Pregledajte Honda CB400SF - univerzalni, pretenciozni i lijepi bicikl

Honda CB400 se pojavila na domaćem tržištu Japana u dalekom 1992. Model je počeo uživati ​​široku popularnost od samog početka. Motocikl je dizajniran da zamijeni moralno zastarjelu SV-1 seriju. Unatoč činjenici da su konceptualno motocikli bili vrlo slični, Honda CB 400 je imao mnogo karata protiv svog prethodnika. Motor, na primjer, postao je pouzdaniji. Čini se da je Honda već poznata po svojoj kvaliteti performansi, no ovdje su Japanci uspjeli nadmašiti sebe. Često možete čuti povratne informacije od vlasnika koji se pohvaljuju da je njihova Honda CB400sf s četverocilindričnim in-line motorom rana više od stotinu tisuća milja bez nadogradnje.

honda cb400sf

Ergonomija motocikla drži se na dobroj razini. Mala širina olakšava kretanje u gradu, slijetanje je namijenjeno ljudima od 160 do 190 centimetara u visini. Na stazi se motocikl također pokazuje dobro, iako ako želite brzine blizu maksimuma (za ovaj bicikl 190 km / h), bit će razumno instalirati vjetrobransko staklo. Na brzini krstarenja potrebama u njemu se više ne osjeća.honda cbMotocikl je neočekivano dinamičan - 190 km / h - visoka traka za motocikle od 400 ccm, a ubrzanje do stotinu obavlja se za 4,5 sekundi. Nije iznenađujuće, jer je Honda CB400sf motor re-motor poznatog sportskog bicikla CBR 400 RR. Ali, za razliku od njegovog "tatu", ovaj motor se povoljno razlikuje od prijatelja razreda lijep, relativno velik, potisak na dnu. Kočnice moraju odgovarati takvoj brzini. Honda CB400sf ima snažan prednji 280 mm dvosmjerni disk i stražnji single-disk, promjer 235 mm, kočnice. Ovako snažna konfiguracija bez smetnji savijena je biciklima. Honda CB400sf troši malo - 4-8 litara na sto kilometara, ovisno o brzini i stilu vožnje.

Dizajn moto motivira klasike, pa stoga smatra besmrtnim. Čiste, laconic linije iznenađujuće kombiniraju s modernim dodir i zahtjev za smjelost. U shemi boja su mirni i tamni, i svijetle boje. Općenito, motocikl izgleda bogato i impresivno, unatoč "djeci volumena".

Ali bez obzira koliko je dobar koncept, vrijeme će i dalje učiniti nevažno. Honda CB400sf također bi bila bolesna ako se uopće ne bi razvila.

Godine 1999. tvrtka je objavila potpuno revidirani tehnički Onda CB 400 Vtec.

onda cb 400 vtecNovost je utjelovila sve najnovije trendove u izgradnji motora. Motor sada radi prema zanimljivoj shemi - do 7000 okretaja 2 ventila po cilindarskom radu, a nakon - 4 (zove se takav sustav Vtec - stoga naziv modela). Također, odvod je opremljen 32-bitnim prekidačem i rasplinjačem s senzorima položaja ventil za gas. Provedba ovih tehničkih rješenja značajno je povećala gospodarstvo bicikla i njegove dinamičke karakteristike. Sada 400-cc jedinica pliva poput 600!

U 2005, modifikacija Honda CB 400 Super Four Bold`or (što možete cijeniti na fotografiji). Glavna razlika je prisutnost prednjeg dijela. To je dodalo dizajn konstrukcije ozbiljnosti i modernosti, a također je vozilo pri velikim brzinama ugodnije.

Honda tradicionalno proizvodi vrlo kvalitetne i pouzdane motocikle. Serija CB400 je svestrana i svestrana - pomno gledajući, pronaći ćete upravo ono što trebate.

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Honda CB 600 - ažurirana verzija opcije proračunaHonda CB 600 - ažurirana verzija opcije proračuna
Honda CBR 400 - univerzalni osvajač cestaHonda CBR 400 - univerzalni osvajač cesta
Honda CB 750 - motocikl koji ne zna vrijemeHonda CB 750 - motocikl koji ne zna vrijeme
Opis motora Honda Shadow 400Opis motora Honda Shadow 400
Motocikl Honda CBR600RR - na rubu ludilaMotocikl Honda CBR600RR - na rubu ludila
Honda CBR 600 F4i - univerzalni sportski i turistički motociklHonda CBR 600 F4i - univerzalni sportski i turistički motocikl
Honda CBR1100XX: opis, povijest, tehničke specifikacijeHonda CBR1100XX: opis, povijest, tehničke specifikacije
Honda VFR 400 - kompaktni i sportski biciklHonda VFR 400 - kompaktni i sportski bicikl
Cestovni motor Honda CB 1000: značajke, rad i popravakCestovni motor Honda CB 1000: značajke, rad i popravak
Honda vfr 1200, klasični sportski turistički motor japanskog podrijetlaHonda vfr 1200, klasični sportski turistički motor japanskog podrijetla
» » Pregledajte Honda CB400SF - univerzalni, pretenciozni i lijepi bicikl