Gaza zavoj će se zaštititi od prehlade

Kao što znate, neki patogene bakterije

sadržaj

  i virusi se mogu širiti u najmanjim kapljicama sline kroz zrak na udaljenosti do 7 metara. Takav jednostavan lijek, kao što je gaze, dobro se koristi kao pouzdana zaštitna barijera za viruse i bakterije.

  Materijal koji se koristi za izradu maske je vrlo važan. Sintetički materijal je prilično loš branitelj, otežava disanje i može izazvati alergijsku reakciju. Kvalitativna maska ​​za vezicu od gaze je izrađena od medicinske pamučne gaze, koja obično prolazi zrakom, dopuštajući koži da diše bez znojenja. Što je više slojeva maske, to je bitniji stupanj zaštite. Najviše prihvatljiv broj slojeva će biti 4 - 8.

  gaza dressingDodatna pozitivna značajka višeslojnog gaze veza od prirodnog materijala je ponovno korištenje. Za vraćanje zaštitnih svojstava, dovoljno ga je ukloniti sapunom za kućanstvo i dobro ga glačati.

  Prilikom uporabe gaze veze, osigurana je zaštita od gripe, kao i druge bolesti koje prenose kapljice u zraku. Ako ste bolesni, zaštita koja se koristi će smanjiti rizik od ugovaranja virusnih bolesti drugih.  zaštita od gripeGaza faseta može se kupiti u ljekarni. Izbor se može napraviti između 4 i 6 sloja re-upotrebljivih pamuka. Za jednostavnu upotrebu postoje zavoji s žicama i elastičnim trakama. Neće znojiti lice, neće disanje je teško, i ponovno se primjenjuju samo za željezo.

  Ako ne možete zalijevati gips vezu u ljekarni, to je lako učiniti sami. Izrada pamuka od pamuka i gaze ne zahtjeva puno vremena i ne zahtijeva nikakvo posebno znanje. Da biste to učinili, potreban vam je rez gaze s duljinom od 1 metra, širine 60 centimetara. Nakon širenja gaze na stolu stavlja se u sredinu glatki sloj pamučne vune od 20 × 20 cm i debljine približno 1-2 cm. Vat treba biti toliko da ne ometa disanje i istodobno pokriva usta i nos. Sada je žutokrvnjak savijen s dvije strane duž cijele duljine, zatvarajući zamotan sloj. Krajevi gaze su odrezani na 25 - 30 cm sa svih strana, kako bi se remenje za vezanje. Za snagu, rezultirajući zavoj treba biti navojem duž rubova remena, s obje strane pamučne vune. Domaća konfekcija je spremna. Svakih 3 do 4 sata potrebno je mijenjati. Također za proizvodnju moguće je uzeti široki medicinski zavoj.

  izrada pamučnih vezova od gazeGaza zavoj treba biti takve veličine da potpuno pokrije nos i usta. Istodobno, donji dio bi trebao biti čvrsto pokriven bradom, a gornji kutovi pravokutnog zavoja gotovo da ne bi trebali doprijeti do ušiju. Gornja i donja krava vezane su na vrhu, prolazeći iznad, ispod i ispod ušiju.

  Nemojte se ustručavati nositi zavoj u transportu i na svim mjestima zagušenja ljudi, gdje je moguće "zgrabiti" infekciju. Uostalom, pravovremena prevencija je mnogo bolja od naknadnog liječenja. Zaštitite na vrijeme za samu hranu i za svoje voljene osobe.

  Dijelite na društvenim mrežama:

  Povezan
  Odakle dolazi zavoj od pamučne gaze i kako sami napraviti?Odakle dolazi zavoj od pamučne gaze i kako sami napraviti?
  Priprema sira kod kuće.Priprema sira kod kuće.
  Kako zaustaviti krv u rezu: slijed djelovanjaKako zaustaviti krv u rezu: slijed djelovanja
  Ghost Mask - izvrsno rješenje za kostimirane događajeGhost Mask - izvrsno rješenje za kostimirane događaje
  Kako napraviti alkohol komprimirati?Kako napraviti alkohol komprimirati?
  Što je langette na nozi? Kako staviti langette na nogu, nožni prst, koljeno ili gležanj?Što je langette na nozi? Kako staviti langette na nogu, nožni prst, koljeno ili gležanj?
  Maske za spavanje: opis i vrsteMaske za spavanje: opis i vrste
  Lijekovi. Vrste zavjesa (fotografija)Lijekovi. Vrste zavjesa (fotografija)
  Kako napraviti gaze pelene za novorođenče s vlastitim rukama?Kako napraviti gaze pelene za novorođenče s vlastitim rukama?
  Učinak sline na škrobUčinak sline na škrob
  » » Gaza zavoj će se zaštititi od prehlade
  LiveInternet