Aparat za kavu `Bosh`: odabiremo kućnog pomoćnika

Ne tako davno na našem tržištu postoji aparat za kavu "Bosch". Kakve su to instrumente, koje su njihove prednosti nad svojim kolegama u polju "kave"? Razmotrimo ove uređaje detaljnije.

Osnovni asortiman

U CIS zemalja isporučuju tri serije BOSCH aparata za kavu. Najviše proračunski model je kompaktni TAS20. Aparat za kavu "Bosch" srednje klase-TAS40 i, konačno, najnaprednija verzija-TAS65. Ovi strojevi pripremaju istu količinu kvalitetne kave. Međutim, postoje razlike u sustavu upravljanja. U jeftinom modelu TAS20, izgleda malo jednostavnijim, osim toga, njezin spremnik je manji od onog "sestara".

Načelo radaAparat za kavu "Bosch Tassimo" može kuhati oko trideset različitih pića. Aparat za kavu Bosch TassimoMeđutim, samo je deset njih prodano u CIS-u. Ljubitelji toplih napitaka mogu se pripremiti kao obični espresso i latte-macchiato, cappuccino, vruća čokolada Budući piće se učitava u posebne kapsule ili T-diskove. Ispisuje crtični kod usluge koji čita aparat za kavu. Ovdje su informacije o količini vode, temperaturi koju treba zagrijati i koliko vremena kuhati. Nakon završetka kuhanja, korisnik može ručno razrijediti pretjerano jak napitak.

Aparat za kavu "Bosch" može koristiti mlijeko. To je koncentrirano, ali tekuće, učitano u posebne kapsule. Spremnik s mlijekom stavlja se u aparat za kavu nakon pripreme osnovnog napitka.

Pozitivni aspekti

Stroj za kavu "Bosch" priprema ukusno, aromatsko piće visoke kvalitete. Možda je malo slabiji od one koja je kuhana u klasičnom "velikom" aparatu. Međutim, za one koji ne dostižu fanatizam, ova je opcija najodgovornija. Za mnoge kupce, cijena može biti presudni faktor. Znajte da je cijena ovog uređaja, ovisno o modelu, dva do četiri puta niža od "klasika".

Aparat aparata za kavu BoschMeđu prednostima je jednostavnost rada - dovoljno je pritisnuti jedan gumb na kućištu i povremeno sipati filtriranu vodu u poseban spremnik. Briga za takav aparat za kavu je jednostavna - dolazi s T-diskom koji uključuje proces samočišćenja. Oni koji žele mogu oprati neke dijelove uređaja u perilici posuđa.

Aparat za kavu BoschVažna prednost je brzina kojom se pripremaju mirisni napitci. Obična kava koju će ovaj stroj učiniti za minutu, a vi ne morate stati i čekati dok možete obavljati svoj dnevni posao. Ova je prednost osobito važna ujutro kada osoba ide na posao. Brzo kuhajte i cijenite uredsko osoblje - ne trebate dugo čekati dok se kava ne kuha za veliku momčad.

Negativni aspekti

Stroj za kavu "Bosch" također ima minus. Glavna je prilično velika cijena za T-diskove. Međutim, ako pijete kavu nerijetko, proračun neće biti posebno pogođen.

Ukratko

Na temelju gore navedenog možemo reći da je aparat za kavu "Bosch" - izvrsno rješenje za ljubitelje mirisnog napitka, koji ne želi puno vremena da ga priprema.

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Latte macchiatoLatte macchiato
Latte - recept za ljubitelje kaveLatte - recept za ljubitelje kave
Pijte aparat za kavu. Odabrali smo ispravnoPijte aparat za kavu. Odabrali smo ispravno
Stroj za kapsulu: recenzije kupaca. Je li vrijedno kupiti aparat za kavu kapsule?Stroj za kapsulu: recenzije kupaca. Je li vrijedno kupiti aparat za kavu kapsule?
Kapsule Tassimo za aparate za kavu: recenzijeKapsule Tassimo za aparate za kavu: recenzije
Kapsule `Tassimo` za aparat za kavu: recenzijeKapsule `Tassimo` za aparat za kavu: recenzije
Kava za dom: pregled, opis, vrste, proizvođači i recenzijeKava za dom: pregled, opis, vrste, proizvođači i recenzije
Automatski aparati za kavu: izbor marke, opis, recenzijeAutomatski aparati za kavu: izbor marke, opis, recenzije
Squesito kapsule za aparate za kavu - jamstvo pripreme ukusne kaveSquesito kapsule za aparate za kavu - jamstvo pripreme ukusne kave
Aparat za kavu `Tassimo`: upute i odgovoriAparat za kavu `Tassimo`: upute i odgovori
» » Aparat za kavu `Bosh`: odabiremo kućnog pomoćnika
LiveInternet