Znaš li kako ispravno napuniti bateriju telefona?

Izvorno ispravno napunjena baterija mobilnog telefona može dugo raditi ispravno.

Točan odgovor na važno pitanje

Nova baterija treba biti ispravno napunjena i kalibrirana za sustav upravljanja baterijama. Stoga telefon koji ste upravo kupili ne bi trebao biti "napet", bez podvrgavanja procesu punjenja do punog kapaciteta kapaciteta baterije. Važno je uvijek podizati bateriju na vrijeme i pridržavati se određene sheme "goriva". kako ispravno napuniti bateriju telefonaI tako, kako ispravno napuniti bateriju telefon? Nudimo Vam upute za korak po korak:

1. Unatoč činjenici da pokazatelj može pokazati prilično prihvatljivu razinu aktivnosti akumulatora, ipak bi kapacitet kapaciteta trebao biti doveden do punog kapaciteta.

2. Nakon prvog ciklusa punjenja, ni u kojem slučaju napuniti uređaj sve do trenutka kada baterija telefona ne ponestane u potpunosti.3. Nova baterija treba podvrgnuti 2-3 ciklusa punog pražnjenja i punjenja.

4. Sljedeća faza kalibracije treba provesti nakon 3-4 mjeseca rada izvor napajanja mobilni uređaj.

Kako mogu izravno puniti bateriju telefona?

Kako izravno puniti bateriju telefonaPostoje slučajevi u kojima nema prijašnje memorije ili je funkcija telefona odgovorna za punjenje baterije ne radi. U ovom slučaju, univerzalni uređaj poznat mnogima kao "žaba" pomoći će. Vjerojatno, ne svatko zna, kako napuniti bateriju žaba telefona ispravno? Stoga će sljedeći opis procesa značajno smanjiti rizik od "ubijanja" radne baterije.

Prvo, praktično rješenje pitanja da li, kako ispravno napuniti bateriju telefon s žabom, mora se pridržavati sigurnosnih pravila. Obratite posebnu pozornost na baterija polariteta: mora se podudarati s polovima. Obično postoji oznaka pozitivnih i negativnih kontakata na uređaju.

Drugo, vrijeme punjenja ne smije prelaziti 2 sata, kao što je punjenje proces „žaba” nastavlja mnogo intenzivniji, a ne kao ispravno, kao kada koristite originalnu uspomenu. Punjiva baterija može imati različite stupnjeve pogoršanja i razvoja, pa je poželjno da povremeno provjeriti stanje baterije i kako bi se spriječilo pregrijavanje kontejnera bodova.

To vrijedi znati!

Kako napuniti bateriju telefona žabom

S obzirom na važnost ovog pitanja, kako ispravno napuniti bateriju telefona, uvijek zapamtite: koristite univerzalni punjač ("žaba") samo u posebnim slučajevima, kada je potreba za radom akumulatora vrlo visoka i izrazito zahtjevna. U normalnom načinu rada uvijek napunite napajanje telefona samo ako razina napunjenosti padne ispod 20% punog kapaciteta. Nemojte dopustiti trenutke sustavnog punjenja baterije, što smanjuje vijek trajanja baterije i često postaje uzrok kvara regulatora baterije. S obzirom na faktor temperature utjecaja na bateriju treba zapamtiti: u načinu razgovora ili stanju čekanja, potencijal baterije značajno se smanjuje. Neophodno je da je punjenje telefona od hladnoće neprihvatljivo, jer posljedice mogu biti nepredvidive.

U zaključku

Pa, nadamo se da će pitanje "Kako pravilno napuniti bateriju telefona?" Jer ste postali jasniji. A ipak. Treba napomenuti da je čest uzrok izlazu postaje i proces punjenja i korištenja sustava mobilnog izvor napajanja uređaja: u igri, „teških” SMS-a, surfanje Internetom, govori, ili fotografiranje. Koristeći originalnu memoriju, stalno pratite radno stanje konektora. Stvarno, trenutak otklanjanja ili drugog mehaničkog kvara utora za pohranu može biti uzrok neuspjeha ne samo baterije, već i mobilnog uređaja u cjelini.

Često je loš kontakt u utičnicu dovodi do činjenice da su impulsi na punjenje baterije se isporučuje s manama, što dovodi do preranog trošenja mobitel baterija, osim toga, zbog lošeg kontakta pregrije bateriju koja može uzrokovati oštećenje baterije.

Slijedite gore navedena pravila i preporuke, a baterija će raditi dugo i besprijekorno.

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Litij-ionska baterija: kako napuniti prvi put. Litij-ionska baterija: kako ispravno napuniti, vrste…Litij-ionska baterija: kako napuniti prvi put. Litij-ionska baterija: kako ispravno napuniti, vrste…
Kako napuniti telefon ako nema naplateKako napuniti telefon ako nema naplate
Kako napuniti telefon bez punjača: vrh jedinstvenih načina i korisnih čipovaKako napuniti telefon bez punjača: vrh jedinstvenih načina i korisnih čipova
Baterija se kuha prilikom punjenja: norma i odstupanje od normeBaterija se kuha prilikom punjenja: norma i odstupanje od norme
Kako kalibrirati bateriju na Androidu: dvije metodeKako kalibrirati bateriju na Androidu: dvije metode
Mogu li koristiti telefon dok se puni ili ne?Mogu li koristiti telefon dok se puni ili ne?
Kako mogu provjeriti kapacitet baterije telefona? Ispitivanje i određivanje stvarnog kapaciteta…Kako mogu provjeriti kapacitet baterije telefona? Ispitivanje i određivanje stvarnog kapaciteta…
Kako napuniti automobilsku bateriju ispravno?Kako napuniti automobilsku bateriju ispravno?
Kako sami provjeravati baterijuKako sami provjeravati bateriju
Kako napuniti automobilsku bateriju? Ovo je jednostavno i pristupačnoKako napuniti automobilsku bateriju? Ovo je jednostavno i pristupačno
» » Znaš li kako ispravno napuniti bateriju telefona?
LiveInternet