Potvrde za žene svaki dan: za samopouzdanje, uspjeh, zdravlje

Što je afirmacija za žene? To nije samo način da podignete svoje duhove, već i način poboljšanja vašeg života. Samoizražavanje radi čuda, kažu psiholozi. Zato pokušajte ponoviti pozitivne izjave u roku od mjesec dana. I nakon što shvatite da metoda radi, više se nećete moći žaliti na život. Nemoj odgađati ništa za sutra, promijenite danas. Tako je jednostavno.

Uspjeh

Bojite li se da ćete napustiti kuću i skliznuti na cestu? Ili se možda bojite teškog razgovora s šefom? Ne brini. Treba imati na umu da je pozitivan stav već pola uspjeha. Koje afirmacije za žene mogu biti izrečene da se prilagode pozitivnom valu?

 • Ja sam uspješan, a cijeli svemir spreman mi je pomoći.
 • Život priprema mnoštvo malih iznenađenja i svakodnevno ih pronaći.
 • Sve u životu je lijepo, ja sam uspješan i blistav.

Glavna stvar u takvim izjavama je ne koristiti čestice ne. Zaboravi negaciju. Ne može se samo govoriti naglas, već ih treba pokušati izbaciti iz misli. Ako želite da sve riješi, samo stvorite misao. Nemojte napraviti pozitivnu izjavu putem poricanja. No, kako bi dan bio dobar, nije dovoljno samo reći pozitivne afirmacije. Još moramo vjerovati u njih. To znači da se vaše riječi ne bi trebale suprotstaviti postupcima.

Za zdravlje

Gotovo sve ljudske bolesti mogu se izliječiti pozitivnim tvrdnjama. Uostalom, naše bolesti su uvrede, nesporazumi i loši stavovi. Dakle, naš podsvjesni um razgovara s nama. Ali mnogi ljudi ne znaju slušati. Što mislite o afirmacijama za žene u zdravstvu?

afirmacije za samopouzdanje žena
 • Imam zdravo i lijepo tijelo.
 • Volim svoje tijelo.
 • Jedem ukusnu i zdrave hrane.
 • Imam dobru probavu i dobar san.

Dođite s pozitivnim izjavama na temelju situacije i onoga što vam je potrebno sada. Ako patite od problema pretilosti, a ne možete se prisiliti na dijetu, počnite davati izjave o pravilnoj i ukusnoj hrani. Zatim kuhajte jelo od pečenog povrća. Vjerujte mi, oni će postati više ukusni ako ste se postavili cijeli dan za korisnu večeru ili večeru.

Ako imate poteškoća sa spavanjem, kažite sebi da dobro spavate. I to treba napomenuti da kad legneš u krevet, a opet ne mogu spavati, potrebno je izreći tvrdnju da će brzo zaspati. Ovaj samo-prijedlog ponekad djeluje čak i bolje od tableta za spavanje.

Podignite duhove

Ako svaki dan se probudite spor, a da ne morate ništa snaga, to bi trebalo preispitati svoj stav ujutro i vratiti u život. Nakon svega, morate shvatiti: kako se postaviti, kako dan prolazi.

afirmacije za gubitak težine za žene

Stoga afirmacije za žene ujutro trebale bi biti pozitivne. Takve izjave možete reći za doručak. Umjesto da misliš da ćeš kasniti za posao danas, pokušajte reći:

 • Osjećam se dobro i spavam dobro.
 • Ne postoji ništa bolje od ove šalice kave i ukusnih kolačića.
 • Dan će proći dobro i prema planu.
 • Osmijeh je moje glavno oružje.

Zapamtite: sve što kažete bit će poslano kao zahtjev za svemir. Stoga, pažljivo rukovati svojim mislima. I zapamtite, češće ponovite potvrdu, brže će stupiti na snagu. Ali uvijek biste trebali slijediti osnovna pravila. Izjava bi trebala biti pozitivna i dodirnuti vas osobno. Ni u kojem slučaju nitko ne želi zlo. Sjeti se da ne možete graditi sreću na tuđoj nesreći.

Na gubitak težineKoje izjave najčešće rade žene? Pa, naravno, to je potvrda gubitka težine. Za žene ova je tema jedna od favorita. Nevjerojatno je kako osoba može biti stalno nezadovoljna samim sobom. Slim mlada dama će tražiti sudbinu da bude još tanji sve dok tijelo ne pretvori u kostur. I nakon ove anoreksične patnje djevojka će pokušati dobiti na težini. Nemoj se dovesti ovamo. Biti u stanju stati na vrijeme. Affirmations za svaki dan za žene za mršavljenje:

 • Moje tijelo je vitko i lijepo.
 • Moji podkachennye stražnjice dovode sve do zanosa.
 • Volim trening i pohađam ih svaki dan.
 • Uživam jutarnje vježbe.

