Smanjenje je šansa!

Smanjenje je postupak koji se obavlja u više trudnoća. Često kao rezultat toga IVF postupci

u tijelu žene, umjesto jednog jaja, nekoliko se navikne odjednom. Dok pri koncepciji prirodnim putem postoji samo 1% vjerojatnosti višestrukih trudnoća. Naravno, doktori pokušavaju na svaki način ne dopustiti višestrukost tijekom postupka. Međutim, u praksi je prilično teško provesti, a ta se situacija javlja u mnogim ženama.

smanjenje jerazlozi

Koji su glavni razlozi koji dovode do višestruke trudnoće kada provodi IVF? Postoji odgovor na ovo pitanje. Tijekom gnojidba IVF metodom nekoliko se embrija ubrizgava u maternicu. Sada je to standard, jer ne može svaki materijal ukoriti u tijelu buduće majke. Postoji nekoliko slučajeva totalnog odbijanja. U pravilu, oko četiri embrija transplantiraju se na ženu. Ponekad, kada transplantira samo jedno oplođeno jaje, iznenada počinje podijeliti, kao uobičajenu koncepciju.

Kada je potrebno smanjivanje embrija

Višestranačka stranka nosi veliki rizik za buduću majku i dijete. Dokazano je da se 60% pobačaja javlja tijekom nošenja tripleta. Kako bi to spriječili, liječnici uvijek savjetuju ženi da smanji broj plodova. Uostalom, smanjenje je uklanjanje neaktivnih i loše razvijenih zametaka. Postupak obavlja žena ako njezina maternica ima tri ili više fetusa. Iako se po želji buduće majke metoda redukcije može koristiti i kod nošenja dva embrija.

smanjenje embrionaObvezni uvjeti za manipulaciju

  • Trajanje ove trudnoće treba biti od 7 do 11 tjedana.
  • Dostupnost posebne opreme i uvjeta potrebnih za to.
  • Suglasnost žene, zakonski potvrđena.


Ako žena ne želi pribjeći metodi smanjenja tijekom IVF tretmana je uvedena samo dva embrija. To ne daje jamstvo uspjeha.

Kako se sve događametoda redukcije

Provode se konzultacije stručnjaka i ultrazvučna istraživanja kako bi se procijenio životni kapacitet embrija, kao i njihovu lokaciju.
Postupak se provodi uvođenjem, kroz iglu namijenjenu za redukciju, KCL otopine određene koncentracije. Postupak se uvijek prati na monitoru računala. Nakon toga, žena se gleda nekoliko sati, a zatim se radi o ekografiji. Resorpcija šupljine fetusa obično se javlja sama po sebi. Međutim, pod stalnim nadzorom liječnika.

mane

Smanjenje sama po sebi je veliki rizik za zdravlje. Nakon toga mogu nastati komplikacije: povećava se ton maternice, dobiva zaraženo, krvavi iscjedak, a svi zametci mogu umrijeti. Ako je trudnica izložena manipulaciji u kasnijim fazama, to može dovesti do krvarenja maternice, pa čak i pobačaj. Pobačaj se javlja u 65% bolesnika. Smanjenje - to je gdje je odgovornost postupka i odbacivanje njemu počiva isključivo na samu ženu.

U svakom slučaju, metode moderne medicine mogu se pouzdati. Stoga pratite preporuke liječnika i nadajte se za apsolutni uspjeh!

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Implantacija embrija u maternicu. Što se događa nakon oplodnje?Implantacija embrija u maternicu. Što se događa nakon oplodnje?
ECO postupakECO postupak
Kako odrediti ektopičnu trudnoću i što je iza ovog problemaKako odrediti ektopičnu trudnoću i što je iza ovog problema
Znakovi implantacije embrija. Znakovi kasne embrijske implantacijeZnakovi implantacije embrija. Znakovi kasne embrijske implantacije
Kako se ponašati nakon prijenosa embrija? In vitro oplodnja. HCG nakon prijenosa embrijaKako se ponašati nakon prijenosa embrija? In vitro oplodnja. HCG nakon prijenosa embrija
Anembrion: uzroci, simptomi, liječenjeAnembrion: uzroci, simptomi, liječenje
Menses tijekom trudnoćeMenses tijekom trudnoće
Prijenos krioprezerviranih embrija. In vitro gnojidbaPrijenos krioprezerviranih embrija. In vitro gnojidba
Dugotrajna in vitro kultura embrija. Uzgoj gameta i zametaka - što je to?Dugotrajna in vitro kultura embrija. Uzgoj gameta i zametaka - što je to?
Ektopična trudnoća, njezini znakovi. Odakle dolazi tekućina iz maternice?Ektopična trudnoća, njezini znakovi. Odakle dolazi tekućina iz maternice?
» » Smanjenje je šansa!
LiveInternet