Am je akord koji svi znaju

Teško je pronaći nekoga tko nije uzeo gitaru barem jednom u životu. A među onima koji su ga uzeli, nemoguće je naći nekoga tko nije vidio kako izgleda ak Am.

S ovim akordom obično počinje trening početnike gitarista na instrumentu. Am je konstruiran na ovaj način: 1. mod 2. stringa, 2. harmonika trećeg niza i treći način 4. stringa. Kada istodobno stisnete sve ove frets, možete držati desnu ruku na žice i izvaditi akord Am. Lako je.sam akord

Am - akord ne samo jednostavan, nego i neophodan za bilo koji, čak i najjednostavniji sklad. Ako uzmete u obzir tablature popularnih modernih pjesama, Am će biti gotovo u svakom.Iz glazbene točke Am treba zvati "Maloljetnik", pa ako čujete taj izraz, a zatim se ne izgubite, to je isti akord.

Obitelj malih akorda, uz Am, uključuje mnoge druge različite konsonance i sedme akorde. Sedam akorda na papiru može se razlikovati po slici 7 u imenu.

Za one koji imaju jednostavan dom akustična gitara, akord Am može postati nekakav način da se protežu prstima, jer to možete igrati ne samo u uobičajenom položaju, već i barem na visokim nosačima. Početnici, naravno, ništa neće raditi bez dugotrajne obuke. Ali rezultat, ako stavite vrijeme i ustrajnost u proces učenja, bit će impresivan.

Da, to je korisno imati na umu da Am - akord „ubojica”, koja je, sa svojim pomoći, kao i DM E, može se reproducirati, pod određenim uvjetima, pola repertoar Beatlesa. O izvornom tonalitetu, naravno, moramo zaboraviti, ali prijatelji će biti iznenađeni.gitarski akord

Usput, potpuno smo zaboravili na izbor glazbenog instrumenta. Jedna je stvar ako se trebate pratiti kod kuće ili u društvu prijatelja. Puno drugačije, sve će biti slučaj ako želite javno govoriti. Ako u prvom slučaju s klasičnom gitarom najlonskih žica, čiji zvuk je prilično tih i zasićen, a zatim za drugu potrebnu gitaru s tijelom u obliku dreadnoughta i suženim vratom. Da, „Dreadnought” uzeti Barre mnogo lakše, međutim, najjednostavnije Am-akord, s kojim smo počeli, može pretvoriti ovdje u potpunosti izvoditi kao uska grla od prstiju su staviti i na drugi način, zbog čega je potrebno da postane stalni nadzor lijevu ruku.

Mnogi bi saznali da je „Dreadnought” igrati teže, hvata nastavu i postati basista, ali to je pogrešno, jer je teže u početku, lakše kasnije. Slažem se da dobivanje dodatnih vještina igranja na akustičnoj gitari mnogo je bolji u pogledu perspektive.akord am

Pa, saznali smo da je Am-akord vrlo lako igrati i popularan kod gotovo svih. Ako se odlučite za naučiti svirati klasičnu gitaru - ti i kartica u ruci, jer je rezultat, u konačnici, ovisi samo o vama, točnije od vaše sposobnosti da učiti i usavršavati se. Ne uvijek vlasnici skupih gitara postaju stručnjaci. Ova kvaliteta dolazi samo na vrijeme - prvo morate barem naučiti uzeti Am i naučiti ostatak jednostavnih akorda, a tehnika, poput iskustva, dolazi s vremenom.

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Ima li Moskva potreban sjeverozapadni akord?Ima li Moskva potreban sjeverozapadni akord?
Abnormalni akord u srcu - je li opasno?Abnormalni akord u srcu - je li opasno?
Duljina akorda: osnovni pojmoviDuljina akorda: osnovni pojmovi
Koji je krug kao geometrijska figura: osnovna svojstva i osobineKoji je krug kao geometrijska figura: osnovna svojstva i osobine
Poprsje gitare kao lijep način učenja glazbePoprsje gitare kao lijep način učenja glazbe
Bilješke o gitari. Raspored bilješki na gitariBilješke o gitari. Raspored bilješki na gitari
Uskladite gm na gitari. Kako postaviti akord gm?Uskladite gm na gitari. Kako postaviti akord gm?
Finger akordi. Akordni prsti za gitaruFinger akordi. Akordni prsti za gitaru
Bar na gitari. Osnove i tehnikeBar na gitari. Osnove i tehnike
Uvodni sedmi akord: što je to, što, kakav tretman i dopuštenje imaju?Uvodni sedmi akord: što je to, što, kakav tretman i dopuštenje imaju?
» » Am je akord koji svi znaju