Ako se prilagodite treningu na pozitivan način, za vas, odlazak u teretanu neće izgledati ništa nadnaravno. Stoga budite strpljivi i pokušajte se uvjeriti da su strojevi za vježbanje i dijeta te stvari koje vam pružaju pravi užitak.

pozitivne afirmacije za žene

Na samopouzdanje

Da biste postali snažna osobnost, najprije morate vjerovati u sebe. Kako to može učiniti slaba žena? Svaka osoba ima uspjehe i postignuća koja mogu biti ponosni. Dakle, ne oklijevajte ih pisati u afirmacijama za svaki dan. Za žene da pročitaju nekoliko puta njihov uspjeh neće biti teško. A učinak može biti zapanjujući. Uostalom, ako ste uspjeli postići nešto jednom, onda ne bi bilo teško ponoviti prošli uspjeh. Dakle, bit će moguće postići više. Potvrde o samopouzdanju za ženu:

 • Ja sam jaka žena i uspijem.
 • Ja sam 100% siguran u sebe.
 • Sam bio u mogućnosti postati viši menadžer. Dakle, mogu postati voditelj odjela.
 • Ja sam čovjek s velikom voljom volje.

Pokušajte biti iskreni. Uostalom, istina je uvijek lakše vjerovati. Dakle, ako ste sivi miš, nemojte zamisliti vuka. Počnite postati snažna osoba, a samopouzdanje će doći sama po sebi.

pozitivne afirmacije za žene

Na sreću

Pozitivne afirmacije za žene su takve izjave koje pomažu vjerovati da će dan biti divan, a cijeli tjedan, a s njim će mjesec dana biti sretan. Samo je vjerovati u njega i tako će se dogoditi. I kako biste se sami pomogli u uspjehu, ne zaboravite svakodnevno prakticirati afirmacije. Oni mogu biti takav plan:

 • Imam sreće i imam posla za koje se obvezujem.
 • Volim život, a sudbina me voli.
 • Uvijek sam u dobrom raspoloženju.

Ako se prilagodite pravom valu, onda će sve biti jako dobro. Pokušajte i uvjerite se sami.

pozitivne afirmacije za žene

Voljeti

Pozitivne afirmacije za žene korisne su za prakticiranje i ljubav. I kao privlačnost suprotnog spola vlastitoj osobi, i voljeti sebe. Uostalom, trebalo bi shvatiti da ako vam se ne sviđa, onda vam se drugi neće svidjeti. Muškarci vole lijepe djevojke koje trebaju tražiti. A ako će djevojka na prvi pogled rumeniti, ovo je vrlo malo ljudi. Zato podignite samopoštovanje, a onda sigurno možete olujiti muška srca. Evo primjera afirmacija:

 • Ja sam magnet za muškarce.
 • Ja sam lijepa, pametna, dobro njegovana djevojka.
 • Zanimljivo je komunicirati sa mnom.
 • Privucam samo dostojne ljude u svoj život.

Zapamtite da nakon što se uvjerite da ste žena koja je dostojna ljubavi, možda želite promijeniti nešto u svom izgledu. Nemoj odoljeti ovom impulsu. To će vam pomoći da se promijenite na bolje.

afirmacije za svaki dan za žene

Za novac

Potvrde uspjeha za žene prvenstveno se odnose na materijalno blagostanje. Stoga ne oklijevajte pitati svemir ne samo za sreću i uspjeh, nego i za novac. Uostalom, jednostavno je nemoguće voditi vrijedno postojanje bez njih. Nemojte se sramiti zbog toga. Primjeri afirmacija za privlačenje novca:

 • Bogata sam i mogu kupovati.
 • Ne moram brojati financije, imam dovoljno za sve.
 • Dobivam dobro i dobijam dobru financijsku pomoć od mog čovjeka.

Potvrde možete sigurno potvrditi, od kojih izvora planiraš ostvariti dodatne prihode. Istina, to nije nužno. Ako vam je i dalje teško pronaći takva mjesta, možete jednostavno izgovoriti izjavu da primate novac iz različitih izvora. I to će raditi.

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Tko je pomogao afirmacijama: recenzijeTko je pomogao afirmacijama: recenzije
Što je potvrda za prikupljanje novca?Što je potvrda za prikupljanje novca?
Kako postati podebljano?Kako postati podebljano?
Rezultat je glavna komponenta uspjehaRezultat je glavna komponenta uspjeha
Potvrde o uspjehu i uspjehu i prosperitetu Natalia Pravdine i Louise Hay.Potvrde o uspjehu i uspjehu i prosperitetu Natalia Pravdine i Louise Hay.
Smiješni pozitivni motivatori - životna plutača u vrtlozima života!Smiješni pozitivni motivatori - životna plutača u vrtlozima života!
Kako postati uspješna osoba: put do uspjehaKako postati uspješna osoba: put do uspjeha
Muško nevjerstvo, ili Kako preživjeti izdaju njezina supruga?Muško nevjerstvo, ili Kako preživjeti izdaju njezina supruga?
Život se može promijeniti na bolje.Život se može promijeniti na bolje.
Pozitivan stav - osnova sretnog životaPozitivan stav - osnova sretnog života
» » Potvrde za žene svaki dan: za samopouzdanje, uspjeh, zdravlje
LiveInternet