. Obučavala je muškarce i postigla iste teške rezultate kao i oni. Nakon nekoliko godina aktivnog treninga, Anna je došla do zaključka da je ona sama mogla postati trener i počela se baviti ženama i vrlo uspješno.

anna kurkina trener

Godine 1998. Anna Kurkina otvorila je svoj fitness klub Bagheera. To je veliki broj žena svih dobnih skupina. Mnoge se djevojke uspele transformirati zbog profesionalizma i predanosti uzrok takvog dobrog trenera. Osim toga, Anna ima svoj kanal na Youtubeu, što je vrlo popularno.

Anna Kurkina - trener koji će pomoći transformirati bilo koju djevojku. U svom primjeru to pokazuje da nema ograničenja za savršenstvo.

Želja da postane najjača žena na planeti

Kada je Ana okrenula četrdeset godina, na televiziji je vidjela najmoćniju ženu na planetu i pitala se što je gore. Od tog trenutka počeo je uporni trening, želju da bude najjači ne samo u Ukrajini, nego iu svijetu. Sportski je osam godina aktivne aktivnosti dostigao visine bez presedana. Dobio je više od pedeset nagrada i postao svjetski prvak. Za sve ostalo, također je pobijedila nekoliko svjetskih rekorda.

Naravno, Annaova figura izgleda kao muškarac, ali to ne sprječava da bude sretna. Postigla je svoje ciljeve i nastavila trenirati žene. Nakon što ste pogledali njezin videozapis, možete pronaći mnogo korisnih.

Malo se zna o Annaovom osobnom životu. Sportaš je rodio svog sina u dobi od 41 godine i pokušava usaditi u njega ljubav prema fizičkim vježbama od samog djetinjstva. Ona također ima vezu s Elenom Serbulova. Žene su vrlo sretne i ne skrivaju ih.

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Anna. Svojstva imena. sudbinaAnna. Svojstva imena. sudbina
Kada se slavimo Dani Angele AnnaKada se slavimo Dani Angele Anna
Anna Ardova. Biografija glumiceAnna Ardova. Biografija glumice
Anna Kurkurina je ženski heroj!Anna Kurkurina je ženski heroj!
Anna Kurkurina je najjača žena u UkrajiniAnna Kurkurina je najjača žena u Ukrajini
Anna Begunova: biografija, filmografija, osobni životAnna Begunova: biografija, filmografija, osobni život
Svjetsko prvenstvo u dizanju snage je Anna Kurkurina. Biografija, trenerske aktivnosti, osobni…Svjetsko prvenstvo u dizanju snage je Anna Kurkurina. Biografija, trenerske aktivnosti, osobni…
Anna Litvinova. Karijera i osobni život.Anna Litvinova. Karijera i osobni život.
Kada Yana slavi dan imena? Dan anđela YaneKada Yana slavi dan imena? Dan anđela Yane
Grachevskaya Anna. Kratka biografijaGrachevskaya Anna. Kratka biografija
» » Anna Kurkina - trener i najjača žena na planeti