Pokloni za trudnice: što odabrati i što da se molim?

Status žene tijekom trudnoće

sadržaj

  nepredvidljiv. Njezino raspoloženje mijenja vrlo brzo. Može se nasmiješiti, a minutu kasnije plakati. Bliski ljudi: muž, roditelji, prijatelji pokušavaju podupirati buduću majku koja je u zanimljivom položaju. Dobar dar trudnoj ženi je sjajan način pokazati joj koliko ga volite i cijenite. Samo pokupite dar koji trebate pažljivo, tako da će definitivno svidjeti budućoj mumiji. Istina, vrlo je teško to učiniti - ne znate kako će reagirati trudnica na ovoj ili onoj ponudi.

  Trudnoća je stanje žene koja ima svoje osobine. Stoga je vrlo važno odabrati pravu stvar koju treba dati trudnoj ženi. Obični darovi ovdje više nisu prikladni, jer dok čeka dijete, ukusi žene mogu dramatično promijeniti. Omiljeni parfem - biti će odvratno smrdljiv, a vaš omiljeni traperice - svaki dan će biti bliže i bliže. Ako odlučite dati cvijeće ili voće, odaberite ih s velikim oprezom, jer oni mogu uzrokovati alergije. Kozmetika i kreme pripadaju istoj kategoriji.

  Kako biste izbjegli neugodnu situaciju, pitajte trudnicu što želi. Idete s njom u dućan, a ona će odabrati dar za nju. To može biti potpuno neočekivano za vašu percepciju, a za nju to će biti najbolji dar na svijetu.

  Zašto donirati odjeću za trudnice?

  Ako želite iznenađenje, započnite odabir darova za trudnice u odjelu odjeće. Ovo je sjajna ideja. Sada veliki broj trgovina, gdje možete odabrati velike darove za trudnice. Odjeća je izrađena od prirodnih tkanina, svijetla, vrlo ugodna na dodir i ne nadražuje kožu. Ne smijemo zaboraviti da rublje u trudnicama treba biti poseban. Naravno, odjeću je bolje odabrati zajedno.

  Kućanski aparati - izvrstan dar!  Multivarijat, miješalica, parobrod su i dobri darovi za trudnice. Pomoću ovih kućanskih aparata možete olakšati njezin rad prije i poslije rođenja djeteta. A zauzvrat će vas razmaziti ukusnim i zdravim jelima. Te su stvari korisne kada se dijete rodi. U multivarteru možete kuhati kašu, miješalica brzo prereže proizvode u homogenu masu, au dvostrukom kotlu dobivate korisno povrće bez dodavanja ulja.

  Pokloni za zdravlje.

  Gimnastička lopta, ortopedski jastuk ili sezonska karta za bazen - vrlo korisne darove za trudnice. Oni će omogućiti ženi da se održi u dobrom fizičkom stanju prije i poslije poroda. Ortopedski jastuk pomoći će da se lako spavaju i opustite nakon napornog, stresnog dana. Lopta za fitnes Naširoko se koristi za gimnastiku trudnica. Bit će pogodno za guranje bebe i sudjelovanje u gimnastici za novorođenčad. I plivanje pomaže ojačati sve mišiće buduće majke, uključujući one koji su izravno uključeni u proces porođaja.

  Pokloni za dušu.

  Možete se povući iz pravila i otići s ženom u kazalište, kino, raznovrsnu predstavu ili Filharmoniju za klasičnu glazbu. To su također vrlo dobri darovi za trudnice. Znanstveno je dokazano da dijete čuje sve u utero. Klasična glazba razvija kreativni potencijal djeteta. Naravno, film bi trebao biti pozitivan, na primjer, komedija ili crtani film. Dakle, žena i dijete dobit će mnogo pozitivnih emocija i koristi od ovog događaja. Nije li to dar? Naravno, trebate se posavjetovati s trudnicom, iznenada joj se ne sviđa vaše iznenađenje.

  Svaki dar iz srca donijet će mnoge pozitivne emocije za buduću majku i dijete, jer trudnica, vrlo je važno osjećati se voljenima i potrebama posebno u ovom trenutku života.

  Dijelite na društvenim mrežama:

  Povezan
  Koliko tjedana dijete počinje kretati na prvom i sljedećem trudnoći?Koliko tjedana dijete počinje kretati na prvom i sljedećem trudnoći?
  Može li trudnice imati role? Otkrit ćemo!Može li trudnice imati role? Otkrit ćemo!
  Što trudnice ne mogu jesti. Voće i namirnice koje treba izbjegavati tijekom trudnoćeŠto trudnice ne mogu jesti. Voće i namirnice koje treba izbjegavati tijekom trudnoće
  Limun tijekom trudnoće. Čaj s limunom u trudnoćiLimun tijekom trudnoće. Čaj s limunom u trudnoći
  Navel tijekom trudnoće. Uzroci boliNavel tijekom trudnoće. Uzroci boli
  Kako razumjeti da se želudac spušta? Koliko je preostalo prije isporuke, ako je trbuh spuštao?Kako razumjeti da se želudac spušta? Koliko je preostalo prije isporuke, ako je trbuh spuštao?
  Mogu li završiti u trudnoći: savjeti i upozorenjaMogu li završiti u trudnoći: savjeti i upozorenja
  Kada trbuh počinje rasti tijekom trudnoće (drugi)? Fotografija tjednima, recenzije trudnih majkiKada trbuh počinje rasti tijekom trudnoće (drugi)? Fotografija tjednima, recenzije trudnih majki
  Mogu li se zatrudnjeti? Što se može i ne može učiniti za trudnice?Mogu li se zatrudnjeti? Što se može i ne može učiniti za trudnice?
  Braxton-Hicksove kontrakcijeBraxton-Hicksove kontrakcije
  » » Pokloni za trudnice: što odabrati i što da se molim?
  LiveInternet