Warface. Taktike prolaza "Eliminacije"

"Eliminacija" - najpopularnija razina PvE, pojavio se u igri u jesen 2013. godine. Tim igrača ulazi u višekatnu zgradu u kojoj će biti potrebno ubiti sve što se kreće. Istovremeno, odbrojavanje je uključeno u svakoj fazi. Ako tim može ostati na podu za traženi broj sekundi, možete se prebaciti na sljedeći.

warface taktike

Taktika na "Likvidaciji" (Warface)

Na prvim katovima nemojte koristiti posebne taktike. Možete ih smatrati zagrijavanjem za momčad i testom - ako tim ne može stajati ovdje, tada junaci trebaju trenirati više.

Na trećem katu najprije morate koordinirati vatru na štitovima. Ako dođu preblizu, momčad će biti osuđena.

Na četvrtom katu taktike "Eliminacije" Warface treba pomaknuti cijeli tim na bilo koji kraj karte. Stražari će pristupiti vojnicima kroz hodnike. Preporučljivo je imati vremena da ih ubijete u prolazima.

U petoj fazi, skupina se bolje pozicionira ispod slike s brojem podnice. Jedan igrač uklanja bacače granata, a ostatak se izravnava s lagano oružanim vojnicima.

Šesta razina - prvo skupina preuzima mjesto u blizini zida. Vatra bi trebala biti bolje usredotočena na vojnike s štitovima i strojnim ubojicama. Važno je ne dopustiti neprijateljskim vojnicima u turrets. Na sljedećem katu "Eliminacije" igre Warface taktika ostaje ista.

Na osmoj razini, tim ne može ostati blizu, glavni neprijatelji su bacači granata. Prije svega, vatru moraju biti otvoreni na njima. Igrači se distribuiraju na karti i kontroliraju četiri respawns vojnika s bacačima granata.

Na devetoj razini, tim se mora kretati do ugla zgrade i zadržati protivnike daleko od mitraljezskih oružja. Deseti je sličan devetom.

Liječnici se trude, ali nemojte se boriti

Polazeći od desetog kata, liječnici trebaju gotovo cijelo vrijeme provesti na liječenju kolega, a ne na vatri protivnika.Jedanaesti kat radi kao četvrti kat.

Na dvanaestom će biti juggernaut. Odvojenost se prvi put okupila u kutu kako bi se borila s uobičajenim neprijateljima. S kamionom nakon toga, možete se nositi na uobičajeni način: jedan borac distracts, drugi pucati u leđa.

Trinaest - jebeni desetak. Ovdje je sve isto kao na osmoj razini, ali ćete morati učiniti sve brže.

Razina četrnaest "Eliminacije" Warfacea. Taktika na tome je koncentrirati grupu na neki kraj karte. Glavni požar šalje se specijalnim snagama.

Pad petnaest. Tim je podijeljen u dvije narudžbe. Morate se smjestiti na suprotnim krajevima prostorije.

Na šesnaestoj grani opet se kreće do ugla sa cijelim sastavom. Dva igrača će morati paziti na snajperistove točke izgleda.

Na sljedećoj razini kao i na šesnaestom, ali kut bi trebao biti izabran tako da tijekom punjenja i liječenja možete sakriti iza cvjetnjaka.

Daljnji katovi se održavaju prema primjeru sedamnaestog, međutim, bit će sve više neprijatelja, stoga se ovdje uloga liječnika povećava.

gazda

taktike za likvidaciju warfacea

Na posljednjoj razini, morat ćete pucati helikopterom, ali to će trajati samo 35 sekundi. Ova razina se smatra najtežom u Warfaceu, taktika podrazumijeva podjelu tima u dvije skupine. Prvi odmah napreduje do točke gdje će se pojaviti bacači granata. Drugi se pomiče prema izlazu heliodromom i ubija vojnike koji čuvaju bacače granata.

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Prolaz "Eliminacije" u "Warfeys": savjeti, tajneProlaz "Eliminacije" u "Warfeys": savjeti, tajne
Полезные хитрости Warface: особенности игрыПолезные хитрости Warface: особенности игры
Warface тормозит: основные причины и пути решения проблемыWarface тормозит: основные причины и пути решения проблемы
Как обновить Warface: инструкция по применениюКак обновить Warface: инструкция по применению
Как выбить FN SCAR-H в Warface как можно быстрее?Как выбить FN SCAR-H в Warface как можно быстрее?
Что такое ПТС Warface и как туда попасть?Что такое ПТС Warface и как туда попасть?
Rangovi u Warfaceu i njihova klasifikacijaRangovi u Warfaceu i njihova klasifikacija
Kako instalirati Warface: uputeKako instalirati Warface: upute
Pojedinosti o tome kako pobijediti don u WarfaceuPojedinosti o tome kako pobijediti don u Warfaceu
Pojedinosti o uklanjanju AK-47 u WarfaceuPojedinosti o uklanjanju AK-47 u Warfaceu
» » Warface. Taktike prolaza "Eliminacije"
LiveInternet