Domaće kolače na stolu za svaku kućanicu

Domaće kolače

sadržaj

  Svaka žena želi pamtiti svoje voljene ukusni kolačići, bunja ili kolača. Potrebno je puno vremena za pronalaženje dobara domaći recept za kuhanje pečenje. Najveći problem je tijesto, jer ako ne radi, onda je vjerojatno da će pečenje ugodno izgledati i ukusiti. Posebno je važno da su svi sastojci u dovoljnoj količini, inače će domaći bunjevi biti nejestivi.domaće buns Stoga, trebate razmotriti nekoliko pravila za pripremu testa.

  Osnovna pravila

  Prvo, mlijeko treba biti malo kiselo i toplo. Dodajte malo toga limunska kiselina i kladiti se u mikrovalnoj pećnici na nekoliko minuta. Drugo, kada je dodan suhi ili normalan kvasac, masa ne smije biti previše vruća, pazite da provjerite njegovu temperaturu. Treće, brašno se dodaje na samom kraju. Potrebno je ulijevati postupno, tako da su vrećice domaće pahuljice. Četvrto, pažljivo gnječiti tijesto, poželjno je hum a smiješan melodije. Naše bake su uvijek govorile o kakvom raspoloženju domaćica, tako da će dobiti pečene robe. Peto, vrlo je važno održavati temperaturu u pećnici. Pridržavajući se svih ovih pravila, budite uvjereni da će vaši domaći kolačići postati sjajni.

  Sastojci

  Za pripremu jednog kilograma pečenja, trebat će nam:

  1. Mlijeko - 0,5 litara.

  2. Čašu šećera.

  3. Sol.

  4. Limunska kiselina.

  5. Pakiranje vanilije šećera.  6. 3 jaja.

  7. 50 g svježeg kvasca (15 g suhog).

  8. Extra klasa brašna.

  9. Suncokretovo ulje.

  10. Punjenje (džem, džem, maka, cimet, itd.).

  domaće bunsPriprema

  U maloj zdjeli uliti pola litre mlijeka, na vrh noža ulijemo limunsku kiselinu tamo i stavimo je na polaganu vatru. Neka se mlijeko ohladi, ulijte čašu šećera, sol i jaja, pa je pažljivo pomiješajte. Kvasac je mljeven s žlicom i bačen u kontejner. Što su bolje za njihovu kvalitetu, to će više biti ukusan domaći pecivo. Također dodajte vrećicu vanilije šećera - od njega tijesto će miris nevjerojatna.

  Kuhanje tijesta

  Sad počinjemo gnječiti tijesto. Brašno bi trebalo biti vrlo dobro mljeveno i pogodno za pečenje. Dodajte malo u seriju, pa pažljivo napravite tijesto. Trebala bi se potpuno udaljiti od ruku. Da biste domaći bunjevi bili ukusni, rumeni i bujni, morate ostaviti tijesto na toplom mjestu 2 sata, tako da se diže, a kvasac u potpunosti doseže.

  Pečene pitedomaći kolač

  Uzimamo čistu pladanj za pečenje, podmazimo je suncokretovim uljem. Pećnicu smo polagali pola sata. Posipajte površinom stola brašnom, maskirajte ruke uljem suncokretovog ulja. Iz glavnog ispitivanja odrežite mali dio koji se izvlači tankim slojem. Ako želite napraviti čaše s punjenjem, onda je potrebno staviti između dva kolača i povezati rubove zajedno. U zasebnom spremniku, tukli jaje sa šećerom da mastimo smjesu s pečenim vrhom. Stavite bocu na lim za pečenje i stavite u pećnicu za 170-180ordm-C. Kako bi dobro kuhala kuću, često ne možete često otvoriti i zatvoriti vrata. Kada pečenje zaspi, namjestite temperaturu pećnice na 220 stupnjeva-Nakon 30 minuta možete dobiti pripremljen dio pečenja.

  Dijelite na društvenim mrežama:

  Povezan
  Domaći muffini, ukusni recepti za pečenjeDomaći muffini, ukusni recepti za pečenje
  Patties na jogurtuPatties na jogurtu
  Kolač u mikrovalnoj pećnici: brzo i ukusno!Kolač u mikrovalnoj pećnici: brzo i ukusno!
  Kako kuhati kolačiće iz svježeg sira u žurbiKako kuhati kolačiće iz svježeg sira u žurbi
  Učenje za ukrašavanje peciva: recept i način pripremanja tijestaUčenje za ukrašavanje peciva: recept i način pripremanja tijesta
  Recept šećernih kolačića za domaće pečenjeRecept šećernih kolačića za domaće pečenje
  Domaće pečenje: kuhanje recepataDomaće pečenje: kuhanje recepata
  Kako peći bunja od kvasca tijesta?Kako peći bunja od kvasca tijesta?
  Domaće kolače. Recept za kuhanje mane.Domaće kolače. Recept za kuhanje mane.
  Kuhamo domaće kobasice u tijestu u pećnici.Kuhamo domaće kobasice u tijestu u pećnici.
  » » Domaće kolače na stolu za svaku kućanicu
  LiveInternet