Kako rasti dugi nokti u kratkom vremenu?

Imati dobro njegovan i duge prirodne nokte je san svake djevojke. Neke žene mogu se pohvaliti njihovom prirodnom snagom i ljepotom, dok za ostale ostaje neodrživ san. Međutim, da bi se razvili dugački i lijepi marigoldi, vrlo je realan. Kako rasti dugih noktiju? Tajna je prilično jednostavna. Glavna stvar je ispravno i pažljivo voditi brigu o njima.

kako rasti dugi noktiKoji je uzrok njihove krhkosti?

Važno je otkriti uzrok slabih noktiju. Također se događa da je ovaj nesretni fenomen naslijeđen. Možda je rezultat nedostatka važnih elemenata u tragovima i vitamina ili kvar u tijelu. Kontakt s vodom i agresivni kemijski deterdženti štetno utječu na njihovo stanje.

Kako rasti dugi nokti?Jamstvo njihove ljepote i zdravlja leži u pravi način života i prehrane. Najvažniji vitamini, minerali i elementi u tragovima u dovoljnoj količini za naš organizam nalaze se u plodovima mora, mesu, mliječnim proizvodima, povrću i voću, kao iu jajašcima. Za dobrobit cijelog tijela idu posebno dizajnirani kompleksi vitamina i minerala. Oni ne samo da promoviraju jačanje noktiju, ali također imaju blagotvoran učinak na stanje kože i kose. Konzultacije s nadležnim i iskusnim liječnikom pomoći će vam da odaberete točno kompleks koji je idealan za vaše tijelo.

prirodni noktiKako rasti dugi nokti u kratkom vremenu?

Sve je to vrlo jednostavno: samo dajte ruke i nokte malo vremena svaki dan. Savršeno rješenje problema će biti sve vrste maski i kupki. Kupke s kapljicom joda i morske soli pomoći će jačanju marigula i savršeno se nositi s problemom krhkosti. Samo trebate uroniti ruke u njih oko dvadeset minuta. Neka takvi postupci budu najmanje tri puta tjedno. Nakon što je potrebno staviti na kožu hranjiva krema, distribuirati je duž cijele duljine noktiju. Sok limuna vratit će kandžama na bjelinu i čvrstoću.

Kako se brinuti o noktima?

Pratite stanje ne samo pločice noktiju, već i kutikule. S vremenom uklonite stari, ljušteni lak. U tu svrhu bolje je koristiti tekućinu koja ne sadrži štetni aceton. Nokti trebaju počivati ​​od lakiranja noktiju, nekoliko dana slobodnog "disanja". Prije nanošenja dekorativne prevlake uvijek koristite temelj, tada možete izbjeći negativne posljedice.

Oblik je važan

To bi vam trebalo biti prikladno. Pokušajte primijetiti bradavice na vrijeme i ukloniti ih na vrijeme. Kada dajete oblik noktiju trebali biste piljenje u smjeru od podnožja nokta do središta. U tu svrhu nemojte koristiti metalne ili grubo zrnate nokte.

izvorna manikura kod kućeKako rasti dugi nokti? Malo trikova

1. Sezam, kokosovo i maslinovo ulje prirodni su izvor ljepote i zdravlja marigolda. Rukavite ih svojim kandžama nakon bilo kakvog kontakta s deterdžentima i vodom. Moraju se utrljati ne samo u samoj ploči nokta nego iu koži oko nje.

2. Prilikom pranja posuđa ili mokrog čišćenja prostora, ne zaboravite na postojanje gumiranih rukavica.

3. Zamijenite čvrsti sapun tekućinom. Sadrži manje agresivne tvari.

4. Držite ručice toplim. To potiče bolju cirkulaciju krvi, povećava brzinu rasta noktiju.

Sada znate male trikove o tome kako rastu lijepe i duge čavle. Na tebi će nužno sve izaći. Vjeruj mi, uskoro ćeš izvorna manikura kod kuće na svojim zdravim i lijepim noktima!

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Kako rasti nokti kod kućeKako rasti nokti kod kuće
Valoviti nokti na rukama: normalni ili patološki?Valoviti nokti na rukama: normalni ili patološki?
Kako brzo rasti nokti kod kuće?Kako brzo rasti nokti kod kuće?
Kako brzo rasti nokti kod kućeKako brzo rasti nokti kod kuće
Zapamtite kako brže raste noktiZapamtite kako brže raste nokti
Desni nokti - zalog njihove ljepote i zdravljaDesni nokti - zalog njihove ljepote i zdravlja
Ako su nokti labav, što da radim?Ako su nokti labav, što da radim?
Kako ukloniti pretjerane nokte kod kuće bez problema i negativnih posljedicaKako ukloniti pretjerane nokte kod kuće bez problema i negativnih posljedica
Kako rasti brzi nokti: korisni savjetiKako rasti brzi nokti: korisni savjeti
Upute za uporabu ili Kako rasti nokte kod kućeUpute za uporabu ili Kako rasti nokte kod kuće
» » Kako rasti dugi nokti u kratkom vremenu?