Nepobjedivi Dodge Tomahawk

Svi znaju da je tomahawk bacanje oružja,

sadržaj

  koja je koristila Indijance Sjeverne Amerike. Zastupio je sjekirom od kamena s drvenom ručkom. Koristi se za borbu od ruke do ruku. Ali sada to nazivaju i novim, vrlo neobičnim motociklom, više sličnim nekoj vrsti mehaničke kipa.

  izbjegavati tomahawkDodge Tomahawk - ovo je koncept Chrysler Group, koja je predstavljena na Međunarodnom sajmu automobila u Detroitu. Dizajneri ove tvrtke vjeruju da sva vozila izložena uglednoj javnosti, bez obzira na njihove funkcije, trebaju javnosti pružiti osjećaj dubokog emocionalnog zadovoljstva. Drugim riječima, svaka osoba koja je vidjela Dodge Tomahawk trebala bi se diviti i zadiviti novim modelom! I to su postigli.

  Dodge Tomahawk: specifikacije

  Težina ovog koncepta iznosi 680 kilograma. Naravno, za veću stabilnost ovog diva koji nije opremljen s dva, već s četiri kotača. Dodavanje motora Tomahawk deset cilindara, u obliku slova V iz "Dodge Viper". Kapacitet je petsto konjskih snaga i volumen je 8,3 litre. Malo je automobila s takvim motorom, a ovdje je i motocikl!

  Do brzine od 97 kilometara na sat „Dodge Tomahawk” može biti raspršena u samo dvije i pol sekunde, a maksimalna moguća brzina - 644 kilometara na sat. Istina, nije provjerena. I sam producent piše da svatko može vidjeti sebe.

  Između dvaju masivnih stražnjih kotača, svjetlo kočenja se nalazi na poseban način. Samo motocikl predstavlja sljedeći slogan: "U ovom trenutku život je postao ekstremniji i opasniji, mnogo ekstremniji nego prije!".  Dodge TomahawkUkupna duljina motora "Dodge Tomahawk" je dva i pol metra, širina je oko sedamdeset centimetara, a visina je jedan metar. Spremnik za gorivo drži 3,26 galona.

  Prema proizvođaču, potrebni su četiri kotača kako bi se nosili s takvim moćnim motorom. U ovom slučaju, svaki kotač ima neovisni ovjes.

  Na emisiji u Detroitu, jedan od direktora Chryslera (Bernhard Wolfgang) odlučio je osobno letjeti. Kada je veliki motocikl s četiri kotača napustio pozornicu, američki biciklisti i ostali zainteresirani ljudi zaboravili su svoje bivše favorite - Boss Hoss i Suzuki Hayabusa.

  Tko će kupiti Dodge Tomahawk? Tko će dobiti takav div?

  Licence za ovaj motor neće biti, zbog toga neće raditi na javnim cestama. Dodge Tomahawk je kolekcionarno vozilo, čija će cijena biti oko 555 000 dolara. Ukupno, Chrysler planira prodati devet takvih motocikala. Prema drugim informacijama, procijenjena cijena motocikla će biti oko 250 000 dolara po komadu, a sve će biti dvije ili tri stotine.

  Dodge carPotpredsjednik tvrtke „Chrysler” Creed Trevor je rekao: „Dodge Tomahawk - hrabar udarac običnom i dosadnom životu i mediocrity To je sjajan primjer kako umjetničko djelo može stvoriti naše stručnjake, ako im daju punu kreativnu slobodu Ovaj koncept je vodio dizajn .. motocikl na potpuno novu razinu. To može biti učinjeno samo Chrysler i Dodge. "

  Hoće li Dodge Tomahawk biti izdan serijski? Predsjednik Chryslera odgovorio je na ovo pitanje dvije riječi: "Možda".

  Dijelite na društvenim mrežama:

  Povezan
  Dodge Dart (`Dodge Dart`): specifikacije, cijene i recenzije (fotografija)Dodge Dart (`Dodge Dart`): specifikacije, cijene i recenzije (fotografija)
  Pregled najnovije generacije Dodge DurangoPregled najnovije generacije Dodge Durango
  Pregled Dodge MagnumPregled Dodge Magnum
  Dodge Ram 3500 - kamion ili automobilDodge Ram 3500 - kamion ili automobil
  Dodge Neon: specifikacije i opis jednom popularnog američkog sedanaDodge Neon: specifikacije i opis jednom popularnog američkog sedana
  Tehničke karakteristike automobila "Dodge Intrapid"Tehničke karakteristike automobila "Dodge Intrapid"
  Najcjenjeniji motocikli: top 10 popularnih modelaNajcjenjeniji motocikli: top 10 popularnih modela
  Auto alarm Tomahawk TZ-9030: korisnički priručnik, mišljenja korisnikaAuto alarm Tomahawk TZ-9030: korisnički priručnik, mišljenja korisnika
  `Dodge Caliber`: ugađanje, opis, prednosti i nedostaci auto`Dodge Caliber`: ugađanje, opis, prednosti i nedostaci auto
  Kako onemogućiti signalizaciju "Tomahawk" bez ključnog ključa?Kako onemogućiti signalizaciju "Tomahawk" bez ključnog ključa?
  » » Nepobjedivi Dodge Tomahawk
  LiveInternet