Kamena u mokraćovodu. Kako se riješiti nesreće.

Stoni se formiraju u bubrezima, osoba može živjeti život bez ikakvog znanja o njima. Simptomi se pojavljuju tek kad se kamenje u ureterima počne kretati naprijed. Postoji oštra nepodnošljiva bol. Jaka bol može biti privremeno uklonjena, ali je potrebno da se riješi problem u korijenu i da će poduzeti sve potrebne mjere za uklanjanje kamena u mokraćovodu.

sadržaj

  Prva stvar koju trebate učiniti je vidjeti liječnika i provesti temeljit pregled. Ovisno o veličini kamena, određuje se način uklanjanja. Ako je kamen stvarno ogroman, a nikakav drugi način za izdvajanje neće funkcionirati, pacijentu će se ponuditi operacija. Urin iz bubrega ne može ući u mjehur, zbog preklapanja s kamenom. Osim teške boli, postoji opasnost od gubitka bubrega, pa ako nema druge alternative, uklonite velike ureteralni kamen će biti samo kroz operaciju.

  Postoji još jedan način. Ovo je drobljenje. Lasersko kamenje je razbijeno u male dijelove, koji mogu pobjeći iz tijela prirodnim putem. Moguće je izdvojiti pomoću posebnog medicinska oprema. Kamenje u ureteru mogu biti urat, fosfat i oksalat. Prilikom izbora pravilne prehrane, moguće je otapati i otpustiti takvo kamenje. Uspjeh je zajamčen samo ako su relativno mali. Nažalost, veće kamenje obično se nalaze u ureteru.  Često liječnici sami preporučuju narodne metode, kako bi uklonili mali ili srednji kamen u ureteru. Folk lijekovi koriste se za pranje kamenja. Jedan od najučinkovitijih načina uklanjanja kamena je uzimanje sok od crnog rotkvica. Skuhajte ga s rešetkom ili miješalicom, iscijedite sok i uzmite žlicu svaki dan prije jela. Marenina slika ima jake akcije čišćenja. Naše bake su koristile korijene ove biljke. Usitnjene korijenje treba izlijati čistom vodom i inzistirati na vodenoj kupelji dvadeset minuta. Rezultirajuća juha, rubinski obojena, uzima tri puta dnevno u žlicama. Kamen u ureteru počinje se pomicati i ostavlja vrlo brzo.

  Sljedeća infuzija ima vrlo snažan učinak ispiranja. Uzmite jednake dijelove aloe vera, med, sjemenke suncokreta i mlade zadavio češnjaka. Pomiješajte smjesu i napunite ga alkoholom. Smjesa se stavi u staklenu posudu i drži na tamnom mjestu najmanje dvanaest dana. Jedan sat prije svakog obroka jedite jednu žlicu. Uzmite juhu sve dok kamen u mokraćovodu ne nestane. Folk lijekovi sugeriraju korištenje nekih svježih sokova koji imaju čvrsta svojstva čišćenja. Dobar sok od krastavaca, repa, mrkve i limuna. Ako koristite limunov sok, razrijeđen s vodom na dnevnoj bazi, u količini od najmanje deset čaša, nakon tri dana, možete dobiti osloboditi od kamena.

  Pomoću tih metoda možete stvoriti najudobnije uvjete za povlačenje kamena iz tijela prirodno. Preporuča se kombinirati ovaj tretman s toplinskim postupcima. Na bolnom mjestu je toplije. Vrlo dobro ublažava bol, smiruje i pomaže ukloniti kamen u mokraćovodu, toplu kupku. Pacijent mora piti puno tekućine (dvije ili više litara). Ne zaboravite na dijetu, koja bi trebala postaviti liječnika nakon pregleda testa urina. Potrošena hrana bi trebala usporiti proces nastajanja novih kamenja i spriječiti komplikacije. Nije preporučljivo jesti masnu hranu, puno mesa, posebno onih dijelova koji sadrže puno ljepljivih tvari. Špinat, riža i salata treba neko vrijeme biti isključeni. Alkoholna pića i začini, koji imaju uzbudljiv učinak, posebno su opasni. Ali sve vrste mliječnih proizvoda, povrća i voća vrlo su korisni, osobito limun. Pokušajte biti u pokretu, što olakšava brzo uklanjanje kamenja.

  Dijelite na društvenim mrežama:

  Povezan
  Bubrežni kamen, simptomi drevne bolestiBubrežni kamen, simptomi drevne bolesti
  Kamen u bubrezima. Liječenje bubrega treba odmah početiKamen u bubrezima. Liječenje bubrega treba odmah početi
  Urolitijaza - su mikroliti u bubrezima strašni?Urolitijaza - su mikroliti u bubrezima strašni?
  Kamen u bubregu - liječenje bez operacije je moguće!Kamen u bubregu - liječenje bez operacije je moguće!
  U uretru je formiran kamen - Što učinitiU uretru je formiran kamen - Što učiniti
  Kamenje u žučni mjehurKamenje u žučni mjehur
  Kako ukloniti kamenje bubregaKako ukloniti kamenje bubrega
  Liječenje kamenja u žučni mjehurLiječenje kamenja u žučni mjehur
  Bubrežni kamen: simptomi kod žena i muškaraca. Kako se riješiti bubrežnih kamenaca?Bubrežni kamen: simptomi kod žena i muškaraca. Kako se riješiti bubrežnih kamenaca?
  Vruća kamena masaža ili kamena terapijaVruća kamena masaža ili kamena terapija
  » » Kamena u mokraćovodu. Kako se riješiti nesreće.
  LiveInternet