Proizvodi protiv celulita: pilingovi, maxi, gelovi

U suvremenoj kozmetologiji postoji velika raznolikost svih vrsta anticelulitnih proizvoda: maske, pilingovi, kreme, gelovi, serumi i slično. Svi se razlikuju po cijeni i proizvođaču, ali svi anticelulitni proizvodi se izrađuju na osnovi iste aktivne komponente.

Treba napomenuti da je željeni efekt možete dobiti bez kupnje najskuplje kreme (maske, piling, itd), te korištenjem anti-celulit sredstava redovito i kombinirajući ih s pravilnom prehranom i masažu.

Proizvodi protiv celulita

Anti-celulitni piling

U pravilu, pilingovi s anti-celulitnim efektom sadrže ekstrakte raznih ljekovitih biljaka i abrazivnih tvari (sol, gusta kava ili kamenčići od voća). Možete sami pripremiti piling. Na primjer, narežite mrkve na veliku rešetku i umiješajte ga u jednakim dijelovima s mangom. Nanesite piling na problematična područja i masaža nekoliko minuta s četkom, rukom ili prstima za masažu. Zahvaljujući pilingu, krv teče na problematična područja i ljušti mrtvu kožu.Maske protiv celulita

Maske se primjenjuju na problematična područja nakon što su tretirane pilingom. Kao maska ​​možete koristiti razne gline ili kućne lijekove (kava). Kako bi se povećala učinkovitost maske, možete omotati tijelo s filmom hrane, stvarajući tako "efekt staklenika". Takvi omoti doprinose brzom uklanjanju viška tekućine, smanjenju natezanja i poboljšanju cirkulacije krvi. Ako redovito radite ovaj postupak, celulit na koži postat će manje izražen.

Kreme i gelovi protiv celulita

Recenzije proizvoda protiv celulita

Samo konzistencija razlikuje ove anticelulitne proizvode. Recenzije o njima uglavnom su pozitivne. Aktivni sastojci u tim vozilima su morske trave ekstrakt, mesara, ljute papričice, divlji kesten, Mate, tigar trave, ulje jojobe, arnika, avokado ulje.

Krema se najbolje primjenjuje laganim pokretima masaže ili ručnim mazalicama.

Banke protiv celulita

Vakuumske banke jednostavno stavljaju problematična mjesta na kožu i vode ih kroz tijelo. Ovaj postupak može smanjiti bolove. Postoje, međutim, neka ograničenja: oni se ne mogu staviti na mliječne žlijezde, kralježnicu i područje srca.

Silikonske limenke su jednako učinkovite kao i drugi proizvodi protiv celulita, uz redovitu primjenu. Koriste se na istom načelu kao i one u vakuumu.

Nakon postupka mogu masaže preporučujemo izradu pilinga iz kave, eteričnog ulja i cimeta. Neće biti suvišno i koristiti krema protiv celulita s vitaminom E.

Banke protiv celulita

Kao što vidite, proizvodi protiv celulita su vrlo široko zastupljeni. Različite metode borbu protiv celulita mogu se kombinirati za veću učinkovitost. Glavna stvar je da svi postupci provode tečajevi.

I zapamtite: nitko, ni najskuplji postupak neće vas spasiti od ovog problema zauvijek. Da, liječenje će učiniti vaš kukovi i stražnjice elastične i lijepa, ali napustite sport i zaboravite na ograničenja u hrani, jer će se celulit opet vratiti.

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Piling za vlasište ubrzava rast kosePiling za vlasište ubrzava rast kose
Najbolje maske protiv akni kod kućeNajbolje maske protiv akni kod kuće
Anti-celulitna krema - savjet i preporuka za uporabuAnti-celulitna krema - savjet i preporuka za uporabu
Kako napraviti anti-celulit scrubs u kućiKako napraviti anti-celulit scrubs u kući
Banana masaža od celulitaBanana masaža od celulita
Kako pripremiti pilinga kod kućeKako pripremiti pilinga kod kuće
Lijek za celulit kod kuće: jednostavni receptiLijek za celulit kod kuće: jednostavni recepti
Djelotvorno kućno pilingDjelotvorno kućno piling
Kako se nositi s celulitom u kući? Najbolji način je omatanjeKako se nositi s celulitom u kući? Najbolji način je omatanje
Glina iz celulita je 100% -tni rezultatGlina iz celulita je 100% -tni rezultat
» » Proizvodi protiv celulita: pilingovi, maxi, gelovi
LiveInternet