Kako crtati ribu i akvarij - dvije majstorske klase

Ako dijete odrasta u obitelji, prije ili kasnije roditelji će se suočiti s takvim pitanjem: "Kako nacrtati ribu?" A ne uvijek sami odrasli znaju odgovor na njega. Stoga, ovaj članak daje podrobnu uputu o objašnjavanju kako nacrtati ribu i kako opisati akvarij bez umjetnika.

sadržaj

  kako crtati ribuSmiješne ribe u dizajnu stana

  Znanje o tome što, kako crtati ribu, može biti korisno i za registracija dječje sobe, na primjer, za crtanje smiješnih slika na pozadinu. Ukrašavanje sa slikama morskih stanovnika kupaonice ili izravno na unutarnjoj površini kupelji učinit će ovu sobu atraktivnim i jedinstvenim. I možete napraviti čudnu svjetiljku, zalijepljenu na njemu izrezati iz filma morske zvijezde i dupina, riba i algi. Neke iglice su u stanju izvesti goblene i tepisi. Koristeći smiješnu smiješnu ribu kao junake svojih djela, moći će stvoriti jedinstvenu jedinstvenu zidnu podlogu ili pokrivač na krevetu ili kauču.

  Majstorska klasa na crtanju ribe

  nacrtaj ribu1. Nakon pažljivog pregleda slike pridružene članku, morate slijediti njegove upute. Budući da je najlakši način za crtanje ribe, počevši od ovalnog ili kružnog kruga, najprije morate nacrtati krug (ili ovalni) s olovkom, prekriženu linijom pod blagim kutom paralelno s ravninom. Crtanje pomoću jednostavne olovke s tankim isprekidanim crtama, s gumenom ručicom na ruku.

  2. Drugi korak će biti dizajn konture tijela ribe: trebate izraditi izbočine na stražnjoj strani, produljiti "njušku", izrezati usta i napraviti rep.

  3. Treći korak je obris gornje peraje. Formirane su i komore i prednja donja peraja.

  4. Sada možete staviti na sliku oku ribu, trake u rep i peraje.

  5. Radar treba ukloniti sve pomoćne vodove, a glavni krug s olovkom uz pritisak.

  6. U boji ribe mogu biti boje i markeri, kao i obojene olovke.  To je tako jednostavno i jednostavno možete privući hladnu, sjajnu ribu!

  Učiteljska klasa crtaći okrugli akvarij

  Ako netko brine o tome kako nacrtati akvarij s ribom, onda bi trebao koristiti ovu majstorsku klasu. Crtanje bi također trebalo biti učinjeno jednostavnom olovkom s isprekidanim linijama - bez pritiska, tako da možete lako ukloniti sve pomoćne linije gumicom.

  kako crtati ribu1. Pokrenite postupak crtanja slijedi iz obrisa ovalnog.

  2. Sljedeći, početnik umjetnik ukrašava vrh akvarija - "grlo" kapaciteta.

  3. Ova faza uključuje dizajn površine vode i debljinu stakla - paralelno sa zidovima akvarija, izvući dio kruga koji se ne zatvara na dnu u blizini dna i iz gore se izvlači lagano konkavnu liniju.

  4. Umjetnik, oslanjajući se na svoju maštu, opisuje pjeskovito dno i alge.

  5. Raščići se uklanjaju pomoćne linije, svjetliju prikazuju glavnu boju.

  6. Prilikom slikanja slike treba napomenuti da se u sredini prikazanog predmeta mora naljutjeti odsjaj, tako da je u ovom trenutku boja manje zasićena ili potpuno odsutna.

  7. Ako želite, ribe se mogu staviti u akvarij bilo od kornjača, školjaka ili puževa. O tome, kako crtati ribu, možete učiti iz prethodne majstorske klase.

  Sada ostaje samo za sušenje crteža, umetnite ga u okvir i objesite ga na zid - neka to ugodi svakome, daju dobre raspoloženje i ukrasite sobu.

  Dijelite na društvenim mrežama:

  Povezan
  Kako nacrtati konje u različitim tehnikamaKako nacrtati konje u različitim tehnikama
  Kako napraviti ribu iz papira: majstorska klasaKako napraviti ribu iz papira: majstorska klasa
  Kako kuhati ribu u tijesto je brz i ukusan.Kako kuhati ribu u tijesto je brz i ukusan.
  Kulinarske trikove: kako očistiti ribuKulinarske trikove: kako očistiti ribu
  Pecite ribu u pećnici s povrćem. Najukusniji receptiPecite ribu u pećnici s povrćem. Najukusniji recepti
  Riba za mali akvarij: kako odabratiRiba za mali akvarij: kako odabrati
  Recepti za ribu marinirani su.Recepti za ribu marinirani su.
  Što vam je potrebno za kućni akvarij? Kako odabrati ribu i organizirati ga "kuću"Što vam je potrebno za kućni akvarij? Kako odabrati ribu i organizirati ga "kuću"
  Dekoracija za akvarij: korištenje prirodnih materijala i pravila za njihovu pripremuDekoracija za akvarij: korištenje prirodnih materijala i pravila za njihovu pripremu
  Pečenje krušne peći u pećnici: tajne kuhanja.Pečenje krušne peći u pećnici: tajne kuhanja.
  » » Kako crtati ribu i akvarij - dvije majstorske klase
  LiveInternet