Savjeti za početnike: Kako instalirati Navitel karte

Ako ćete posjetiti nepoznati grad ili jednostavno otići na izlet, onda jednostavno trebate kupiti navigator. Naravno, to je jednostavno da neće raditi, pa razmislite o kupnji specijaliziranog softvera unaprijed.

sadržaj

  Ako namjeravate koristiti ovaj program, morat ćete saznati kako instalirati mape programa Navitel. Budući da većina autovigatura ima Windows CE verziju 6, nema problema s instalacijom. Najvažnije je znati hardverske karakteristike uređaja, budući da najnovije verzije programa ne mogu biti isporučene na slab navigator.kako instalirati mapu navitel

  Dakle, nakon kupnje uređaja, naravno, ponudit će vam se servis u trgovini pod nazivom "Instalacija Navitel na navigatoru", ali nemojte žuriti - sve možete instalirati i ne trošiti novac na njega.

  Dalje postoji izbor - da biste dobili licencni softver ili da biste dobili krivotvorinu. Naravno, prva opcija je mnogo pouzdanija, jer vam je zajamčeno da dobijete ono što vam je potrebno, a drugi se može pretvoriti u gubitak prometa i vremena. U svakom slučaju, nakon što dobijete kopiju programa, pojavit će se pitanje: "Kako instalirati mape Navitel?". I ovaj postupak je vrlo jednostavan.  Najprije morate instalirati program na navigator. Da biste to učinili, priključite uređaj izravno na računalo pomoću usb kabela i pokrenite datoteku "autorun", koja je u pravilu uvijek uključena u isporuku bilo koje aplikacije. Sama aplikacija pronaći će potrebnu opremu i izvršiti postupak za raspakiranje i instaliranje potrebnih komponenti.

  instalacija navigatora na navigatoru

  Na kraju ovog postupka automatski se pokreće instalacija karata na navigatoru. U pravilu proizvođač softvera ove vrste pruža širok izbor karata različitih područja. Na primjer, trebate karte Rusije, Ukrajine i Bjelorusije, dok karte Dalekog istoka i Sibira neće biti potrebne. Da biste to učinili, morat ćete odabrati odjeljak "savezne četvrti" na web-lokaciji i označiti potrebne stavke.

  Ako imate licencirani softver, instalacija će završiti i moći ćete uživati ​​u svim prednostima opreme. Ali ako ste preuzeli program iz nekog drugog izvora, morate se malo složiti s njom. Prva stvar koju trebate kopirati u korijen tvrdog diska navigacijske mape sa svim datotekama navigacijskog programa.instalacija karte na navigatoru "I kako mogu li instalirati mape Navitel? " - onda ćeš pitati. Instalacija mapa u ovom slučaju je također ih kopirati u određenu mapu u direktoriju navigacijskog programa, koja će već biti na tvrdog diska uređaja.

  Ovdje, zapravo, sve što se može reći o instalaciji navigacijskih grafikona i krugova za odgovarajuće uređaje. Imajte na umu da apsolutno nije komplicirano stavljanje potrebnog softvera na navigatora. Uvijek pročitajte korisne savjete i upute naprednih korisnika, a nikada vam neće biti pitanje iz serije "Kako instalirati mape programa Navitel?".

  Dijelite na društvenim mrežama:

  Povezan
  Što su dobri navigatori - recenzije kupacaŠto su dobri navigatori - recenzije kupaca
  Što se tiče "Android" instalirajte `CityGid` - korisnu i funkcionalnu aplikacijuŠto se tiče "Android" instalirajte `CityGid` - korisnu i funkcionalnu aplikaciju
  Instalacija mapa "Navitel" na svoju rukuInstalacija mapa "Navitel" na svoju ruku
  Navigator bez interneta za Android. Najbolji navigatoriNavigator bez interneta za Android. Najbolji navigatori
  Kako mogu ažurirati svoj Prestigio navigator sam?Kako mogu ažurirati svoj Prestigio navigator sam?
  Kako ažurirati karte na navigatoru `Navitel`: upute za početnikeKako ažurirati karte na navigatoru `Navitel`: upute za početnike
  Instalacija `Navitel` na` Android`. Instaliranje navigacijskog…Instalacija `Navitel` na` Android`. Instaliranje navigacijskog…
  Navigator `Expiles`: pregled modela (odgovora)Navigator `Expiles`: pregled modela (odgovora)
  Navigator Prestigio Geovision 5050. Navigator ažuriranjeNavigator Prestigio Geovision 5050. Navigator ažuriranje
  Navitel A730 - najbolji GPS navigator za kamioneNavitel A730 - najbolji GPS navigator za kamione
  » » Savjeti za početnike: Kako instalirati Navitel karte
  LiveInternet