Sisley: Duhovi čarobnjaka

Francuski vrhunski brend Sisley, čiji parfemi danas zauzimaju gornje police u trgovinama parfema, osnovao je grof Ubert Dornano 1968. godine. Budući da je visoki aristokrat bio ponosan što su njegove bake činile časnu časti kraljice, pokušao je dati marku halo uzvišene estetike i profinjenosti. I do danas brand se smatra standardom luksuza.

sadržaj

  Sisley parfemKao i za Sisley, parfem - prvi parfem pojavio u 1974 u obliku WC vode Eau de Campagne u čuvenoj zelenoj ambalaži. Tako je sačuvana do danas, najskuplja cijele serije. Glavna značajka šumskog i biljnog mirisa bila je da je bila namijenjena oba spola - drugim riječima, bila je uniseks. Stoga povijest prirodnog, svježeg i nepristupačnog parfema Sisley.

  Sisley Eau du Soir

  Ova ženska mirisna voda iz Sisley - parfema, stvorena za napade gornjeg svijeta. Top note citrusa i jasno čuo karanfil - savršenu kombinaciju zime, međutim, utvrđeno u srcu cijelog krunica modne kuće: tu i đurđevak i kraljice cvijeća - ruža i iris i jasmin. Poravnati kao cvjetne arome dopuštaju papar, mošusa i hrastove mahovine, i dati polet - gusta kaša karamela. Pa, kako se oduprijeti takvom buketu, koji svaki sat otkriva novo blago?

  Sisley Eau de Sisley 1, 2, 3  Sisley parfemKoliko god je to moguće shvatiti svijest kreatora brandova Sisley, duhovi ove serije osmišljeni su da bi otkrili tri aspekta ženske prirode (zašto su tri poznata samo odabranim parfumerima). Dakle, prvi od esencija je zatvoren u citrusa voćni koktel s hladu ružičasti papar, jasmin, borovica i miš. Piti zeleni čaj - i miris je spreman. Jedino što čujemo je da se to lako uzima - na tijelu to zvuči poput jedinstvenog himna dijamanta. Usput, serija je izdana u 2009 - do sada, a ne "istrošen".

  Sljedeći miris zvuči mirnije, poput riječi mudre zrele žene: vetiver i cedar u kombinaciji s sandalom naglašavaju autogram koji razlikuje sve Sisley parfeme - citruse. Ne bez ruže i jasmina, piquancy dodaje indonezijski patchouli i ciklamen. Međutim, unatoč strogom buketu, ovaj miris zadržava ljubav života i radosti.Sisley za ljude

  Treći broj je doista energičan i neodrživ: đumbir i osmanthus u buket citrusa s vanilije i mišjem. Osjećajte eleganciju zajedno s čistoćom.

  Sisley Homme

  Naravno, poznata marka nije mogla zanemariti muški dio populacije: miris moćnika ovoga svijeta još je jedan, ali što! Sisley za muškarce pod jednoznačnim imenom Eau D`ikar - novost 2011. Čekali smo toliko dugo za ovu gljivičnu aromu temeljenu na mitovima drevne Grčke: odvažna i inspirativna kombinacija bergamota i agruma razrijedi ... sočan mrkve. Čisto ženske note jasmina i irisa ne omalovažavaju, nego daju miris parfema i sposobnost zanemarivanja temelja. Naravno, bilo je začina: jantar, cimet i Bog zna što još - kreatori jasno prikrivaju glavni sastojak. No, svježina trske i vetivara je teško sakriti. Koliko nevjerojatnost u ovoj bocu, toliko plemenitosti. Kao, međutim, u bilo kojem nakitu stvaranja marke Sisley.

  Dijelite na društvenim mrežama:

  Povezan
  Parfem "Roberto Cavalli" - parfem za sva vremenaParfem "Roberto Cavalli" - parfem za sva vremena
  Zlatna kartica "Rive Gauche". Kako to dobiti?Zlatna kartica "Rive Gauche". Kako to dobiti?
  Sisley Alfred. Biografija umjetnika i slikaSisley Alfred. Biografija umjetnika i slika
  Lenovo Sisley S90 smartphone: opis, značajke i recenzijeLenovo Sisley S90 smartphone: opis, značajke i recenzije
  Duhovi `Masaki Matsushima`: kratki pregled mirisa, recenzijeDuhovi `Masaki Matsushima`: kratki pregled mirisa, recenzije
  Ženski miris `Banana Republic`: opis, mišljenjaŽenski miris `Banana Republic`: opis, mišljenja
  Parfemi `Tiffany`: recenzije, asortiman i cijenaParfemi `Tiffany`: recenzije, asortiman i cijena
  Ženski mirisi `Chloe`: recenzije, opisŽenski mirisi `Chloe`: recenzije, opis
  Duhovi Yves Saint Laurent. Povijest iznenađujućih aromaDuhovi Yves Saint Laurent. Povijest iznenađujućih aroma
  Parfemi, toalet ili mirisna voda - na što odabrati?Parfemi, toalet ili mirisna voda - na što odabrati?
  » » Sisley: Duhovi čarobnjaka
  LiveInternet